Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Osobně jsem až fanatický rybář a přírodomil, zatím jsem tady nezaznamenal žádného ,,tichého blázna,, jsou tací mezi vámi? V sobotu jsem ulovil kapitální kousek, Amur 91cm a 10kg, úplně mi narovnal háček viz foto...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ahoj Midlochu,

gratuluji ke krásnému úlovku. Jsem taky rybář i když asi více KŘEČ A RYBÍZ (CATCH & RELEASE) než Ty. Mám rád fotky pěkných úlovků, ale jen kdyby tam bylo méně krve. I tak Ti úlovek ale moc přeju. Amur je úžasně bojovná ryba a musel to být Masakr. Taky sem lupnu pár foteček tak jak fotím úlovky zase já :thumbsup_anim: .

Chodíš na MRK?

Odesláno
Ahoj Midlochu,

gratuluji ke krásnému úlovku. Jsem taky rybář i když asi více KŘEČ A RYBÍZ (CATCH & RELEASE) než Ty. Mám rád fotky pěkných úlovků, ale jen kdyby tam bylo méně krve. I tak Ti úlovek ale moc přeju. Amur je úžasně bojovná ryba a musel to být Masakr. Taky sem lupnu pár foteček tak jak fotím úlovky zase já :thumbsup_anim: .

Chodíš na MRK?

Díky!

musím říct, že z 95% ryby pouštím (kámoš co chodí se mnou kolikrát kroutí hlavou, když jde kapr 55 cm zpět do vody), ale občas nějakou vezmu, snažím se ji co nejrychleji zbavit života a co možná nejmíň stresově, rybu pak sním a rozhodně nerozdávám! Nesnáším ,,masaře,, co šlápnou na kapra, aby z něho dostali cenťák do míry a taky lidi co si vezmou 5kaprů, když se může jen jeden, narvou si mražák a dávají to pak glgačům v hospodě.

Jinak co se týká avizovaného týrání, tak s tím mám občas taky trošku morální problém, ale kámoš co je ichtyolog mi tvrdí, že ryby mají zcela jinak vyvinutou nervovou soustavu než my a tím i jinak cítí bolest (proto ty škuby dávno po smrti), spíše než bolest je pro ně aktuální stres.

Teď jsme objevili supr fleky u Rakvic, krásná příroda a voda, nejezdí tam brňáci a je tam klid, občas zajedu do Přítluk do Podivína a v zimě na křetínku... Kam jezdíš ty?

Odesláno
TÝRANIE ZVIERAT :chair: :chair: :chair:

Kdepak! Týrání lidí!Když je vidím na Mušově v 5hod ráno na břehu,prší je hnusně a zima,týrají sami sebe :thumbsdown_anim: Ale nic ve zlým,každý jsme blbej jinak :thumbsup_anim:

Odesláno

Jo jo, taky se považuju za rybáře, ačkoli poslední dobou to pěkně flákám. Letos jsem ještě u vody nebyl. Většinou mě to totiž chytne až na podzim, to zas pojedu na týden. Chytám jen dravce a ty se mi zdá jdou ke konci roku líp. Zahájení už pár roků ignoruju, protože je vždy hlava na hlavě, a to mě nebaví. Dřív jsem chytal taky na plavačku na jezech, ale teď na to není kdy, snad někdy.

Masaření taky nechápu, asi se ti pánové snaží zaplatit si rybama povolenku nebo co.

Já za posledních 5 let vzal tak 2 ryby.

Teď možná píchnu do vosího hnízda, ale co taky nemám rád, jsou různý ty pomůcky pro větší úspěch jako jsou echoloty, pípáky atd. Pípák možná ještě, ale echolot. Jen ať si tu rybu každej najde znalostma a ne technikou.

Odesláno
Jo jo, taky se považuju za rybáře, ačkoli poslední dobou to pěkně flákám. Letos jsem ještě u vody nebyl. Většinou mě to totiž chytne až na podzim, to zas pojedu na týden. Chytám jen dravce a ty se mi zdá jdou ke konci roku líp. Zahájení už pár roků ignoruju, protože je vždy hlava na hlavě, a to mě nebaví. Dřív jsem chytal taky na plavačku na jezech, ale teď na to není kdy, snad někdy.

