Chronopetr Odesláno 16. února Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února Jak jsem psal. Tahle kombinace fieldů a paratrooper mi zkrátka k sobě pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu Tak koukám, že už jsem tu s Archimedy sám . A taky se dost flákám, takže si tu sám slibuji, že zase provedu nějakou změnu řemenu a hodím sem fotky častěji, ať se můžu častěji kochat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Nejsi sam 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Super! Hezky jste se tu vyrojili! Jsou to všechno parádní kukačky, byla by škoda to tu nechat spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel01011001 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Tady máte další kousek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Super inverzní displej! Tuto variantu jsem asi vůbec neznal! Je ten cifr bílý nebo celo luminiscenční? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami tieto su skvele, mal som ich kedysi v hladaciku:) ano full lume dial 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Tak to je prda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se