Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já už toho ve vlákně mám :) Poslední dobou není moc čas a už i nápady mi docházejí, jak toho tam mám spoustu, takže je to těžší. Snažím se pro změnu více fotit hodinky jako takové, když už nic jiného, ale něco určitě zase bude.

Odesláno

Ok Tome, Michal, ale to už je tu asi všeobecně známé, jelikož jménem jsem oslovován poměrně často :)

Něco určitě vymyslím, jen už to teď není s takovou frekvencí, jako dřív, prostě vyčerpáno :)

Odesláno

Meno som vedel Michale len som sa chcel tiez aspon takto predstavit:-) tak uz je to tak ale verim ze obcas nieco nadherneho pridas;-) nebude to sice AUS ale ved nic netrva vecne... :-)

Odesláno
  V 9. 6. 2016 v 6:43, ave1112 napsal:

Dakujem :-) tak sem tam sa opakuju fotky no ked je take krasne prostredie tak neviem odolat :-)

To nebylo myšleno nijak špatně ( většinou se stejně netrefíš ze stejného úhlu :-) ), naopak, máš fakt zatím plno novejch nápadů a fotíš to, to se mě moc líbí. Nejen díky tobě jsou tohle fakt hodně " čučavé" hodinky.

Odesláno

Ja viem ;-) ked ich mam na ruke som schopny vybrat hned telefon a cvaknut to, je mi proste jedno kde som ked sa mi paci pohlad na ne tak proste cvak a hotovo:-) co to je čučave?:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...