Chronopetr Odesláno 16. února 2024 Nahlásit Odesláno 16. února 2024 Jak jsem psal. Tahle kombinace fieldů a paratrooper mi zkrátka k sobě pasuje. 1 1
Chronopetr Odesláno 6. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2024 Tak koukám, že už jsem tu s Archimedy sám . A taky se dost flákám, takže si tu sám slibuji, že zase provedu nějakou změnu řemenu a hodím sem fotky častěji, ať se můžu častěji kochat.
Pavelpu27 Odesláno 7. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2024 Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Chronopetr Odesláno 8. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2024 Super! Hezky jste se tu vyrojili! Jsou to všechno parádní kukačky, byla by škoda to tu nechat spát.
pavel01011001 Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2024 Tady máte další kousek 1 1
Chronopetr Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2024 Super inverzní displej! Tuto variantu jsem asi vůbec neznal! Je ten cifr bílý nebo celo luminiscenční?
Harwey Odesláno 21. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2024 tieto su skvele, mal som ich kedysi v hladaciku:) ano full lume dial 1 1
Jakub87 Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2024 Přidávám se se svými Archimede Pilot, které mám od roku 2011. Myslím, že je Archimede fajn značka a jsem rád, že tady má své vlákno 1 2
Tanner Odesláno 16. srpna Nahlásit Odesláno 16. srpna Viz co mate dnes na ruce. Dneska jsem si vzpomnel na jedny dlouho nevytazene kousky z me hodinkovnice. Poprve na ne misto tahu navlekl NATO (btw uz koukam po kvalitnejsim kovani z pekneho brouseneho nerezu), natahl a hodil na ruku. No nejsou to furt pekny hodinky? Archimede SportTaucher jeste s ETA2824-2 z dob meho pocatecniho brouzdani chrmag forem.. nejaky patek to bude 1 1
morricone Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna (upraveno) Jsem tu od roku 2010 a vzpomněl jsem si po létech na Archimede Klasik nebo Arcadia. Bílý ciferník, krásný modrý ručičky, tehdy jsem už byl připraven že je zakoupím, myslím kolem 8500,-. Byly zde hodně oblíbené alespoň co do počtu recenzí a komentářů. A nyní? Nikde nic... chápu, máme se lépe, lepší značky ale nic v inzerci, hodinky podražily pře 25 tisíc... Jen se ptám co se stalo? Upraveno 24. srpna uživatelem morricone
STRKKT Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Svatá pravda, tehdy jsem měl chrono pilotky z 7750 a vyšly mě kolem dvaceti tisíc (z druhé ruky).
Ondrej75 Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna V 12. 9. 2022 v 13:40, Chronopetr napsal: Na zkoušku na zulu. Zaujaly mě podobné ručičky i ciferník, jako u Eterny 1 1
Chronopetr Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Tady u těch vintage inspired field hodinek se ta podobnost nabízí. Všechno je to v podstatě hold těm původním designům. Mně se třeba líbí i tyto Tissot Heritage, kde se ten design také nezapře. 1 1
YPO Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Ickler dělal v roce 2008 i vintážky. Kdyby to nemělo to hnusný posraný datumový vokno tak celkem dobrý hodinky.
FantasticFabio Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 1 minutou, YPO napsal: Ickler dělal v roce 2008 i vintážky. Kdyby to nemělo to hnusný posraný datumový vokno tak celkem dobrý hodinky. To maš recht ! Za takovou “ veledrzost “ by se mělo nechat zmrskat ! Designér by se měl zmrskat sám , teplým a zkaženým pivem nevalné značky za mrzký peníz , koupený někde na blešáku …stojícím od rána na slunci …. To by byl fajnovej trestík ! 1
YPO Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna (upraveno) Příteli já musel v roce 2008 čelit větším výzvám než je nějaký hnusný datumový okno ….. a první cenu vyhrává …. Každopádně Archimede byly v pijonýrskejch dobách skvělý hodinky. Upraveno 30. srpna uživatelem YPO 1
Ondrej75 Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 1 hodinou, FantasticFabio napsal: To maš recht ! Za takovou “ veledrzost “ by se mělo nechat zmrskat ! Designér by se měl zmrskat sám , teplým a zkaženým pivem nevalné značky za mrzký peníz , koupený někde na blešáku …stojícím od rána na slunci …. To by byl fajnovej trestík ! Naprostý souhlas. Ty datumovky jsou mor, říkám to pořád, nechápu proč tím kazí jinak pěkné hodinky. V dnešní době to snad už nikdo ani nepotřebuje, je to jen hloupý zvyk. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se