Jiřina Odesláno 3. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tissot PRX 80 POWERMATICSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 ty se mně začínají líbit snad víc jak modrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 3. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 ty se mně začínají líbit snad víc jak modrýNedím se ti. Mam rád modrou, ale tady dost zaniká a je to takové nijaké. Kdežto tady ta kombinace je važně peckaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Ty Archimede máš 45 nebo 42? Jak jsi s manuálem spokojený? Mám 42 v automatu a pokukuji po manuálních, jen nevím, zda v té velikosti nebude ta mimostredka rusiva. U Steinhart 44 mi nevadí, ale tam je na pozici 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Ty Archimede máš 45 nebo 42? Jak jsi s manuálem spokojený? Mám 42 v automatu a pokukuji po manuálních, jen nevím, zda v té velikosti nebude ta mimostredka rusiva. U Steinhart 44 mi nevadí, ale tam je na pozici 9.Ahoj. Jsou to 45 v te TOP verzi. A jsem s nima spokojeny moc. Za me jim Steinhat nesaha ani po kotniky. Mel jsem i Steinhart a proti Archimede to jsou kopyta Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Koupil jsem si je v bronzu na léto a jsem s nimi spokojený, ale pod rukáv se nevejdou Proto jsem vzal ty 42 na zkoušku a zatím spokojenost, ale automat. No, taky má své kouzlo, ale na ty manuály to vidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 5. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 Koupil jsem si je v bronzu na léto a jsem s nimi spokojený, ale pod rukáv se nevejdou Proto jsem vzal ty 42 na zkoušku a zatím spokojenost, ale automat. No, taky má své kouzlo, ale na ty manuály to vidím A právě tady to pouzdro se vejde krasne i pod rukáv. Je nižší a krásně zpracované.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 24. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 Tak zase něco po dlouhe době.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Ranní mobilovka s předposledním přírůstkem.O R I E N T * * *Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Moc hezké fotky i hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 18. listopadu 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Moc hezké fotky i hodinky.Díky Pane Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se