ave1112 Odesláno 16. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2019 V 16. 3. 2019 v 13:34, AndyAaron napsal: A ne jedna :/Tak Ondro uz je najvyšši čas:-D
mapep Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Neskutečně skvělý kousek a super fotky
ave1112 Odesláno 25. března 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2019 V 23. 3. 2019 v 11:47, mapep napsal: Neskutečně skvělý kousek a super fotkyDiky pane;-)
Jsilver Odesláno 11. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2019 Gratuluji, pekny kousek, velice dobre si pamatuji ten pocit kdyz jsem si pro ne pred lety jel do Zlina a naprosto rozumim tem pocitum. At slouzi!
ave1112 Odesláno 12. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Dakujem panove:) PO su laska na cely zivot, uz ked som ich uvidel v bondovke tak som to vedel ze raz ich budem mat:-)
ave1112 Odesláno 12. dubna 2019 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2019 Aby som len nekecal tak nejaka vyberovka
AndyAaron Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 Pekna zasoba. Zavidim ti. Ne ani tak ty hodinky jako tu vernost
Radik Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Odesláno 16. června 2019 (upraveno) Prohlížím to zdola a říkám si, ave, to zase bude trochu víc fotek. Tak točím kolečkem a koukám a točím a koukám a slintám nad těma fotkama. A pořád točím a jedu nahoru, jedna fotka za druhou. Točím dál, už si říkám, jestli už nebude konec a pořád ne. Točím jak divej a neustále se vynořuje jedna fotka za druhou. Kolečko myši už jeví známky únavy a občas pootočení neposune. Nicméně pořád točím a točím, prst už mě začíná bolet, šlachy pomalu trnou z toho neustále stejnýho jemnýho opakovanýho točivýho pohybu. Ale ne, to ještě není konec. Točím a prohlížím dál a dál. Jedna fotka za druhou, pořád točím, točím, točím, točím a v tu chvíli si říkám, že už to není možný. Ale jsem vytrvalej, pořád točím kolečkem myši a prohlížím fotky. No to už by mohl být konec, říkám si, ale - omyl!! Točím jak divej dál a vynořuje se stále další a další fotka těch stejnejch hodinek. Hodinky sice stejný, ale fotka každá jiná. Tak točím dál a říkám si no kura u futura, to přece není možný aby tahle nálož fotek něskončila. Ale konec to stále není. Tak točím, točím, točím, kurňa, mně z toho snad jebne!!!!!! :D Upraveno 16. června 2019 uživatelem Radik
ave1112 Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2019 V 16. 6. 2019 v 12:39, AndyAaron napsal: Pekna zasoba. Zavidim ti. Ne ani tak ty hodinky jako tu vernost Ondro mne na nich nic nechyba plus su to moje vysnene watche, proste som happy jak blecha a rad zdielam svoju radost ;-D
ave1112 Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2019 V 16. 6. 2019 v 12:53, Radik napsal: Prohlížím to zdola a říkám si, ave, to zase bude trochu víc fotek. Tak točím kolečkem a koukám a točím a koukám a slintám nad těma fotkama. A pořád točím a jedu nahoru, jedna fotka za druhou. Točím dál, už si říkám, jestli už nebude konec a pořád ne. Točím jak divej a neustále se vynořuje jedna fotka za druhou. Kolečko myši už jeví známky únavy a občas pootočení neposune. Nicméně pořád točím a točím, prst už mě začíná bolet, šlachy pomalu trnou z toho neustále stejnýho jemnýho opakovanýho točivýho pohybu. Ale ne, to ještě není konec. Točím a prohlížím dál a dál. Jedna fotka za druhou, pořád točím, točím, točím, točím a v tu chvíli si říkám, že už to není možný. Ale jsem vytrvalej, pořád točím kolečkem myši a prohlížím fotky. No to už by mohl být konec, říkám si, ale - omyl!! Točím jak divej dál a vynořuje se stále další a další fotka těch stejnejch hodinek. Hodinky sice stejný, ale fotka každá jiná. Tak točím dál a říkám si no kura u futura, to přece není možný aby tahle nálož fotek něskončila. Ale konec to stále není. Tak točím, točím, točím, kurňa, mně z toho snad jebne!!!!!! :D A to som spravil fakt len taky vyber z fotiek ;-))))
ave1112 Odesláno 29. června 2019 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2019 OMEGA SEAMASTER PROFESSIONAL PLANETOCEAN
X-Bob Odesláno 17. července 2019 Nahlásit Odesláno 17. července 2019 Skvělá garáž na (pro mě osobně) nej hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se