Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Určitě se neopakuješ - zbrusu nové modely Carrera.

Mě osobně neoslovují, ideálem pro mě zůstává reedice Carrery z r. 1997 s Lemanií 1873.

Nový design GrandCarrery mi připomíná nové modely Longines a taky nová Seika diskutovaná ve zdejším fóru v sekci japonské hodinky. Zřejmě nějaký trend.

Odesláno

Vlastně nevím, proč tomu vůbec říkají Carrera? Nemají z ní vůbec nic - charakteristický tvar nožek pouzdra, indexy, ručky, tlačítka chronografu, korunku.

Odesláno

Prednedávnom sa mi dostali do rúk tieto Carrery, ktoré si nechal priviezt z Mnichova otec môjho kamaráta(začiatkom 70. rokov), keď zpromoval na Karlovej univerzite na právnickej fakulte. Aj keď sú zlaté, čo nie je tada moja káva, tak môžem povedať, že sa mi oproti súčasným modelom "carrera", páčia viacej B).

heuer14.jpg

heuer15.jpg

Odesláno
  steel napsal:
to je osklivy, boze to je osklivy, vypada to jako nejaky preplacany eco drive citizen - kam se dostala carrera od dokonale cisteho designu az do...

Zda se mi to nebo se špatně dívám? Ty první Carrery mně nějak připomínají Omega Speedmaster Moonwatch, pokud mají Lemanii, pak to vypadá, jako by se tag heuer opičil. Nebo je to jinak a tento model byl dříve než Omegy? :helpsmilie:

Odesláno
  PD napsal:
Zda se mi to nebo se špatně dívám? Ty první Carrery mně nějak připomínají Omega Speedmaster Moonwatch, pokud mají Lemanii, pak to vypadá, jako by se tag heuer opičil. Nebo je to jinak a tento model byl dříve než Omegy? :helpsmilie:

no me spis pripominaji chronografy - tri subdialy dve tlacitka :-) k podobnosti s speedy jim chybi tachymetricka stupnice vne sklicka, jinak speedy letos slavi 50.

Odesláno

No mně se ty nový celkem líběj, rozhodně bych to nestavěl do role Porsche - Hyundai. Asi nejlepší by je bylo vidět v reálu, než si člověk udělá závěry.

Návštěvník Snow
Odesláno
  utrejch napsal:
Nicmene hodinky carrera s porschem nikdy nic spolecneho nemely.

To nikdo netvrdí, obé svázáno ve své době ( padesátá léta ) s velmi populárním a nebezpečným závodem Carrera Panamericana, pokud by zde měla být provázanost se jménem Carrera na automobilku, pak by to musel být Mercedes :) , který zde slavil velké uspěchy.

Mapa závodu

mercedes.jpg

Jeden z vítězných vozů firmy Mercedes

carrera.png

Odesláno

Tos mně dostal, já myslel že to souvisí nějak s Porsche. Ale když budem srovnávat ty auta na obrázku, podle vzhledu jsou si relativně blízko. Problém je uvnitř. Fakt se strojky dřív a dnes u Carrer tak liší jako podvozky a motory u těchhle dvou aut ? ;-)

• po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...