Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Kdyby se náhodou někomu chtělo přidat, tak tento pátek naše buňka HRadeckých Milovníků (nejen) Alkoholu (HRMA) pořádá výlet do Matky Měst za účelem ochutnávky plzeňského piva.

Program :

Pivovar a Restaurace "U Fleků" 11.15 - 12.00

U Jelínků 12.15 - 13.05

U Dvou koček 13.23 - 14.24

U Zlatého tygra 15.00 - 16.20

U Rudolfina 16.29 - 17.51

U Hrocha 18.11 - 20.02

Cross Club 20.30 - 22.05

Uvedené časy jsou pouze orientační a mohou se lišit v závislosti na nejrůznějších okolnostech.

Do Prahy dorazíme tak kolem 11, odjíždíme podle situace snad ještě týž den.. Doufám, že minimálně do půl čtvrté budu brát telefon, takže by se milovníci hodinek, alkoholu a pohody mohli přidávat i průběžně, příp. sporadicky. Tel: xxx xxx xxx New Milis.

P.S. Beru si Black Monstra.

Upraveno uživatelem Milis
Odesláno

Načasováno hezky i ten výběr zařízení zdá se být proveden z rozvahou pro kvalitu.

Leč nezapoměli jste v buňce na kvelb U Pinkasů?

Tam je plznička jedna báseň.

Sám velký milec Pilsner Urquell bych se rád zapojil do této zajímavé akce, leč nemohu.

Takže nazdraví.

Odesláno

Chm, predbehl me.

Millisi, ja bohuzel nejsem zrovna nikde pobliz, jinak bych se pripojil, ale k Pinkasum proste musite. Jedina hospoda, ktera jim muze trochu konkurovat, je Tygr, ale asi ani to ne. A to mam Tygra fakt rad ;)

Pivecko je luxusni a narozdil od Tygra nesizeny ;)

Pokud k Pinkasum pujdete, tak jdete do sklepa...

Odesláno

Na toto datum mám již bohužel něco jiného. Každopádně přeji abyste obešli všechny plánované hospody, a možná i nějakou tu hospodu navíc a v každé dali aspoň 3 škopky. :wine:

Odesláno

Proč na začátku U Flekáčů? U Pinkasů ve sklepě je to trochu divný, neútulný. Hezká akce, rád bych se někdy připojil, zítra mi to bohužel nevyjde.

Návštěvník Snow
Odesláno

Úplně slzím, připomíná mi to má mladá léta na VŠ a náš oblíbený sport, běh Nerudovkou, každopádně : mnoho štěstí v cíli :thumbsup_anim:

Odesláno

My jsme zase delali v Brne na kolejich vystup na K2.

Koleje se tam jmenovali K1 , K2 , K3 a K4.

V kazdem mezipatre se vypilo pivo a kdo dosel az nahoru tak vyhral.

Nejvetsi machri meli i kompletni zimni obleceni a nekteri i lyze.

Bylo tam i par problemu, kdyz pak na tech lyzich jeli dolu.

Odesláno
  risa7 napsal:

Koleje v Praze na Jižním městě (Blanice, Otava, Vltava, Sázava, Volha) se naopak sjížděly :)

Odesláno
  risa7 napsal:

Ajajaj, to bejvávala akce. Ještě teď je mi blbje když to čtu. :)

Odesláno

cross? slysel jsem, ze uz je to vicemene plny jen turistu...nevim ale

Odesláno (upraveno)

Tak akcička dopadla dobře, plán splněn. U Fleků to byl jedinej krok vedle, jinak paráda. Cross klub vynechán pro naprostou podnapilost přítomných. Plznička asi nejlepší U Jelínků, U tygra a U Rudolfina. Chronomagickým násoskům Oldovi a HCIQovi díííík za účast, bylo parádní vás poznat a dát si trošku do trumpety, hoši :thumbsup_anim: No, ještě se omlouvám za to záverečné uchrupnutí.. :sleeping_03anim:, přece jen, 17 piv.. Další akce HRMA je v pátek 24.8. na zámku v Pardubicích - festival vín. :helpsmilie:

