bandicoot Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 STOWA 24H Racing CountdownZdroj, WUS profil, InstagramZajímavé pojaté GMT. A jo, racing v tom vidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Já v tom vidím Damasko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Některé modely budou chtít na strávení asi delší dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 No to je na poblití. Ten Jörg se definitivně zbláznil, pokud to uvnitř hodinek je mužská ruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 To je hnus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 mne sa z nich prisamvacku zatocila hlava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 To snad není GMT, ale odpočítávání 24 hodin, nebo? Jinak se mě nelíbí, ale někomu se ta funkce může hodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 (upraveno) Afri, jasně, ručka je GMT, luneta naopak. Beru to jako vtípek. Vždyť jde jen o lunetu... Člověk nemusí hned jezdit LeMans, může mít směnu v nemocnici, dělat ostrahu... Upraveno 19. března 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 velkost puzdra ovplyvnuje pouzity kaliber. to je docela macek Je v tom A07 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77579-flieger-gmt-worldtime-limette/?hl=countdown&do=findComment&comment=1279498 Divná novinka: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62531-stowa-na-podzim/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Je v tom A07 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77579-flieger-gmt-worldtime-limette/?hl=countdown&do=findComment&comment=1279498 Divná novinka: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62531-stowa-na-podzim/kolko spravi farba... cervena mi k tomuto ciernemu (ciferniku) vobec nefunguje a kazi to cele hodinky. pritom ta limetkova je super. ale z tej lunety mi zostalo nevolno ked som ju zocil, to ako fakt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 GMT máš tady Afri, jasně, ručka je GMT, luneta naopak. Beru to jako vtípek. Vždyť jde jen o lunetu...Člověk nemusí hned jezdit LeMans, může mít směnu v nemocnici, dělat ostrahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 nelibej se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Tady zase něco z Instagramu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Tak uz im asi dochadzaju napady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2015 Hlavne kdyby meli na sve potapky tahy, nechapu to . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se