ave1112 Odesláno 28. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2015 Su jednoducho dokonale co poviete?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Moje dvojky, třepu se na ně jak drahej pes, ale tohle by doma letos už neprošlo. Jinak fotky i cibule nádherný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Dakujem ani tvoje Moony niesu zle:-) tiez po nich poskulujem su nadherne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Souhlasím, že jsou dokonalé, na rozdíl od 'Bondovek', kterým jsem nikdy nepřišel na chuť. Když vidím vaše fotky, tak mi nezbude než si pořídit další prasátko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Kurna nam by tu vsetkym trebalo nie jedno ale hromadu prasatek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 (upraveno) JJ :-D Akorát si říkám, že čím větší hromada prasátek, tím méně napapaná bříška. Takže jestli není lepší jedno pořádně vyžrané prase, nebo aspoň malý stádo dobře živených :-D Kurna nam by tu vsetkym trebalo nie jedno ale hromadu prasatek:-) Upraveno 1. července 2015 uživatelem vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 No nieco na tom pravdy bude:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 JJ :-D Akorát si říkám, že čím větší hromada prasátek, tím méně napapaná bříška. Takže jestli není lepší jedno pořádně vyžrané prase, nebo aspoň malý stádo dobře živených :-DPokud jsi "one watch guy" a ještě svoje hodinky bereš jako definitivní, tak jo, ale jinak by se ti pak hůř měnilo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Tu asi bude malokto one watch guy:-))) kupiš jedny a už sa to s tebou vezie.-)Pokud jsi "one watch guy" a ještě svoje hodinky bereš jako definitivní, tak jo, ale jinak by se ti pak hůř měnilo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Já už jsem to tu někomu psal - já jsem one watch guy, ale na hovno je, že každou chvíli jsou ty "one" nějaké jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Ved prave si ma normalne rozosmial:-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Mojí peněžence ale moc do smíchu není... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 A ty si myslis ze moja sa na mna smeje?:-) tiez uz ma ta hodinarcina stala pekne peniaze ale seriem na to :-) mam z toho radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Je to pravda, musím se na to dívat z té lepší stránky, jinak by ty peníze šly dost možná na ještě větší p.....y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Presne tak peniaze su boli a aj budu a radost si treba spravit ved zijeme len raz :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 4. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Dnes volno tak mam cas spravit nejake fotky zatial jedna od telky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 4. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 +1 ten tah im fakt pristane asi najviac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 4. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Mam pravdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 4. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2015 Tah je samozrejme top, akurat jak to mas se sponou? Ja v posledni ref moonu se docela s tahem peru. Na svuj obvod ruky a minimalni moznosti nastaveni a absenci 1/2dilku tahu ktery udajne ani neplanuji, takze to taham na natu.Jinak opet paradni fotky, dneska pri plavani s dorychtovanyma geckama sem si zase uvedomil ze POcka "nutne potrebuju" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se