Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Zkoušel jste někdo nějaké zajímavé řemeny na Colty II? Mám klasický černý, světle hnědého aligátora a modrého žraloka. Až na ten černý to pořád není na 100%. Líbí se mi vintage vzhled a jak se dají pekelně střídat řemeny na PAMech, ale na Colty jsem žádný fotky pro inspiraci nenašel. 

Odesláno

Mám na Cockpitech se stříbrným ciferníkem Hirsh Luka v hnědé barvě a je to parádní. řemen je silný,hodně vycpaný ,ale zároveň krásně měkký.Má krásnou patinu jako stará kožená peněženka.

Mrkni na strapshop mají ho.

Odesláno

Takto to zatím dopadlo. Zrno:-) Není to typický pro B, ale chtěl jsem něco v tomhle stylu zkusit. První dojmy jsou dobrý, neskutečně pohodlný, úplně jiný pocit z nošení. Uvidím co řemen vydrží, je to přeci jen docela tenká kůže a bez nějaké speciální úpravy hran.

post-34461-0-41940700-1428040538_thumb.jpg

post-34461-0-83461000-1428040538_thumb.jpg

post-34461-0-49952500-1428040539_thumb.jpg

Odesláno

Ja mam momentalne taky tyto Colty a je fakt ze nejvice jim slusi cerna kozena klasika, event kaucuk, Mam pocit ze ten tvuj hnedy remen se hodi spise ke klasictejsim hodinkam a ne k tomuto sporotvnejsimu modelu. A lidi z mody mi kdysi rikali, ze kombinace cerne a hnede je spolecensky faux pas.

Odesláno

No zatim jsem se setkal bud s nadsenim nebo zatracenim, ja jsem nadsenej:) co myslis klasickyma hodinkama? Tohle rozhodne neni remen na oblekovky. Dost jsem to videl na Subech, kde je rozdil na prvni "barevny dojem" jen v cerne lunete. Jinak myslim ze cernej cifr s hnedym remenem je celkem bezna zalezitost. Tady jde spis o tu stribrnou lunetu a ze becka se takhle proste moc nenosi. Ale me je to fuk.

Odesláno

Ten je hodně dobrej, ale pětku už bych asi za koženej řemen nedal:o) Mám tu černou klasiku s bílým prošitím, tím se nic nezkazí a vypadá dobře při každý příležitosti. Pak modrýho žraloka, ten je zajímavej, ale zatím ho vydržím nosit tak týden a jde pryč. Zkoušel jsem i tan jemnýho aligátora,k tan loake je to pecka, ale aligátora beru pořád jako oblekovku nebo slušňáka. Chtěl bych něco rebelskýho, tohle to zatím docela splňuje. Jsem obecně na hnědou kůži, i v botách, jak jsem psal výše, slintám když vidím, jak kolegové s PAM střídají krásný řemeny. Vlastně ani nevím proč by to nemělo jít na béčkách, nebudu kvůli tomu měnit hodinky:-)

Odesláno

"A lidi z mody mi kdysi rikali, ze kombinace cerne a hnede je spolecensky faux pas."

Každý může říct co si myslí. Podle mě ty hodinky s tím řemenem vypadaj dobře,dává to těm hodinkám úpně jiný rozměr...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...