Harry Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Když tady padlo téma vožení věcí v kabrioletech... Dveře 250kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enGiN Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 V květnu jsem byl vymést pavouky v Mostě, skvělé poježdění! Akorát se v rámci honby za sekundami nevyhnu koupi semislicků. Pěkně drahé ty koníčky jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Ty jo, @Harry, tech 250 kilo neni na ten ram uplne malo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 (upraveno) Porsche vlna mezger Upraveno 3. července 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Sede hodiny, sedy 20 rocny plast ale srdecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Eko kára Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Pravda, driv sem patecni vecery travil jinak, ale tohle tez neni spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2020 Před hodinou, sibirnaya napsal: Pravda, driv sem patecni vecery travil jinak, ale tohle tez neni spatny Na te gume jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Tvl, Sibir. Ty musis bejt totalne za vodou. Ja kdyz jedu na vapku, tak je to vrchol efektivity. Kazda sekunda se pocita a na foceni bych v tom laufu ani nepomyslel. Fakt prca, nasazim tam par desetikabli a tvarim se, jak kdyz jsem tam nechal majlant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 před 15 hodinami, tomtur napsal: Sede hodiny, sedy 20 rocny plast ale srdecko A já ti ho "pomlouvám" a ty ho máš . Vypadá zachovale, paráda... https://www.garaz.cz/clanek/nejlepsi-auto-na-svete-pry-toyota-land-cruiser-100-v8-21004254#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=Xvf5OoY43GJ-202006251929&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign= Ale jak jsem psal, mě na běžné ježdění nafta vyhovuje víc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 A já ti ho "pomlouvám" a ty ho máš . Vypadá zachovale, paráda... https://www.garaz.cz/clanek/nejlepsi-auto-na-svete-pry-toyota-land-cruiser-100-v8-21004254#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=Xvf5OoY43GJ-202006251929&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign= Ale jak jsem psal, mě na běžné ježdění nafta vyhovuje víc....Ja som beznym jazdenim zabil dva diesle uz takze u nas benzin na tie 800m trasy 12 krat za den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 před 3 minutami, tomtur napsal: Ja som beznym jazdenim zabil dva diesle uz takze u nas benzin na tie 800m trasy 12 krat za den Tak to je jiná To bych naftu radši tlačil, než startoval :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Rav4 v diesli to vzdala za cca 80 000km a patrol 3.0 za necely rok...Tak teraz 4,7 pre mna a 5,7 benzin pre pani mamu, na mesto ideal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Ten Patrol měl tu 3.0 bídnou motorizaci... 5,7 máš ve V8 ? (Jako že LC200) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Jj lc200, jedina co tu bola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Dobrý úlovek tak jen ošetřit spodek a rám a není co řešit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Posledni roadster akvizice (uz patej kousek za poslednich 8 let) a prvni dojmy: Vykon 150kw odpovida MX-5 NC 118kw. Z4 o malicko rychlejsi v primce, ale pocitove o dost pomalejsi. Sestival zvukove prijemnej a auto je oproti NCcku takove dospelejsi a konecne mam za volantem trosku prostor. To je az nezvyk. Volant top a skladaci hardtop me bavi (na druhou stranu miata ma ten soft top uplne genialne bezproblemovej, cti bez investic). Jinak fun factor traga. Auto tezky, samosvor citelne chybi a je takove nevyvazene (pripomina mi trosku prvni SLK). V tom mela miata jednoznacne navrch. Navic miatu mohl clovek fakt drtit na/za hranu. Z4 je takove libive GT. Zaver: dokoupit svor, solidni vejfuk (nakej tip?) a stejne casem vymenil za NDcko nebo Fiatu. Nebo Caymana, kdyz splatim hypo. Stejska se mi po japoncikovi uz ted. Motor byl proste projevem hladovejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Panove, mate nekdo z minulosti itinerar prujezdu Alp k nasdileni? Mam v planu dat prodlouzenej vikend v Rakousku a asi to vzit i pres Svajc. Idea jsou pekne silnice a cim min provozu, tim lip. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Boule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se