Jeremy Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Tak mám nový přírůstek - Garmin Vivoactive. A můžu doporučit.Umějí všechno, co normální sporttestery plus takový to nesmyslný krokování a spánek, plus notifikace z telefonu. A navíc mají databázi golfovejch hřišť, takže už člověk nemusí řešit další "specializovanej" stroj typu S1, S3 atd. Baterka vydrží DLOUHO. Upřímně řečeno si neumím představit, s čím navíc by tak asi mohly přijít iWatch. Ale uvidíme. http://www.garmin.cz/vyhledavani/?q=vivoactive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Zajímavý kousek, máš již nějaké zkušenosti s výdrží baterie? A byl by wristshot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 wristshot za moment, baterie OK, po 2 dnech a nocich pouzivani ukazuje cca 70%. Nosi je manzelka a hlavne si uziva notifikace z iPhonu, kterej nosi v kabelce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Vypadá to dobře, až to bude pohánět slunce, tak si to pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Pěkný, to se mi líbí. Umí to navigovat na zadaný souřadnice? Nějak jsem to z toho popisu funkcí nevyčetl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Navigovat to neumi, to umej snad jen jejich Epixy, ale ty jsou hnusny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Jeste dodavam - mam to user nastavitelny displeje hodin - zatim jich je v jejich store tak asi 20 (zadara), ale da se tam vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 A jak ty volitelné displeje konkrétně vypadají? Chtělo by to obrázky nebo odkaz Normálně nejsem fanda hodinek jako jsou tyhle, ale přiznávám, že výčet funkcí je velice zajímavý, a tak jsem zvědavý, jak vypadají, když jsou zrovna v režimu "normální hodinky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Přikládám wristfoto manželky. A tady je www verze toho jejich "Appstore", s časoksichtíkama:https://apps.garmin.com/cs-CZ/devices/vivoactive/appTypes/watchface/apps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Super, díky. Já bych si zapnul ten textový čas, to je něco, co jsem ještě na hodinkách neměl (one fifty four PM). Ale je to šance, jak mít jedny hodinky, a přitom jich mít několik - to by mi mohlo pomoct zbavit se závislosti na kupování nových hodinek každý týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 25. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 (upraveno) A fakt to vypadá hezky i v menu - jednoduchý, intuitivní. Spojení s telefonem prakticky samo a drží, žádný výpadky. Fakt dobrý :-)Zajímavý je, že skoro to nejlevnější, co dělají (tohle) umí to, co většina jejich dražších ostatních modelů dohromady :-DFakt zvláštní product management. Upraveno 25. března 2015 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Umí i plavání, paráda. Kandidát na náhradu mého 910 xt (někdy v budoucnu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se