Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

No chtěl jsem ho na 2-3 roky.. Ale jestli mě to auto 2x ročně nechá stát kvůli věci kterou jsem měnil tak jde z domu rychle :-D

Hele uvidíme, třeba zatím nedám downpipe a hned 10k dolu...

Píšu z telefonu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak jsem to přepočítal a když nedám celý podvozek ale jen zadní tlumiče (ty jsou akutní, jinak ok) tak jsem dole o cca 20k a když nedám nový výfuk a sportovní cat ale jen downpipe která se bez katu připojí na ten catback co tam je, ušetřím dalších 9k. Snad to nebude moc řvát.
A teď jsem si vzpomněl, jaké máte zkušenosti se semislicky? Na předních kolech jsou už hrozné pneu, zadní jsou ale tuším nové, p. Šolc mi navrhoval semislicky ale neví jak je to s nimi na vodě (on říkal že na "normálních pneu vůbec nejezdí" ale o semislicku toho moc nevěděl, že se zeptá kámoše - tak na čem tedy jezdí? :D ). Máte zkušenosti? popř myslíte že by byl problém zadní normál a přední semislicky? Díky :)

Odkaz ke komentáři

No...nechápu hlášku na normálních pneu vůbec nejezdím ,ale o semislickach nic nevím. Co to je? Něco jako skoro závodní guma do běžného provozu.... Třeba Michelin Cup je super guma na suchu, drží jak čert, jen už jako nová ma cca 5mm vs 8mm, pro běžnej provoz totalně neekonomická ,nehledě na chování za mokra. Hele bud to budeš používat na okruhy a ok, řeš to, ale pokud to chceš na běžný ježdění s tím, že se sem tam svezeš dej tam prostě klasiku. Je jedno jestli pirelli, michelin nebo goodyear.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník lack71

Kouknul jsem do stodoly a stále je tam.......sice velká práce přede mnou, ale také velká radost .......JAWA 250 "Pérák" r.v. 1948 ( to se zrovna Klement vracel z Hradu). Teď už jen čas......

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

225 R17, jinak nevim, auto jsem měl doma 3 dny :D

Ok kluci, uvidíme za kolik Šolc sežene ty Continentaly a kdyžtak se zeptám na Goodyear :)
Auto by mělo být snad příští týden (jinak to prodlužoval ten podvozek který se nakonec nedává) a můžeme se někdy domluvit, jesli chcete, a projet se...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...