Badalucio Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Já jezdím Michelin Pilot Sport 4S a pohoda. Super gumy.Díky za tip :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Já doporučím P Zero rosso... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Já doporučím P Zero rosso... :-)Díky :-) Ještě přečtu pár ovlivněných testů a recenzí a jde se něco objednávat :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Neni to trosku zvlastni bez znalosti jizdniho stylu a podminek doporucovat konkretni pneu? Neni dobra a spatna guma, jen muze byt vic/min vhodna na urcity zpusob pouzivani. A vetsinou se to v oblastech vydrz/grip/odvod vody dost vylucuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Zvláštní to není. Jedna se o konkrétní pneumatiky, schválené pro konkrétní auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Já jezdím Michelin Pilot Sport 4S a pohoda. Super gumy.Já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Zvláštní to není. Jedna se o konkrétní pneumatiky, schválené pro konkrétní auto.Nejsou schvaleny pro konkretni auto, ale znacku, navic nikde neni napsany, ze musis mit obuty prave pneu s homologaci pro konkretni znacku...a taky to automaticky neznamena, ze je to nejlepsi volba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 1. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2019 Nejsou schvaleny pro konkretni auto, ale znacku, navic nikde neni napsany, ze musis mit obuty prave pneu s homologaci pro konkretni znacku...a taky to automaticky neznamena, ze je to nejlepsi volba :-)Bavíme se o gumách na 911, takže se asi oprávněně předpokládá, že půjde o sportovní rychlou jízdu, většinou za sucha, s důrazem na grip. Pak jsou naše doporučení úplně ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Nerikam, ze nejsou OK, ale precijen u 911 uz jde o radost z rizeni a jestli das PS4S, nebo Cup2, pripadne P Zero nebo Trofeo, tak je velkej rozdil. Ve volantu, ve vydrzi, v zahrivani, v gripu, na vode.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hedonista Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Nerikam, ze nejsou OK, ale precijen u 911 uz jde o radost z rizeni a jestli das PS4S, nebo Cup2, pripadne P Zero nebo Trofeo, tak je velkej rozdil. Ve volantu, ve vydrzi, v zahrivani, v gripu, na vode....Tak on právě psal, že semislick nechce, tak jsme mu radili ?univerzální? pneu (s Porsche Freigabe pro 911) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 (upraveno) Nepsal ze nechce semislick, ale ze mu nekdo doporucoval Cup2 a ze si mysli, ze na vode je to o zivot. Ja si myslim, ze to tak zly neni a pokud to ma jako vikendovku a rad se sveze, tuplem treba chce zkusit parkrat za sezonu okruh, tak Cup2 jsou super volba, ktera i na vode pri rozumne jizde bezpecne funguje. Viz Gas, kterej dal na 996 Yokohama AD08. Pokud to ma spis jako youngtimera na posimrani a vylety, tak jsou PS4S skvela volba. Upraveno 2. června 2019 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Nepsal ze nechce semislick, ale ze mu nekdo doporucoval Cup2 a ze si mysli, ze na vode je to o zivot. Ja si myslim, ze to tak zly neni a pokud to ma jako vikendovku a rad se sveze, tuplem treba chce zkusit parkrat za sezonu okruh, tak Cup2 jsou super volba, ktera i na vode pri rozumne jizde bezpecne funguje. Viz Gas, kterej dal na 996 Yokohama AD08. Pokud to ma spis jako youngtimera na posimrani a vylety, tak jsou PS4S skvela volba.Mám to spíše na výlety ale dávám tomu občas docela dost :-) Na okruhu se mi to moc trápit nechce, sice to mám 5 km za barákem, ale přeci jen už to má něco najeto... Je pravda, že na vodě zas tak moc nejezdim-vyhybam se tomu, takže při rozumné jízdě za deště by ty cup2 mohly na vodě držet, asi bych to přežil :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Já jezdím Michelin Pilot Sport 4S a pohoda. Super gumy.Jezdím je na 20? a super super guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Jezdím je na 20? a super super gumaTed si čtu různé recenze a testy a všude se shodují že je to jednička, takže do toho půjdu taky :-) Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Kluci, vite neco o motoru 2.3 Ecoboost v Mustangovi? Sere se to nejak vyznamne? Nikde jsem zatim zadny blby zminky nenasel.. (ano, vim, ze do toho auta patri 5.0, ale na to se ted neptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Je to stejný motor, jako ve Focusu RS, kde se sere hrozně. Ale v Mustangu je trochu jinak řešené chlazení a nemusel by to být až takový průser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Cital som, ze do niektorych motorov v RS sa dostalo zle tesnie hlavy valcov (co malo ist do Mustangu), prasklo, nasal vodu a niektore motory buchli kludne pri 3tis km. Ale v Mustangu by s tym nemal byt problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 (upraveno) Cital som, ze do niektorych motorov v RS sa dostalo zle tesnie hlavy valcov (co malo ist do Mustangu), prasklo, nasal vodu a niektore motory buchli kludne pri 3tis km. Ale v Mustangu by s tym nemal byt problem.Přesně tak. To těsnění je téměř stejné, akorát RS má navíc dva kanálky na chlazení hlavy, mustang je nemá. Když nasadíš těsnění z Mustafy, kanálek se uzavře (chybí díra v těsnění) a motor se loučí. Upraveno 3. června 2019 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 A potom tu je este problem so zakarbonovanim, ktorym trpia vsetky priamovstreky. Prakticky vsetky ecoboosty su casom zahadzane karbonom. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Zdar kolegove!Nemate prosim nekdo tip na nejakeho mechanika, ktery se specializuje na Alfy?Pantata ma problem s Alfou Spider 3.0. Idealne Moravskoslezsky kraj, ale kdyz to bude stat za to, neni problem ji privezt i do cech.Diky za pripadne odpovedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se