Vit Odesláno 1. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna 2015 (upraveno) . Upraveno 1. dubna 2015 uživatelem Vit
Vit Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 (upraveno) V 1. 4. 2015 v 13:19, Bedjasson napsal: ...no tomu rozumím úplně. Díky náčelníku, že ses mě zastal.Jistě sis také všiml, že ručičky jsou precizně dotažené co nevíce k okraji číselníku (dotýkají se stupnic, kterých se týkají). Upraveno 2. dubna 2015 uživatelem Vit
Marcus Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Jestliže Edox byly přípravná fáze na Reverso, viděl bych Dievas jako přípravnou fázi na Stowa Flieger. Ty jsou podle mě naprosto dokonalé. Oželel bych i požadavek na větší pilotky. Těch 40 mm by prostě muselo stačit. Jak to vidíš ty?
Vit Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Já i výrobce si je ceníme výš:STOWADIEVAS(kdybych chtěl Stowy, tak si je koupím, jsou levnější) Foto z dnešní cesty.První dvě zimní radovánky při objíždění zácpy u Humpolce.poslední o dvě hodiny později za Nesovicemi.
OndraPod Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Mne u nich trochu nesedi ta kombinace moderniho pouzdra(Damasko?) a vintazniho cifru, ale jinak jsou povedene.
Marcus Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 V 2. 4. 2015 v 18:05, Vit napsal: Já i výrobce si je ceníme výš:STOWADIEVAS(kdybych chtěl Stowy, tak si je koupím, jsou levnější)Podle ceny bych to vůbec nesrovnával. Stowa je značka, kterou já osobně stavím poměrně dost vysoko. A to, že své hodinky zbytečně nepředražují je jejich další velké plus a je to sympatický přístup k zákazníkům.Dievas je pro mě takový druhý Steinhart. Mladá firma, která ráda čerpá inspiraci u jiných. Stačí mi, když se podívám na jejich řadu ?vintage? a celkem jistě mě to odrazuje se jimi dále zabývat.http://www.dievaswatches.com/vintage.html Když se podívám na jejich další produkci, nelíbí se mi.Ty pilotky jsou snad jediné, co se od nich dá koupit. Použité technologie jsou samozřejmě obdivuhodné, ale i přesto jsou podle mě Stowa Flieger ve všech směrech sympatičtější pilotky, nehledě k jejich historii.
Vit Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 (upraveno) V 2. 4. 2015 v 19:59, Marcus napsal: Dievas je pro mě takový druhý Steinhart. Mladá firma, která ráda čerpá inspiraci u jiných. Stačí mi, když se podívám na jejich řadu ?vintage? a celkem jistě mě to odrazuje se jimi dále zabývat.Když se podívám na jejich další produkci, nelíbí se mi.Ty pilotky jsou snad jediné, co se od nich dá koupit. S tímto souhlasím Marku. Já tady zase raději stavím na technických vychytávkách a tom, že výroba tohoto modelu proběhla kompletně v Německu (nevím, jak to má Stowa).Kdybych chtěl něco s přímým odkazem na B Uhr (když už mají tu historickou vazbu), tak je chci s ručním nátahem a centrální vteřinovkou. V 2. 4. 2015 v 19:50, Bedjasson napsal: ...mi to pouzdro Dievas přijde úplně stejné jako u DA34, 36. Nedivil bych se, kdyby byla totožná, však mi to s Vítkem porovnáme. Klidně, až přijedeš. Mohli by dokonce v obou případech používat D na korunce.Když to bude sedět, mám naději na členství v sektě? V 2. 4. 2015 v 18:31, Alda napsal: Takove fajne EDC hodinky. Díky Aleši. Upraveno 2. dubna 2015 uživatelem Vit
Vit Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 V 2. 4. 2015 v 21:02, Cyril napsal: Pekny. Dej jeste lumi. Díky. Provedu.
Vit Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 V 2. 4. 2015 v 21:02, Cyril napsal: Pekny. Dej jeste lumi. Foceno z ruky, nijak neupravováno, nasvíceno obyčejnou žárovkou. Nevím co si mám myslet o tom rádiu:The Flieger?s watch dial and hands are coated with old radium Swiss SuperLuminova glow pigment, the best in the industry. Multiple layers are applied for visibility in low light environment.
