Stano74 Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Ahojte, Rozhodujem asi uz mesiac nad kupou hodiniek. Teraz mi jeden znamy ponukol na predaj svoje osemrocne hodinky Omega Seamaster Automat . Na internete som ich nenasiel ale je to tato rada /link dole/ s tym, ze ide o limitovanu seriu : na rozdiel od ,,serioviek,, maju zlatu lunetu a aj ,,ovladace,, /nastavovanie času a ventilu/ . Remienok je standartny ako na odkaze. Chce za ne 45. 000 Sk .Su v dobrom stave,asi pred 3 mesiacmi bol na ne robeny zarucny znackovy servis /kde sa komplet vycistili a nieco sa na nich menilo - v strojceku/ . Na druhej strane su kazdodenne nosene,i ked to na nich vidiet nie je. Myslite ze je to dobra kupa,alebo by by nebolo lepsie kupit si nejake nove, aj ked menej exluzivnu znacku ? Troska ma odradza ich vek, na druhej strane mam istotu,ze su origošky a poznam ich historiu...A taketo nove,by som si nemohol dovolit kupit, tych 45 000 je uz moj maxim. limit. http://www.omega.ch/index.php?id=286&d...&no_cache=1 Dik za radu, Stano
lolohh Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Ahojte, Rozhodujem asi uz mesiac nad kupou hodiniek. Teraz mi jeden znamy ponukol na predaj svoje osemrocne hodinky Omega Seamaster Automat . Na internete som ich nenasiel ale je to tato rada /link dole/ s tym, ze ide o limitovanu seriu : na rozdiel od ,,serioviek,, maju zlatu lunetu a aj ,,ovladace,, /nastavovanie času a ventilu/ . Remienok je standartny ako na odkaze. Chce za ne 45. 000 Sk .Su v dobrom stave,asi pred 3 mesiacmi bol na ne robeny zarucny znackovy servis /kde sa komplet vycistili a nieco sa na nich menilo - v strojceku/ . Na druhej strane su kazdodenne nosene,i ked to na nich vidiet nie je. Myslite ze je to dobra kupa,alebo by by nebolo lepsie kupit si nejake nove, aj ked menej exluzivnu znacku ? Troska ma odradza ich vek, na druhej strane mam istotu,ze su origošky a poznam ich historiu...A taketo nove,by som si nemohol dovolit kupit, tych 45 000 je uz moj maxim. limit. http://www.omega.ch/index.php?id=286&d...&no_cache=1 Dik za radu, Stano Nevím, jak vypadají se zlatou lunetou, nikdy jsem je neviděl (a ani moc nechci, určitě by se mi nelíbily), ale já bych radši bral ty, co ode dneška nabízí někdo v bazaru. Staré dva roky, ještě rok záruka v německém obchodě, dle fotek stav velmi dobrý, kompletní balení. Pokud si dobře pamatuji, tak cena je 37 tisíc Kč, což přibližně odpovídá 45 tisíc SKK, ne?
Messiah Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 V sekci prodam prodava mrakodrap 2 roky stare tydle ty same za 37 litru se vsema papirama byt tebou bral bych je...
xlaque Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Na Chrono24 su rôzne bondovky už okolo 35 tisic na slovenske.
Pedro:) Odesláno 16. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2007 Zlatá luneta na bondovkách....hmm tak to jsem ještě neviděl tedy...a asi to nebude nic moc
Stano74 Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Zlatá luneta na bondovkách....hmm tak to jsem ještě neviděl tedy...a asi to nebude nic moc Vyzeraju zvlastne,ale skarede nie su.... Vyfotil som ich mobilom /nekvalitna fotka/,ale aspon pre predstavu
New Milis Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 (upraveno) Vyzeraju zvlastne,ale skarede nie su.... Vyfotil som ich mobilom /nekvalitna fotka/,ale aspon pre predstavu Tu IMHO příšernou zlatou lunetu vyměníš ale co s korunkama??? Za 45 000,-Sk koupíš jetý bondovky (a navíc mid size) vždycky, možná mladší. Navíc tohle u mě nejsou žádný bondovky, to je hodinčí zm.d. Ale samozřejmě jestli se líbí tobě.. Upraveno 19. srpna 2007 uživatelem New Milis
kubson Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 ta zlatá luneta má tu výhodu, že asi opravdu bude zlatá... v nejhorším případě z ní můžeš udělat zub
Stano74 Odesláno 19. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Tu IMHO příšernou zlatou lunetu vyměníš ale co s korunkama??? Za 45 000,-Sk koupíš jetý bondovky (a navíc mid size) vždycky, možná mladší. Navíc tohle u mě nejsou žádný bondovky, to je hodinčí zm.d. Ale samozřejmě jestli se líbí tobě.. Diky za vase tipy,uz ich ani nechcem,idem od toho... :-)
Návštěvník YPO Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Diky za vase tipy,uz ich ani nechcem,idem od toho... :-) já bych se jich nebál - budou dobrý na HipHop párty
Pedro:) Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Zlatá nemá na Semastrech co dělat, akorát to kazí....se zlatem jsou přece jiný, třeba DeVille:)
koblih69 Odesláno 19. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2007 Tak to je fakt maso nemůžu věřit, že tuhle kombinaci vyrobila Omega.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se