Přejít na obsah

Ahojte skúsite mi pomoct?

decko

Doporučené příspěvky

Skor ako ma začnete ničiť hľadal som. Niesom lenivy hľadal som aj cez uja googla. Len som úplny laik amatér. Viete mi povedať akú majú cenu? Ďakujem Jano. Sú na baterku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skor ako ma začnete ničiť hľadal som. Niesom lenivy hľadal som aj cez uja googla. Len som úplny laik amatér. Viete mi povedať akú majú cenu? Ďakujem Jano. Sú na baterku.

attachicon.gifimage.jpg

cena je nulova. meister-anker je DDR znacka, na ebay jsou jejich hodinky za par euro

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Pokud najdeš někoho, kdo ti za ně dá 20 Eur, tak tu hodnotu budou mít. Akorát asi bude problém takového člověka objevit. Jestli chceš reálný odhad, tak podle výsledných cen na E-bay MOŽNÁ 10 eur - ale pořád musíš najít toho kupce. Strč je do šuplete a zkus to znovu za 50 let, třeba to už bude lepší...

Odkaz ke komentáři

No, tak to je jedna z mala vyjimek. Jinak samozrejme, Meister Anker je zapadonemecka obchodni znacka pro zasilkove obchodaky, podobne jako Universum, Palladium, Lloyd, Privileg a pod., kde zbozi pro tyto znacky take nemuselo byt nutne ze Zapadniho Nemecka.,,

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...