smarter Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Chtel bych se s cleny fora podelit o radost z mych staronovych potapek Seiko, protoze z meho nejblizzsiho okoli to nikoho nezajima . Hodinky se mnou behem peti let zazily spoustu dobrodruzstvi a jedno z nich zahrnovalo i "opile karate", kdy se mi podarilo behem souboje se stejne nadratovanym kamaradem ukrutne skrabnou sklicko. Puvodne byla v planu pouze vymena sklicka, ale kdyz jsem se dostal na stranky Dagaz Watch - pripadal jsem si jako decko v cukrarne. No a takto to nakonec dopadlo: 1) zaoblene safirové sklicko s vnitrnim antireflexem2) nova (a rovnez zaoblena) vlozka lunety s GMT/Countdown3) hlinikovy "chapter ring"4) "Arrow-End" vterinovka5) oranzovy xulu strap6) nove rucicky, ktere se do finalni sestavy nedostaly pro prilisnou titernost Balicek dorazil asi za dva tydny a dalsi dva tydny trvalo nez to pan Frydl sestavil dohromady, ale s vysledkem jsem byl nadmiru spokojen. Stribrny krouzek s indexy opticky oddelil lunetu od ciselniku a v kombinaci se zvetsujicim ucinkem vypoukleho sklicka ciselnik opticky zvetsil. Jako prekvapeni navic odrazi svitici indexy (viz. fotka) a nazivo to pusobi moc pekne. Vypoukly safir je samozrejme famozni, jen mi prijde ze antireflex ted ponekud potlacuje svitivost. Narozdil od puvodniho hardlexu nema nova kombinace sklicka a lunety tu osklivou mezeru. Nova vterinovka diky siroke spicce pusobi plynuleji a jaksi originalneji, velkym zklamanim je ovsem jeji svitivost, ktera je oproti puvodni dosti mizerna. No a zde je vysledek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tondaa73 Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Hezký je máš.....mám doma jedny starší 007, a tak nějak začínám přemýšlet, že bych je lehce pošteloval....
Ondoni Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Asi budu muset Dagaz taky konečně prubnout...mají hezký výběr. A samozřejmě gratulace k "novému" kousku
Bells Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Kombinace vypouklého safíru se zaoblenou lunetou vypadá fakt parádně a SKX to jen a jen prospělo, opravdu vydařená úprava. Až se mi opět zachtělo 007, ale po čtvrté už je kupovat nebudu
smarter Odesláno 12. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Nutno jeste poznamenat, ze jedinou vadou na krase byla celkova cena upravy. Jelikoz Dagaz prodava rucky po 3 kusech - vysla mne vterinovka (pokud zahrnu i nevyuzite minutove a hodinove rucicky) na bratru 30 dolacu Snad je pozdeji udam v prodejni sekci. Vse ostatni dle cenniku + 600 za slozeni s tlakovkou. Grande finale - 4100Kc, coz je zhruba tolik na kolik mne puvodne prisly nove SKX
Tector Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Ten vypouklej safír je parádní ale ta nová vložka lunety mi tam vyloženě nesedí..ale znáš to co člověk to názor.
lub Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 hm, tak to je zrovna dost povedený tuning, což nebývá vždy pravidlem. pěkné.vypouklý sklíčko na 007 mi přijde nepatřičný, ale s novou zkosenou vložkou lunety je to super + stupnice odpočtu je fajn praktická fičura. mám taky na 007 ručky z dagaz, ten příměr děcka v cukrárně je trefný
Jörg8X Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Není to špatné, jen ta GMT luneta mi trochu vadí
smarter Odesláno 12. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. března 2015 Právě kvůli GMT/countdown lunetě jsem měsíc čekal s objednávkou, protože nebyla skladem Je to otázka vkusu samozřejmě. Mně se například líbilo, že nejsou vynechane žádné indexy jako u jiných lunet a že v této kombinaci má luneta víc použití.
stefan716 Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Podla mna velmi pekne spravene..ja mam teda klasiku, a musel som sa chvilu na tie tvoje pozerat, a zvykol by som si, urcite. Uz len to ze su ine ako ostatne a teda jedinecne. A doma sa s nikym o hodinkach nebavim ani ja...vravia ze je to chore
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se