Chronopetr Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2024 Jak jsem psal. Tahle kombinace fieldů a paratrooper mi zkrátka k sobě pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2024 Tak koukám, že už jsem tu s Archimedy sám . A taky se dost flákám, takže si tu sám slibuji, že zase provedu nějakou změnu řemenu a hodím sem fotky častěji, ať se můžu častěji kochat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Nejsi sam 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2024 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2024 Super! Hezky jste se tu vyrojili! Jsou to všechno parádní kukačky, byla by škoda to tu nechat spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel01011001 Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 Tady máte další kousek 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 Super inverzní displej! Tuto variantu jsem asi vůbec neznal! Je ten cifr bílý nebo celo luminiscenční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 tieto su skvele, mal som ich kedysi v hladaciku:) ano full lume dial 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2024 Tak to je prda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub87 Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2024 Přidávám se se svými Archimede Pilot, které mám od roku 2011. Myslím, že je Archimede fajn značka a jsem rád, že tady má své vlákno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se