Jiřina Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Tak nějak sem budu přidávat pokusy amatéra. Tak jako první OMEGA PLANET OCEAN 8500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 26. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 A něco málo MAX BILLa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Pěkný fotky, super hodinky a zajímavá kompozice! Čím fotíš? K nasvícení byla použita pouze lampička nebo něco víc high tech?Zatím jsem amatér, co fotí max mobilem, tak ať se něčemu přiučím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 27. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Děkuji... Tak amatéři jsme dva . Všechno foceno v kuchyni na stole. Večer, takže světlo v kuchyni a dioda od IPhonu, popřípadě odraz diody od papíru Foceno na Nikon D7000, ale mam ho krátce, takže se s nim dost ucim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IKAROS Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Krásne fotky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 28. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Je potřeba se to naučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Pěkné fotky. Kvalita jde rozhodně prudce nahoru. Budu se těšit na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosPF Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Vypadá to dobře, chce to zkrátka trpělivost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 pěkné hodinky se fotí samy jj jak píše Marek, jde to kvalitou nahoru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Tak popojedeme, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 A ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Jirko, jaký máš objektiv k té D7000? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2015 Tady to je vše foceno 35mm 1:1.8G. Ještě k tomu mam setak 18 - 105. Prostě takový nic moc zaklad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 náhodou to jsou moc pěkné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Opravdu je vidět pokrok kupředu, jen tak dál! Sám váhám, zda mám nějakou galerii vůbec zakládat, když fotím max mobilem (navíc zcela amatérsky a bez pointy). Navíc nevím, zda by tu někoho zajímaly zelené Alpinisty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Jedna z dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Tady to je vše foceno 35mm 1:1.8G. Ještě k tomu mam setak 18 - 105. Prostě takový nic moc zakladProč nic moc základ, oba jsou to náhodou velmi dobré objektivy. 35 1,8G mám taky a jsem s ním spokojený, seťák mám 16-85. Na hodinky ale většinou beru Sigmu 105 makro. Ale chtělo by to ještě makro sáňky a hlavně čas. Poslední dobou bohužel vůbec nestíhám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Tak to mi povídej. Cas je největší problém. Já bych chtěl taky pořídit nějaké makro a potom ještě dlouhé ohnisko na sport. Ale nejde vše najednou. Je potřeba dávat peníze i jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 4. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Jedna z dneškaTen odraz ve vodě je libovej! Jinak jsi samouk nebo i někde bereš inspiraci (net, knížky...)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 4. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2015 Kočky: samouk. Pokus omyl. Fotky miluji, takže se tak různé dívám a pak prostě zkousim. Ta digitální technologie mne nepřestává udivovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se