Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty fliegery od Archimede se mi za tu cenu mooc líbí. Kdybych se nebyl zapřísáh, že si už do smrti žádné hodinky nekoupím (s vyjímkou VC Tour d Iĺle :) ) hned bych do nich šel.

Odesláno
Ty fliegery od Archimede se mi za tu cenu mooc líbí. Kdybych se nebyl zapřísáh, že si už do smrti žádné hodinky nekoupím (s vyjímkou VC Tour d Iĺle :) ) hned bych do nich šel.

Od Archimede se mi moc líbí tyhle http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=83 hlavně varianta s kovovým tahem (obrázek v nabídce u posledního modelu po rozkliknutí). Líbí se mi tak moc, že bych je nejraději koupil sám sobě :newyear:

Odesláno (upraveno)

Well, opatrně s výběrem světlého ciferníku, ten sluší na ruce jen málokomu, doskrát tu obíhali hodinky co nesedly . . .všechny světlé ciferníky, raději koukej po tmavších . . .

Upraveno uživatelem PigyCZ
Odesláno
Well, opatrně s výběrem světlého ciferníku, ten sluší na ruce jen málokomu, doskrát tu obíhali hodinky co nesedly . . .všechny světlé ciferníky, raději koukej po tmavších . . .

Fakt? To jsem ještě nikdy neslyšel, že by někomu světlý ciferník slušel míň než tmavý. Myslel jsem si, že barva ciferníku je pro každého důležitá jen kvůli čitelnosti a kvůli tomu, že se mu nějaký líbí více či méně. Sám mám dva ciferníky černé a dva světlé (jeden bílý a druhý krémový), takže nejsem zaujatý pro světlou barvu.

Já bych jinak hlasoval pro ty Hamiltony Jazzmaster Viewmatic, moc se mi líbí.

• po 3 týdnech...
Odesláno

ORIS big crown pointer date - světová KLASIKA za přijatelný peníz. Možná jsou o něco málo dražší a mají plastový sklíčko, ale DUŠI mají o několik řádů výš, než tady tohle.

Nebo PRIM - česká ......... dtto.....

Odesláno

Přimluvil bych se za ty Hamiltony. Koupil jsem si přesně tento model i barevnou kombinaci asi před měsícem a půl ve Švýcarsku. Jediný rozdíl je ten, že ty moje mají Swiss made i na ciferníku. Jinak můžu doporučit, vypadají velmi dobře, skvěle se nosí, průhled na ETU taky není k zahození :). Přesnost: předcházejí se zhruba o 5s/den.

Odesláno
ORIS big crown pointer date - světová KLASIKA za přijatelný peníz. Možná jsou o něco málo dražší a mají plastový sklíčko, ale DUŠI mají o několik řádů výš, než tady tohle.

Nebo PRIM - česká ......... dtto.....

Oris, to je pozvednutí strojku ETA 2824 do panského stavu. Ne snad pro rotor dekorovaný rudou barvou jako okraj tógy římského senátora, ale pro čtvrtou ručku ukazatele data, jíž nám v půlměsíci přináší datum.

Mimochodem, minulý týden jsem viděl bílé s kovovým tahem v bazaru v Nekázance za necelých 12tisíc.

Odesláno

Např. Zeno Watch Basel má slušné automaty cca kolem 12 000 Kč. V Praze prodává několik prodejen, dají se i objednat přes ofiko dovozce Jasněnu Vláhovou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...