Trojan Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 No chtěl jsem ho na 2-3 roky.. Ale jestli mě to auto 2x ročně nechá stát kvůli věci kterou jsem měnil tak jde z domu rychle :-DHele uvidíme, třeba zatím nedám downpipe a hned 10k dolu... Píšu z telefonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Neviděl bych to tak zle . Myslím, že budeš mít klid. TL: Jasně, v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Auto ti musí sloužit a dělat radost, pokud to bude fungovat peníze neřeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 No tak jsem to přepočítal a když nedám celý podvozek ale jen zadní tlumiče (ty jsou akutní, jinak ok) tak jsem dole o cca 20k a když nedám nový výfuk a sportovní cat ale jen downpipe která se bez katu připojí na ten catback co tam je, ušetřím dalších 9k. Snad to nebude moc řvát.A teď jsem si vzpomněl, jaké máte zkušenosti se semislicky? Na předních kolech jsou už hrozné pneu, zadní jsou ale tuším nové, p. Šolc mi navrhoval semislicky ale neví jak je to s nimi na vodě (on říkal že na "normálních pneu vůbec nejezdí" ale o semislicku toho moc nevěděl, že se zeptá kámoše - tak na čem tedy jezdí? ). Máte zkušenosti? popř myslíte že by byl problém zadní normál a přední semislicky? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 No...nechápu hlášku na normálních pneu vůbec nejezdím ,ale o semislickach nic nevím. Co to je? Něco jako skoro závodní guma do běžného provozu.... Třeba Michelin Cup je super guma na suchu, drží jak čert, jen už jako nová ma cca 5mm vs 8mm, pro běžnej provoz totalně neekonomická ,nehledě na chování za mokra. Hele bud to budeš používat na okruhy a ok, řeš to, ale pokud to chceš na běžný ježdění s tím, že se sem tam svezeš dej tam prostě klasiku. Je jedno jestli pirelli, michelin nebo goodyear. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 navíc tak měkkou gumu na předek u předohrabu s tak velkým kroutakem znamená, že budou holé za 14dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Ahoj,mam semislicky na leto sú fajn držia výborne,,ale v daždi sa šmýkaju a biele pásy na priechodoch sú ako namydlene. Dosť hučia... záleží akú zmes si vyberieš. Neviem si predstaviť rozdielne pryze na nápravach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 tak tak, když slick tak určitě všude....ale osobně bych se na to vy...l pokud to nebude auto na 5tkm ročně a vyloženě na kravení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lack71 Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Kouknul jsem do stodoly a stále je tam.......sice velká práce přede mnou, ale také velká radost .......JAWA 250 "Pérák" r.v. 1948 ( to se zrovna Klement vracel z Hradu). Teď už jen čas...... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Můj nápad ty semislicky nebyly, já byl pro normální pneu.. něco tedy vyberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 (upraveno) Trojan: Vyber radši Barumky než semislicky, já jsem je jen zkoušel a podle mě to není pneu do provozu, na vlhké a mokré silnici je to problém. Upraveno 14. března 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Já si právě myslím... a gumy jsem myslel conti sportcontacty 5, máte lepší nebo levnější návrh?Turbo je asi OK takže mi to vychází na cca 70 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Hele kup v podstatě cokoliv, pokud nebudeš jezdit fakt kudlu. Ty contici docela mizí před očima,ale dobrý jsou. Na M3 jsem měl sportcontaty rád, sedělo to fajn.Jakej tam máš rozměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Je to těžký, jak píše M3, Conti je super, ale výdrž nic moc. Já jsem zkoušel Conti, Dunlop, Kleber a Goodyear. A právě Goodyear je pro mě zatím nejlepší, co jsem měl, ale sto lidí, sto chutí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 225 R17, jinak nevim, auto jsem měl doma 3 dny Ok kluci, uvidíme za kolik Šolc sežene ty Continentaly a kdyžtak se zeptám na Goodyear Auto by mělo být snad příští týden (jinak to prodlužoval ten podvozek který se nakonec nedává) a můžeme se někdy domluvit, jesli chcete, a projet se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Tak hlavně ať dělá Saabik radost. Já můžu na pneumatiky doporučit: http://pneunet.cz/ . Vždycky maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 http://vanderhallusa.com/ Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Velorex MK II ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2016 http://www.novinky.cz/auto/398285-superauto-postavene-jen-pro-propagaci-hodinek.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Lego lego lego někdo rád lego http://www.mobile.de/cz/Osobn%C3%AD-v%C5%AFz/Rolls-Royce-Phantom/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:price,sro:asc,ms1:21600_6_/pg:vipcar/200823137.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se