utrejch Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 (upraveno) Nasel sem na jednom foru novinku od tag heuer grand carrera, tak se chci podelit, doufaje ze uz neopakuju nejakou starou, zde publikovanou vec. http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ghlight=carrera Upraveno 31. července 2007 uživatelem utrejch
Bobr Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Určitě se neopakuješ - zbrusu nové modely Carrera. Mě osobně neoslovují, ideálem pro mě zůstává reedice Carrery z r. 1997 s Lemanií 1873. Nový design GrandCarrery mi připomíná nové modely Longines a taky nová Seika diskutovaná ve zdejším fóru v sekci japonské hodinky. Zřejmě nějaký trend.
steel Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 to je osklivy, boze to je osklivy, vypada to jako nejaky preplacany eco drive citizen - kam se dostala carrera od dokonale cisteho designu az do...
steel Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 ps : a to jsem zcela nezakerne nepouzil ten straslivy bicolor model :-)
ballover Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Nejsem žádným dlouholetým fajnšmekrem, ale mně se líbí - hlavně v hnědě barvě, špatné nejsou ani ty s kovovým tahem. Už jsou známé ceny?
Bobr Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Vlastně nevím, proč tomu vůbec říkají Carrera? Nemají z ní vůbec nic - charakteristický tvar nožek pouzdra, indexy, ručky, tlačítka chronografu, korunku.
boo-beek Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Z hlavy si ty ceny nepamatuju, ale Snow daval tyhle novy Carrery do sekce s fotkama a tam jsem je psal... Anyway, ty hnedy jsou ale fakt luxusni!
pierre Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Prednedávnom sa mi dostali do rúk tieto Carrery, ktoré si nechal priviezt z Mnichova otec môjho kamaráta(začiatkom 70. rokov), keď zpromoval na Karlovej univerzite na právnickej fakulte. Aj keď sú zlaté, čo nie je tada moja káva, tak môžem povedať, že sa mi oproti súčasným modelom "carrera", páčia viacej .
PD Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 steel napsal: to je osklivy, boze to je osklivy, vypada to jako nejaky preplacany eco drive citizen - kam se dostala carrera od dokonale cisteho designu az do... Zda se mi to nebo se špatně dívám? Ty první Carrery mně nějak připomínají Omega Speedmaster Moonwatch, pokud mají Lemanii, pak to vypadá, jako by se tag heuer opičil. Nebo je to jinak a tento model byl dříve než Omegy?
steel Odesláno 2. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2007 PD napsal: Zda se mi to nebo se špatně dívám? Ty první Carrery mně nějak připomínají Omega Speedmaster Moonwatch, pokud mají Lemanii, pak to vypadá, jako by se tag heuer opičil. Nebo je to jinak a tento model byl dříve než Omegy? no me spis pripominaji chronografy - tri subdialy dve tlacitka :-) k podobnosti s speedy jim chybi tachymetricka stupnice vne sklicka, jinak speedy letos slavi 50.
NovoCZ Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Ale skutečná Carrera se přece taky mezi tím trochu změnila ...
steel Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 NovoCZ napsal: Ale skutečná Carrera se přece taky mezi tím trochu změnila ... a vypada jako hyundai ? :-)
NovoCZ Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 No mně se ty nový celkem líběj, rozhodně bych to nestavěl do role Porsche - Hyundai. Asi nejlepší by je bylo vidět v reálu, než si člověk udělá závěry.
Návštěvník Snow Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 NovoCZ napsal: Porsche - Hyundai Beze slov
utrejch Odesláno 6. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 Snow napsal: Beze slov No jako primer by se to mozna brat dalo. Nicmene hodinky carrera s porschem nikdy nic spolecneho nemely.
Návštěvník Snow Odesláno 6. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2007 utrejch napsal: Nicmene hodinky carrera s porschem nikdy nic spolecneho nemely. To nikdo netvrdí, obé svázáno ve své době ( padesátá léta ) s velmi populárním a nebezpečným závodem Carrera Panamericana, pokud by zde měla být provázanost se jménem Carrera na automobilku, pak by to musel být Mercedes , který zde slavil velké uspěchy. Mapa závodu Jeden z vítězných vozů firmy Mercedes
NovoCZ Odesláno 8. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2007 Tos mně dostal, já myslel že to souvisí nějak s Porsche. Ale když budem srovnávat ty auta na obrázku, podle vzhledu jsou si relativně blízko. Problém je uvnitř. Fakt se strojky dřív a dnes u Carrer tak liší jako podvozky a motory u těchhle dvou aut ? ;-)
OldaA Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Kdysi jsem cetl nejaky clanek o historii TH a pokud me mysl neklame ja nazev odvozen vyhradne od nazvu zavodu a nema nic spolecneho s zadnym vyrobce aut,
OldaA Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 ...a asi si to pamatuji dobre, Monaco a jiz nevyrabene Targa Florio jsou nazvy slavnych zavodu..
utrejch Odesláno 8. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2008 http://www.lacotedesmontres.com/La-Grand-C...nso-No_6125.htm Nejake nove fotky. Akorat jednu vec nechapu. Proc je nikde nemaj na webu (a skoro nikde jinde o nich ani zminka), kdyz je uz prodavali koncem zari v londyne v harrods. Meli tam docela velkou prodejni akcil ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se