organic Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Tak profi makrofotky s nasvícenou lumi jsou něco jiného než špatně osvětlená hospoda. Na první pohled prostě moonwatch s bílým cifrem, vzpomněl jsem si na Alaska project. Co je super, jsou ty odlišnosti od klasických moonů. Krásný ciferník, černé kontrastní ručky, dobře vypadající řemen. Myslím, že jsem na nožce pouzdra zevnitř viděl kromě sériového čísla něco napsané.Tma byla taková, že jsem neviděl ani omega logo na hesalitu, pokud tam teda nějaké je.
Conrad Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Podle výrobce by tam měl být safír ne hesalit,
Návštěvník dabelM Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 Asi je na co se těšit
organic Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 V 12. 11. 2015 v 7:49, Conrad napsal: Podle výrobce by tam měl být safír ne hesalit,Máš recht, na safíru jsem tunel hledal marně
deff Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Jak se Snoopy dostal na Omegu? :-)
organic Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 http://space.io9.com/snoopy-the-astrobeagle-nasas-mascot-for-safety-1570066950
OndraPod Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Super, to s tim Snoopym jsem vubec netusil Mne se na nich nelibi jenom to odliseni prvnich 14 vterin, respektive to provedeni ve forme ctverecku a zkracenych 5min indexu.Ale asi to chteli co nejvic zvyraznit...
tedwine Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Vsimajte truhlika!! V 28. 4. 2015 v 7:02, tedwine napsal: To je moc velka parada, so vsetkymi tymi napismi a maskotmi, okamzite by som do nich siel, nebyt rucneho natahu. Viem, viem... historicky odkaz moonwatch... ale aj tak, neprekusol by som to..A vlastnu blbost by si prekusol?? Rucny natah.. bla bla.. 1D1OT!!! Neskoro som zacal hodinkovo zret.. Dajte prosim niekto echo kde ich zozeniem, lebo to vidim na riadnu jesnno-vianocnu depku...
Xenone Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Tak šťastným majitelem Organicem výše postovaných kousků jsem já. S hodinkama spokojenost, jsou hlavně lehčí, než jejich "sestry" Seamastry 42ky, takže vyhovují jako oblekovky. Mega bomba to není, ale je to něco jiné a neokoukané, oproti klasickým moonům...Na ukázku jen pár obrázků, bohužel nemám makro objektiv a výše jsou stejně pěkné profi fotky. Pro info: u Dušáka byly i smými myslím 3 ks a už jsou všechny fuč...
ave1112 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 V 26. 11. 2015 v 16:14, Xenone napsal: Tak šťastným majitelem Organicem výše postovaných kousků jsem já. S hodinkama spokojenost, jsou hlavně lehčí, než jejich "sestry" Seamastry 42ky, takže vyhovují jako oblekovky. Mega bomba to není, ale je to něco jiné a neokoukané, oproti klasickým moonům...Na ukázku jen pár obrázků, bohužel nemám makro objektiv a výše jsou stejně pěkné profi fotky. Pro info: u Dušáka byly i smými myslím 3 ks a už jsou všechny fuč... 2015-11-26 10.45.07.jpgXenone paradny vstup na forum:-) mas to moc pekny a gratulujem ku krasnym Moonom a urcite pridaj viac fotiek tychto krasok
kuncák7 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Tak gratuluju,moc hezkej kousek.
tedwine Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 (upraveno) V 26. 11. 2015 v 16:14, Xenone napsal: Tak šťastným majitelem Organicem výše postovaných kousků jsem já. S hodinkama spokojenost, jsou hlavně lehčí, než jejich "sestry" Seamastry 42ky, takže vyhovují jako oblekovky. Mega bomba to není, ale je to něco jiné a neokoukané, oproti klasickým moonům...Na ukázku jen pár obrázků, bohužel nemám makro objektiv a výše jsou stejně pěkné profi fotky. Pro info: u Dušáka byly i smými myslím 3 ks a už jsou všechny fuč... Napriek tomu, ze mam horko v ustach (za co si mozem jedine sam), velmi srdecne gratulujem! Je to pecka, a pre mna aj megabomba (mozno ani nie designovo, ale rozhodne pocitovo vzhladom na odkaz) . Uprimne a v dobrom zavidim...Ak by si nebol az tak nadseny a chces si to rozmysliet, len daj vediet, urcite sa dohodneme Pekne uzivaj, nech ti robia radost! edit gramatika Upraveno 26. listopadu 2015 uživatelem tedwine
tedwine Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 PS.. mozes hodit este foto dynka? Vsetky kusy su rozdielne, tak som zvedavy ake suhvezdie tam mas ty
laurin Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Konečne hodinky s bielym cifrom čo sa mi páčia. Krása gratulujem.
Janikkk Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Ale hej dobre du mam z nich radost Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
ave1112 Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 V 3. 12. 2015 v 13:53, Janikkk napsal: Ale hej dobre du mam z nich radost Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkMat ich na ruke aj ja by som mal radost;-) tak musim ti pogratulovat su nadherne:-)
Janikkk Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Dik paradne su Odoslané z SM-T710 pomocou Tapatalku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se