IzTaPa Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Odesláno 29. března 2015 (upraveno) tak trochu jine hodinky. primarne urcene pro slepce. koupil jsem je pred vice nez rokem, kdy jsem se zucastnil jedne kampane na kickstarteru, ikdyz jsem nikdy neplanoval je nosit. pokud vite o nekom, komu by udelaly radost (a kdo je upotrebi), dejte mi vedet - rad je tomu cloveku daruji... pouzdro je z titanu a v hodinkach je tusim ronda strojek. kulicky jsou 'ovladane' magnety na vnitrni strane pouzdra. vnejsi jsou hodiny, vnitrni jsou pak minuty. vice info zde https://eone-time.com Upraveno 29. března 2015 uživatelem IzTaPa
Tomak Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Moc zajímavé a záslužné. Fungují dobře, zřejmě budou náročnější na baterku?
IzTaPa Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2015 baterka po ~ roce funguje uplne bez problemu...
habadej Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Pěkná věc. I když v rámci účelu hodně zjednodušené, přesto moc pěkné i elegantní.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se