stosi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Najdu tady někdě počtení na téma Steinhart vs MKII? Nějak to nechápu (zejména fyzickou podobnost x rozdíl v cenách) a rád bych si rozšířil obzory. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 štajny jsou podobnější roládám a rozdíl v cenách je ještě větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Aha, já v podstatě totiž nevidím rozdíl, když jak MK tak Steiny působí jako derivát rolád, jen jedny za 70 a druhé za 10. Tak jsem myslel, že v tom je něco víc.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 MKII GMT stojí 1595 USD, někteří je mají za 1300 USD a platili je ještě v době kdy dolar byl kolem dvacky. MKII mají těsně pod 40mm, tah má 20mm a hlavně jsou podstatně líp zpracovaný než Štajny. Někde na webu je článek se srovnáním MKII Kingston a Tudorů BB. A MKII nedopadly blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Ok. Díky. Pohledám si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 I kdyz nemam ani jedny, tak si troufnu tvrdit, ze diky tomu, ze ty MKII se delaji jen v omezenych seriich, tak tam bude vetsi duraz na kvalitu. Stajny jedou seriovku jako Bata cvicky. Aspon takovy dojem z toho mam po rozhovoru s Billem (z MKII). Dal bych rekl, ze MKII se drzi vic tech Rolad, hlavne tech starsich. Stajny jsou Rolex look, ale kdyz clovek studuje detaily jako tvar a velikost pouzdra, tvar lunety, tahu, atd., tak jsou Stajny uplne jine hodinky.Tim se nesnazim obhajovat jejich cenu, jak ale pise Financ, puvodne cena byla nekde jinde. Ted je vyhnana trhem. Otazka je, jestli ty prachy za to nekdo da. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Na wus jsem našel jednu srovnávací fotku. Rozdíly v kvalitě provedení jsou vidět i na takhle nekvalitní fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Máte někdo nějaké info, co se nyní děje? Maily mi žádné nechodí a aktualizace novinek na stránkách je velmi sporadická. Předpokládal jsem, že hodinky budu mít do vánoc, ale nejspíš jsem se mýlil . A to jsem ve 3. skupině objednávek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2016 chlapi dejte pokoj s těma štajnama Má tady už někdo Hawkinge? Nejdřív jsem je unáhleně zavrhnul, ale teď mi dochází, že jsou to vlastně naprosto úžasný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Čekání na Godota skončilo. Zatím se kochám a nerozbaluju. Ale i přes ty šprcky je hned vidět, že Bill klade důraz na kvalitu výsledku a že výstupní kontrola byla důkladná. Těším se, jak to bude vypadat pod lupou .Jenom si nejsem jistý, zda to vše vynahradí předlouhé čekání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Nakonec coke? Já je zatím vzal na milost, hned rozbalil a nosim. Kvalita je hodně vysoko. Kdyby tohle dělal Tudor, tak je tu má kdekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se