ave1112 Odesláno 14. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Andy nekecej mu do toho jooo Je to asi můj jediný OWG parťák, tak ho nekaž.Takto sa mi to paci Michale ze ma takto branis;-) byt OWG je pre mna idealne asi tak ako aj pre TebaMna len tak lahko nikto nenakazi;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 No je pravda, ze s vasima kouskama a vasima rukama je lehci byt owg. Kdybych nebyl promiskuitni defka, tak bych to taky dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 14. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Ondro to musis vysvetlit urcite to bude zaujimat aj Michala ako si to myslel:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Na tom neni nic moc k vysvetlovani. POcka jsou super. Tecka. Alpiny jsou super, byt mensi, tak uz je mam taky a jsem spokojenej (asi). Bells na ne ma ruku a je pravda, ze v jeho situaci neni moc kam upgradovat, kdyz by vylozene nechtel Rolady nebo neco od GS, kde za oboje da palku jak blazen. Takze mu v podstate nic jineho nez byt owg nezbyva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Prej nezbývá, poslyš ty jseš zase odrzlej, když jsi byl na skok v tom prdelákově za velkou louží, kazí tě Je kam upgradovat, ale vždy je tam nějaké ALE, takže celkem na prd a upřímně, já ani nemám nějakou potřebu jít vysloveně nahoru. Nejde mi ani o cenu, ani o značku a už vůbec ne o MI, však mě znáš, ale hodinky mi prostě musí padnou komplet vším a takových moc není, byť se zdá, že hodinek je nepřeberné množství. Ale abys měl radost, tak teď nejspíš něco přikupovat budu, sice jen takovou malou akvizici, ale sháním ji už dost dlouho, takže si jí užiju i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 To jsem zvedav co to bude.Jinak ano, zamori ma na me neblahy vliv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Neblahy je slabe slovo Ondro;-) aj ja som zvedav co to bude Michale, trosku by si mohol naznacit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Tak předně to musí klapnout, což asi i klapne a nečekejte nic velkého, jsou to hodinky za pár šupů, ale skvělé a bude to zase trošku něco jiného, než jsem měl doposud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Po dlhsej dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doq111 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Na kozi 1* ten tah mi moc nevoni. Kazdopadne dobry vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Je to rubber nie koza;-) a samozrejme dakujem za pochvalu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doq111 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 (upraveno) Tak na gume je to potom znacka ideal, clovek s tym moze ist do opery aj do mora. True EDC pre mna. Idem pozret chrono zac je toho loket. Aha 45mm, tak nic Upraveno 16. června 2018 uživatelem Doq111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Presne tak su to správne univerzálne mašiny:-))) ceny na chrono máš od 2200 až po 3400 skoro, takže je to poriadny rozdiel, daj si požiadavku tu na mag a možno niekto bude predavať :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doq111 Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Existuju aj mensej velkosti? Detske do 40 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Ano, tento model sa robil aj vo veľkosti 42mm, si daj do vyhladavača v chrono24 a najde ti nejaké kusy na predaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 42mm verze ma lug to lug 48mm, takze super i na mou malou rucku. Navic jeste se starsim strojkem 2500 jsou prijemne nizke. Nove s 8500 uz jsou vysoke mrchy Jinak Ave, fotky jako vzdy na palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David13 Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Krásný fotky, krásný kousek. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Krásné fotky. Skvělé hodinky. Často se mi po nich stýská. Když máš na ně ruku, je to pak paráda. Užívej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 18. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Kluci DAKUJEM velmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 AndyAaron: Prosim ta ake je modelove oznacenie tych PO s 42mm a cal.2500?Zase nieco hloda..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se