Masaření taky nechápu, asi se ti pánové snaží zaplatit si rybama povolenku nebo co.

Já za posledních 5 let vzal tak 2 ryby.

Teď možná píchnu do vosího hnízda, ale co taky nemám rád, jsou různý ty pomůcky pro větší úspěch jako jsou echoloty, pípáky atd. Pípák možná ještě, ale echolot. Jen ať si tu rybu každej najde znalostma a ne technikou.

Osobně chytám klasicky, všechno na těžko a na srkačku, maximálně svítící policajty, pípáky, rádia u vody, echoloty nemám rád...

Odesláno
Díky!

musím říct, že z 95% ryby pouštím (kámoš co chodí se mnou kolikrát kroutí hlavou, když jde kapr 55 cm zpět do vody), ale občas nějakou vezmu, snažím se ji co nejrychleji zbavit života a co možná nejmíň stresově, rybu pak sním a rozhodně nerozdávám! Nesnáším ,,masaře,, co šlápnou na kapra, aby z něho dostali cenťák do míry a taky lidi co si vezmou 5kaprů, když se může jen jeden, narvou si mražák a dávají to pak glgačům v hospodě.

Jinak co se týká avizovaného týrání, tak s tím mám občas taky trošku morální problém, ale kámoš co je ichtyolog mi tvrdí, že ryby mají zcela jinak vyvinutou nervovou soustavu než my a tím i jinak cítí bolest (proto ty škuby dávno po smrti), spíše než bolest je pro ně aktuální stres.

Teď jsme objevili supr fleky u Rakvic, krásná příroda a voda, nejezdí tam brňáci a je tam klid, občas zajedu do Přítluk do Podivína a v zimě na křetínku... Kam jezdíš ty?

Ahoj,

promiň že odpovídám až teď. Měl jsem blázinec. Teď nemám na rybařinu moc času, ale mám moc rád Dalešice, řeku Jihlavku a Rakvice znám a mám to tam taky moc rád.

• po 5 týdnech...
Odesláno
Osobně jsem až fanatický rybář a přírodomil, zatím jsem tady nezaznamenal žádného ,,tichého blázna,, jsou tací mezi vámi? V sobotu jsem ulovil kapitální kousek, Amur 91cm a 10kg, úplně mi narovnal háček viz foto...

Taky chodím ale toto jsem nikdy na vlastní oči ani neviděl, gratuluji. Je ale pravda, že jsem si posledních 5 let papíry pouze udržoval a letos sice povolenku mám, ale na rybách jsem byl pouze třikrát... nějak není čas nebo nálada.

• po měsíci...
Odesláno

Fčera jsem chytl Kapra 83cm 15kg, už sem ho měl sbalenýho v tašce a odcházel od vody, pak sem se otočil na kámoša (kterej se mnou chodí pořád a téměř nic nechytá) a zeptal se ho jestli někdy viděl jak se pouští 15 kilovej kapr, jenom zakroutil hlavou, tak sem rozdělal igelitku a kapříka pomaloučku podržel ve vodě a ten pak majestátně odplaval.

Kámoš přišel domů a jeho stará s její kamoškou se do něho pustili a nadávali mu až do rána jakej je vůl, že jsme ho nevzali :D

Ten příběh za to fakt stál...

Odesláno

No já na ryby chodím docela často. Asi tak obden. Na jaře feeder na Dyji u nás na přelomu znojemska a břeclavska. K tomu taky plavka. No a zbytek roku povětšinou vláčím. A to dost:-)

• Po letech...
Odesláno

Možná tu je nějaký jiný (živější) vlákno, ale nenašel jsem ho, tak to prdnu sem. Po pravdě sám rybář nejsem, ale včera večer jsme u Labe při popíjení sledovali zatmění měsíce a někdo z místních rybářů vytáhl tuhle obludu, 94cm. Myslím, že to stojí za to, byť fotky mobilovky na prd.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...