Návštěvník Snow Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 BALL Watch Engineer II Green Berets MovementAutomatic caliber BALL RR1103-CChronometer certified COSCFunctionsHours, minutes, sweep seconds and magnified dateCaseTitanium carbide? 43mm, height 12.35mmAnti-reflective sapphire crystalScrewed-in crownShock resistant to 5,000GsAnti-magnetic to 4,800A/mWater resistant to 100m/330ftDialBlack15 micro gas tubes on hour, minute, second hands and dial for night reading capabilityBandNubuck leather strap with standard buckle zdroj - http://www.masterhorologer.com/2015/03/ball-watch-engineer-ii-green-berets.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 rekl bych prvni bally, ktery se mi fakt libej:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 to bude tim, ze sou to datejusty 41mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Mám je tři týdny. Jsem opravdu nadšenej. To, že se mi líbí, je jasný, jinak bych si je nekoupil. Ale ta přesnost je ohromující a pro mě důležitá. Hodinky beru jako něco, co má spolehlivě ukazovat čas a tyhle jdou momentálně naprosto přesně. I díky fakt krásnýmu pásku v kombinaci s černým pouzdrem si jich lidi často všímají/chválí, což se u jinech, "obligátnějších" hodinek stává daleko míň. (Podle mě nevypadají nijak kolotočově). Díky titanu jsou dost lehký. V létě většinou nosím potápěčský hodinky na tahu- nesnáším, když koženej pásek nasákne potem, ale těším se, že si ke Green Berets koupím nějakej pěknej Nato strap. Tohohle kupu opravdu nelituju. Děkuju hodinkám Tudor, že mě přivedly k hodinkám Ball. Konečně to pro mě dává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 hneda kozka k ciernemu puzdru ide vyborne! mal som tak stajny a tiez ich ludia vnimali daleko viac ako akekolvek ine hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Gratulujem BALL robí zaujmavé a fakt dobre spracovane hodinky sám som jedny mal a lutujem že som ich predal nuž ale isto ešte raz nejake skúsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 No a na černým tahu od Strapcode zase trochu jinak :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 10. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2020 Dnes je mám přesně rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 dva roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 @MatikVýborné hodinky. Jak drží ta černá povrchovka po dvou letech? A co přesnost? A samozřejmě gratuluju k výročí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 @MatikVýborné hodinky. Jak drží ta černá povrchovka po dvou letech? A co přesnost? A samozřejmě gratuluju k výročí. Díky. DLC drží perfektně, jen na místech, kde se díky extrémně krátkým nožkám neustále otírá řemen o pouzdro, jsou trochu vidět stopy - ale jen když se mění řemen, takže je to úplně fuk. Hodinky byly teď v servisu - koupil jsem je v USA, myslím, že nebyly úplně nový - i když to prodejce tvrdil, no nic... lekce pro příště. Bylo teď potřeba vyčistit krok. Nechal jsem udělat rovnou total servis, když už se to otvíralo. Jdou stabilně tři vteřiny do plusu. Takže fajn. Mám je moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2021 Tak ať dál dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Tak ať dál dělají radost.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Jsou super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Témeř pět let. Mají svoje mouchy - jasnější indexy než ručky - nechápu toho, co to takhle vymyslel. (Navíc jak tritium léty "vadne", tak se to horší - oranžová na ručkách slábne víc). Mechanickej pohon bych si taky už odpustil - nějak jsem nepřišel na výhody. Obecně bych za hodinky už nedal znovu tolik peněz - víc už vůbec ne. Nicméně je mám moc rád a patří ke mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se