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno
  New Milis napsal:
Tak akcička dopadla dobře, plán splněn. U Fleků to byl jedinej krok vedle, jinak paráda. Cross klub vynechán pro naprostou podnapilost přítomných. Plznička asi nejlepší U Jelínků, U tygra a U Rudolfina. Chronomagickým násoskům Oldovi a HCIQovi díííík za účast, bylo parádní vás poznat a dát si trošku do trumpety, hoši :thumbsup_anim: No, ještě se omlouvám za to záverečné uchrupnutí.. :sleeping_03anim:, přece jen, 17 piv.. Další akce HRMA je v pátek 24.8. na zámku v Pardubicích - festival vín. :helpsmilie:

Trochu se zpožděním, ale přece. Takže taky díky, končil jsem nad ránem. Furt jsem vás chtěl dohnat, až jsem se sám taky pěkně poupravil. Festival vín je velký lákadlo, ale 25. 8 od rána máme v Praze natáčení a nevím nevím jak bych to zvládl. No ještě uvidím. Případně bych zavolal.

Odesláno
  hciq napsal:
Trochu se zpožděním, ale přece. Takže taky díky, končil jsem nad ránem. Furt jsem vás chtěl dohnat, až jsem se sám taky pěkně poupravil. Festival vín je velký lákadlo, ale 25. 8 od rána máme v Praze natáčení a nevím nevím jak bych to zvládl. No ještě uvidím. Případně bych zavolal.

No přemejšlej o tom, ale upozorňuju, že většinou se to v závěru trošičku utrhne. Spíš by to teda byl výběr mezi chlastem a prací.. Takže bacha. :angel:

Odesláno
  hciq napsal:

Budete točit pivo? :thumbsup_anim:

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Takže po skoro roce pro velký úspěch opakování, pouze s malou změnou hormonogramu :

1. U Jelínků 11:30 až 12:15

2. U Pinkasů 12:20 až 13:00

3. Bredovský Dvůr 13:15 až 14:10 - možná oběd

4. U Zlatého Tygra 14:30 až 16:10 - počítáno s frontou, příp. s obědem, kdyby k němu nedošlo v 3.

5. U Rudolfina 16:20 až 17:30

6. U Vejvodů 17:45 až 18:45 - počítáno s krátkým uchrupnutím na stole

7. U Hrocha 19:10 až 21:00

Dále volná zábava až do 22:05, kdy nám jede vlak zpátky do Hradce Králové. Všude si plánujeme dát dvě, jen někde maximálně tři pivka. Všichni zájemci o kvalitní zábavu jsou vítáni, telefon mám stále xxx xxx xxx.

New Milis

Upraveno uživatelem Milis
Odesláno
  New Milis napsal:
Takže po skoro roce pro velký úspěch opakování, pouze s malou změnou hormonogramu :

1. U Jelínků 11:30 až 12:15

2. U Pinkasů 12:20 až 13:00

3. Bredovský Dvůr 13:15 až 14:10 - možná oběd

4. U Zlatého Tygra 14:30 až 16:10 - počítáno s frontou, příp. s obědem, kdyby k němu nedošlo v 3.

5. U Rudolfina 16:20 až 17:30

6. U Vejvodů 17:45 až 18:45 - počítáno s krátkým uchrupnutím na stole

7. U Hrocha 19:10 až 21:00

Dále volná zábava až do 22:05, kdy nám jede vlak zpátky do Hradce Králové. Všude si plánujeme dát dvě, jen někde maximálně tři pivka. Všichni zájemci o kvalitní zábavu jsou vítáni, telefon mám stále xxx xxx xxx.

New Milis

Ehm, jeste mozna datum... ? ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...