Přejít na obsah

Omega Speedmaster Apollo 13 Silver Snoopy Award LE

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak profi makrofotky s nasvícenou lumi jsou něco jiného než špatně osvětlená hospoda. Na první pohled prostě moonwatch s bílým cifrem, vzpomněl jsem si na Alaska project. Co je super, jsou ty odlišnosti od klasických moonů. Krásný ciferník, černé kontrastní ručky, dobře vypadající řemen. Myslím, že jsem na nožce pouzdra zevnitř viděl kromě sériového čísla něco napsané.

Tma byla taková, že jsem neviděl ani omega logo na hesalitu, pokud tam teda nějaké je.

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Podle výrobce by tam měl být safír ne hesalit,

• po 2 týdnech...
Odesláno

Super, to s tim Snoopym jsem vubec netusil :)

Mne se na nich nelibi jenom to odliseni prvnich 14 vterin, respektive to provedeni ve forme ctverecku a zkracenych 5min indexu.

Ale asi to chteli co nejvic zvyraznit...

Odesláno

Vsimajte truhlika!!

V 28. 4. 2015 v 7:02, tedwine napsal:

To je moc velka parada, so vsetkymi tymi napismi a maskotmi, okamzite by som do nich siel, nebyt rucneho natahu. Viem, viem... historicky odkaz moonwatch... ale aj tak, neprekusol by som to..

A vlastnu blbost by si prekusol?? Rucny natah.. bla bla.. 1D1OT!!! Neskoro som zacal hodinkovo zret.. Dajte prosim niekto echo kde ich zozeniem, lebo to vidim na riadnu jesnno-vianocnu depku...

Odesláno

Tak šťastným majitelem Organicem výše postovaných kousků jsem já. S hodinkama spokojenost, jsou hlavně lehčí, než jejich "sestry" Seamastry 42ky, takže vyhovují jako oblekovky. Mega bomba to není, ale je to něco jiné a neokoukané, oproti klasickým moonům...

Na ukázku jen pár obrázků, bohužel nemám makro objektiv a výše jsou stejně pěkné profi fotky.

Pro info: u Dušáka byly i smými myslím 3 ks a už jsou všechny fuč...

post-18520-0-07096100-1448554435_thumb.jpg

post-18520-0-50906900-1448554398_thumb.jpg

post-18520-0-81424500-1448554413_thumb.jpg

post-18520-0-40417900-1448554422_thumb.jpg

Odesláno
  V 26. 11. 2015 v 16:14, Xenone napsal:

Tak šťastným majitelem Organicem výše postovaných kousků jsem já. S hodinkama spokojenost, jsou hlavně lehčí, než jejich "sestry" Seamastry 42ky, takže vyhovují jako oblekovky. Mega bomba to není, ale je to něco jiné a neokoukané, oproti klasickým moonům...

Na ukázku jen pár obrázků, bohužel nemám makro objektiv a výše jsou stejně pěkné profi fotky.

attachicon.gif2015-11-26 10.45.07.jpg

Xenone paradny vstup na forum:-) mas to moc pekny a gratulujem ku krasnym Moonom a urcite pridaj viac fotiek tychto krasok
Odesláno (upraveno)
  V 26. 11. 2015 v 16:14, Xenone napsal:

Napriek tomu, ze mam horko v ustach (za co si mozem jedine sam), velmi srdecne gratulujem! Je to pecka, a pre mna aj megabomba (mozno ani nie designovo, ale rozhodne pocitovo vzhladom na odkaz) . Uprimne a v dobrom zavidim...

Ak by si nebol az tak nadseny a chces si to rozmysliet, len daj vediet, urcite sa dohodneme :)  Pekne uzivaj, nech ti robia radost! 

edit gramatika

Upraveno uživatelem tedwine
Odesláno
  V 3. 12. 2015 v 13:53, Janikkk napsal:

Ale hej dobre du mam z nich radost :)161d8128d03ccf87a2fd2b0c1c3c2448.jpg

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Mat ich na ruke aj ja by som mal radost;-) tak musim ti pogratulovat su nadherne:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...