Návštěvník Alda Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) V 2. 4. 2015 v 19:50, Bedjasson napsal: ...mi to pouzdro Dievas přijde úplně stejné jako u DA34, 36. Nedivil bych se, kdyby byla totožná, však mi to s Vítkem porovnáme.Myslim Bedjo, ze jsou zcela jina. A to jak proporcne (napr. vyska) , tak materialove, coz samozrejme nijak nesnizuje jeho kvalitu. Pri blizsim zkoumani si muzes vsimnout hrubsi struktury pouzdra. Neni tak jemna, jako u DA. Material je austenit, Damasko pouziva Martenzit. Uplne jine svety. Vsechno naopak, zatimco Dievas pouzivaji vnitrni pouzdro z mekkeho zeleza, Damasko vnitrni pouzdro je z antimagnetickeho materialu. Dievas bych spis prirovnal k Sinn, ale velke plus pro dievas, ze maji kalene jak dynko, tak korunku. Hridelku korunky a zavit uz nejspis asi ne.Myslim, ze za ty penize hodne dobre hodinky a dalsi plus made in germany, to se mi libi, teda krome strojku. Zadna Cina. Antimagneticke, vodotesne a precizne vyrobene. Odolnost vuci magnetu ja osobne moc ocenuji, je to vyborna vec. Neni to sice videt, ale me pomaha kazdy den. Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem Alda
Vit Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 V 3. 4. 2015 v 3:22, Alda napsal: Myslim Bedjo, ze jsou zcela jina. A to jak proporcne (napr. vyska) , tak materialove, coz samozrejme nijak nesnizuje jeho kvalitu. Pri blizsim zkoumani si muzes vsimnout hrubsi struktury pouzdra. Neni tak jemna, jako u DA. Material je austenit, Damasko pouziva Martenzit. Uplne jine svety. Vsechno naopak, zatimco Dievas pouzivaji vnitrni pouzdro z mekkeho zeleza, Damasko vnitrni pouzdro je z antimagnetickeho materialu. Dievas bych spis prirovnal k Sinn, ale velke plus pro dievas, ze maji kalene jak dynko, tak korunku. Hridelku korunky a zavit uz nejspis asi ne.Myslim, ze za ty penize hodne dobre hodinky a dalsi plus made in germany, to se mi libi, teda krome strojku. Zadna Cina. Antimagneticke, vodotesne a precizne vyrobene. Odolnost vuci magnetu ja osobne moc ocenuji, je to vyborna vec. Neni to sice videt, ale me pomaha kazdy den. Díky Aleši za info o materiálu, mám v plánu si to nastudovat, až budu mít trochu víc času.
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 V 2. 4. 2015 v 20:12, Vit napsal: Já tady zase raději stavím na technických vychytávkách a tom, že výroba tohoto modelu proběhla kompletně v Německu (nevím, jak to má Stowa). Stowa mastí pouzdra ve far east, jak decentně sdělují. Dievas pokud si udrží kvalitu, může být v budoucnu zajímavý koncept. Tyhle panerai hříchy mládí stojí za houby. Hodinky do hospody, šroubky na měnění řemenů z bláta. Mně se moc líbí vortex. Jörg může vytěžit z historie stowa určitě víc, flieger uhr a antea řada, ale u mě má vroubek. Pro mě nepochopitelně je zazděný odkaz na imho nejkrásnější stowa hodinky seatime vintage (i když nové jsou originální a bohužel podceňované)
Marcus Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Já taky a když se na ni pomalu chystám, tak se dozvím takové pravdy, které mi do mých představ nějak nezapadají. Ale díky za ně. Lepší, než se to dozvědět s křížkem po funuse. A ty Seatime jsou opravdu moc pěkné.
Vit Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Díky za osvětu Romane.Když už jsou skoro ty velikonoce ...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 U těhlech flígrů jsem měl prst na spoušti
Vit Odesláno 3. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 (upraveno) V 3. 4. 2015 v 15:04, Roman I. napsal: U těhlech flígrů jsem měl prst na spoušti Ty máš moc velkou ruku (pokud se správně pamatuju).Jsem rád, že jsem nečekal a vystřelil jsem dřív. Mám obvod zápěstí 17,5 cm. Upraveno 3. dubna 2015 uživatelem Vit
StefanM Odesláno 5. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 Poucil som sa- nabuduce nepredavat hodinky clenovi, ktory vie dobre fotit. Hodinky potom chybaju o to viac. Nech sluzia!
Vit Odesláno 5. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2015 V 5. 4. 2015 v 5:22, StefanM napsal: Poucil som sa- nabuduce nepredavat hodinky clenovi, ktory vie dobre fotit. Hodinky potom chybaju o to viac. Nech sluzia! Díky Štefane.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se