Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ano, takhle nějak si představuju rozumnou platformu pro Smartwatch: normálně použitelné quartzky kterým mobil slouží primárně jako terminál k ovládání pokročilých funkcí, které by se čudlíkama/ciferníkem ovládaly blbě a přímo na mobilu by byly nepraktické - a ne naopak (tj. hodinky jako zkriplovaný externí LCD mobilu přerostlému natolik, že už se s ním uživatelům nechce tahat z kabely a držet ho v ruce a nebo u ucha). 

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Doufam, ze ten znacek BT na cifru sviti jen pri prenosu dat. Jinak pekny hodinky, technologicka nadstavba nad stavajici superquartz asi v cene par dolaru, ale zdrazeni urcite razantni:)

Odesláno

Hmmm, "Thanks to an innovative miniaturized rechargeable battery system, the watch may be recharged via the main grid or a computer USB port." ...že by bylo potřeba nějaké zásadní miniaturizace a systémového dobíjení baterky v už tak hamatných račmenách, to fakt smrdí "novou dobou" :furious:  

Návštěvník milanz
Odesláno

Neviem kam ten svet vyrobcov speje, ale dobijanie hodiniek na dennej baze sa mne osobne zda uzivatelsky znacne diskonfortna.

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Nemyslím, že by to muselo tak hrozně žrát baterku a s tím nabíjením to vymysleli dobře, magneticky spojená tyčinka na plošku na boku hodinek je asi nejelegantnější řešení, co jsem zatím u hodinek s nabíjením viděl. 

Celkově se mi to dost líbí, hlavně to vypadá pořád jako švýcarská hodinařina, je z toho cítit ta hodnota, a díky tomu, že jsou to jen ty jednoduché řádkové LCD, tak jsou to snad první hodinky tohohle typu, co budou trvalé... 

• po 3 týdnech...
Odesláno

viděl jsem u Hanáka ted v pátek B50 a jsou hezký. Oproti airwolf super, ale po pravdě mi připadají veliký.... Tah Heuer šel jeste dál, co se týče chytrých hodinek, ale tam si myslím, že je to mimo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...