Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Tak koukám, že už jsem tu s Archimedy sám 😊. A taky se dost flákám, takže si tu sám slibuji, že zase provedu nějakou změnu řemenu a hodím sem fotky častěji, ať se můžu častěji kochat. 😁

20241106_094546.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Přidávám se se svými Archimede Pilot, které mám od roku 2011. Myslím, že je Archimede fajn značka a jsem rád, že tady má své vlákno 👍20240721_142954.thumb.jpg.be96fd60e4cef447a034679b1254d5bb.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 2
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Viz co mate dnes na ruce. Dneska jsem si vzpomnel na jedny dlouho nevytazene kousky z me hodinkovnice. Poprve na ne misto tahu navlekl NATO (btw uz koukam po kvalitnejsim kovani z pekneho brouseneho nerezu), natahl a hodil na ruku. No nejsou to furt pekny hodinky? Archimede SportTaucher jeste s ETA2824-2 z dob meho pocatecniho brouzdani chrmag forem.. nejaky patek to bude :)IMG_3085.thumb.jpeg.18960c9b6fc8ce6a50d797da1bed260e.jpegIMG_3084.thumb.jpeg.4c80fc4e15ae6cde6cfec913b5fc96ad.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Jsem tu od roku 2010 a vzpomněl jsem si po létech na Archimede Klasik nebo Arcadia. Bílý ciferník, krásný modrý ručičky,  tehdy jsem už byl připraven že je zakoupím, myslím kolem 8500,-. Byly zde hodně oblíbené alespoň co do počtu recenzí a komentářů. A nyní? Nikde nic... chápu, máme se lépe, lepší značky ale nic v inzerci, hodinky podražily pře 25 tisíc... Jen se ptám co se stalo?

Upraveno uživatelem morricone
Odesláno

Svatá pravda, tehdy jsem měl chrono pilotky z 7750 a vyšly mě kolem dvaceti tisíc (z druhé ruky).

Odesláno

Tady u těch vintage inspired field hodinek se ta podobnost nabízí. Všechno je to v podstatě hold těm původním designům. Mně se třeba líbí i tyto Tissot Heritage, kde se ten design také nezapře. 

6575-o1-t142-464-16-062-00.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 1 minutou, YPO napsal:

Ickler dělal v roce 2008 i vintážky.

Kdyby to nemělo to  hnusný posraný datumový vokno tak celkem dobrý hodinky.

IMG_0805.jpeg

IMG_0806.jpeg

To maš recht ! Za takovou “ veledrzost “ by se mělo nechat zmrskat ! Designér by se měl zmrskat sám , teplým a zkaženým pivem nevalné značky za mrzký peníz , koupený někde na blešáku …stojícím od rána na slunci …. To by byl fajnovej trestík ! 

• Hlasovat proti 1
Odesláno (upraveno)

Příteli já musel v roce 2008 čelit větším výzvám než je nějaký hnusný datumový okno😀

….. a první cenu vyhrává ….

Každopádně Archimede byly v pijonýrskejch dobách skvělý hodinky.

IMG_0808.jpeg

IMG_0809.jpeg

IMG_0810.jpeg

IMG_0807.gif

Upraveno uživatelem YPO
  • Sad 1
Odesláno
před 1 hodinou, FantasticFabio napsal:

To maš recht ! Za takovou “ veledrzost “ by se mělo nechat zmrskat ! Designér by se měl zmrskat sám , teplým a zkaženým pivem nevalné značky za mrzký peníz , koupený někde na blešáku …stojícím od rána na slunci …. To by byl fajnovej trestík ! 

Naprostý souhlas. Ty datumovky jsou mor, říkám to pořád, nechápu proč tím kazí jinak pěkné hodinky. V dnešní době to snad už nikdo ani nepotřebuje, je to jen hloupý zvyk.

• Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...