Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 2. 2016 v 8:27, Mechac napsal:

diky, toho kridla jsem si vsiml, ale nebyl jsem si jistej, pritom ten naraznik je fakt jak z RS. Nicmene, muj dream car, snad se k tomu brzo priblizim :-) Ani tou 997 bych nepohrdnul :-))

GT3 je nádherná, jen tam nenaložíš děti. Upřímně, kdybych vybíral 2 sitz, tak bych asi mrknul na Caymana.

Odesláno

Cayman se mi líbí ta verze, jak tu někdo na foru má, myslím, že má červenou barvu - mám dojem, že jsem to tu zahlédl. Ale pro mě je to zatím stejně mimo, nejen finančně, ale ani čas bych na to neměl :-)

Odesláno

Tak pokud by si někdo mohl vybrat , neřešme ted peníze....A místo GT3 si vzal Caymana tak je bud slepej nebo.........At se na mě ted nikdo z majitelů nezlobí ,ale pro mě je to prostě škaredý auto až na tuto poslední řadu, která ve verzi GT4 už vypadá pěkně a proč? no protože se už víc podobá 911  ;) ta první verze je u mě prostě lenošství designera kdy prostě jen nějak napasoval střechu na boxstera....

post-7459-0-60133800-1455618811_thumb.jpg

post-7459-0-57539000-1455618821_thumb.jpg

Odesláno

Řekl bych, že je to o vkusu. Mně se Cayman líbí, možná jsem dle někoho slepý nebo blbý... Je fajn, že tu někteří mají patent na design :)

Jinak můj už je prodaný, řeším co dál. Ve hře je i GT4.

post-1461-0-26473200-1455621040_thumb.jpg

Odesláno

Sorry, jestli jsem někoho urazil. Vůbec netvrdím, že starší Cayman je nějaký designový zázrak, ale to auto se tak nádherně řídí! Vyváženost a bezprostřednost reakcí, která je spojená s tím, že to auto neděsí, ale naopak s řidičem spolupracuje ve všech směrech, je prostě neopakovatelná. GT3 je kouzelná, nádherná, ale ruku na srdce, dokáže být děsivá.

Odesláno

GASi , nemám patent na design, jen jsem napsal svůj názor a dokonce jsem čekal Tvou reakci a přemýšlel jsem jestli tam nemám napsat 100 lidí 100 chutí. A tak stejně respektuji Tvůj názor ,že Cayman je pro Tebe lepší a hezčí než 911  ;) máš na něj právo tak jako já mám právo na svůj názor. Napsal jsem jen, že kdyby někdo měl možnost si vybrat mezi 911 a Caymanem a vybral by si Caymana tak je podle mě divnej ( Neřešme teď otázku peněz ). To že je na tom koncepčně a řidičsky Cayman dobře ví každej kdo se trochu o auta zajímá, to ani ve snu nepopírám... a tak stejně se to ví o 911 do které se Ti nechce, přesto si myslím ,že je to ve své kategorii legenda a ikona.

Pavle, právě generace 997 už není takovej zákeřnej bastard co neodpouští jako 964 turbo atd, je fantasticky čitelná a ovladatelná a pokud nejseš bezmozek a nechceš vyje...t s fyzikou tak je zcela civilizované a dokonce použitelné dennodenně. Je jasné, že pokud to člověk přežene je to průser jako u každého jiného auta. Prostě ikdyž jedeš na 70% je hodně rychlé a bezpečné....Co je zásada všeobecně mít k takovému autu respekt a klidně se přiznám jak člověk stárne , že toto je auto ze kterého já osobně dostanu tak 80% jeho potencionálu a tak nějak nemám potřebu hledat tu hranu a zkoušet Nordschleife za 7:40  ;) to auto je prostě nádherné, zábavné a ještě k tomu daleko zajímavější než všechny termínované účty   :D

Odesláno

Ještě jeden pocit napíšu, když je krásný a slunečný den, člověk má volno a jde s tím hnusným a laciným plastovým klíčkem do garáže....sundá plachtu.....otevře dveře nasedá, předává si klíč z pravé ruky do levé ( modří vědí ) a naskočí ten starý dobrý boxer ....prostě je to pro mě svátek  ;) prvnich 20km na pohodu, na troječku a na čtyrečku at se to pěkně promaže, prohřeje.... kluci ti mávají z chodníků jako kdyby jsi právě jel Le mans  :D co na tom, že si ho polovina lidi splete z červeným hřebcem z maranela, je to nízké, široké a prská jako zlobivej mustang.....takže PEACE všem.

Odesláno

Az zas nekdo bude prodavat Caymana, tak si na me vzpomente ... hledal jsem nejakyho peknyho celej minulej rok, ale nejak se nezadarilo ;-)

Odesláno
  V 16. 2. 2016 v 14:14, M3maniac napsal:

A tak stejně respektuji Tvůj názor ,že Cayman je pro Tebe lepší a hezčí než 911  ;) :D

Ale tohle já nikdy a nikde neřekl ;) 911 je skvělé auto a líbí se mně. Nikdy bych, o většině aut, :)neřekl, že pokud se někomu líbí, tak je divný. Cayman mne jen víc sedí pro můj styl řízení a moje potřeby. Bohužel má svoje limity. S příchodem gt4 se ale situace změnila. Taky proto, že podvozek a brzdy jsou z gt3 a motor je taky carrera :D S drobnou úpravou bude mít cca 420ps a budu spokojený. Teď jsem ve fázi, kdy hledám prekupnika, který má lidovejsi cenu, Porsche má vyprodáno :(

Odesláno

Kluci obě dvě auta jsou krásná. Až budu velkej takové si koupim !

Historie,design,styl,výkon. Ty auta mají prostě všechno.

Odesláno (upraveno)

Já taky nikdy neřekl, že se mi 911 nelíbí. To bych asi musel být hodně divnej. S tou kousavostí GT3 - byl jsem 2x na Porsche World Roadtour a pokaždé zrovna GT3 někdo rozstřelil, přestože ji vlastně ani nepůjčovali.

Cayman GT4 zní velmi lákavě. Řízení Caymana mě vždycky strašně bavilo. Je to víc o preciznosti a čisté stopě. Já mám 911 C2S příliš krátce na to, abych se k nějakým limitům vůbec blížil nadohled. Jsem přesvědčen, že caymanem bych se k nim blížil rychleji, tady mám přece jen o chlup větší respekt, ale zábava je to úžasná.

P.S.: Taky ti lidi říkají, že máš kočkolap, ale přitom to auto daleko víc upoutává chlapy, než ženský?

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odesláno

No trochu se bojím, že jak je něco u porsche vyprodano má to své důvody a pak i bohužel dopad na cenu celkového trhu...bohužel to začíná cenově dost vysoko...Známej mi ho nabízel v DE před cca 14ti dny za 115.000 eček funglovku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...