Bukoowsky Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Co jsem je pořídil, až na největší vedra v létě jsem v podstatě nevyšel v ničem jiném...a pecka Ještě pořád nemám pocit, že by byly jako z másla, ale to se poddá...nikdo netvrdil, že pozérství je lehký džob 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna @Rybkin mam podobny zadrhel, vlozky urcite pomozu, aj ked to nebude na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Ja to vyřešil origo vložkama od RW, ty lepší. A pomohlo mi to, řešil jsem to stejné u BS a teď už naprosto v pohodě. teď se teda vyjadřuji k těm větším blacksmithům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta74 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna Moje Irony bych asi snesl tak o 1/2čísla menší, zkoušel jsem všechny možný vložky, ale u všech mně vadilo nepatrné zvýšení paty v botě, která pak byla jakoby volnější. Jinak nosím s ne úplně silnou ponožkou a dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna MT 8847 black cherry excalibur. Nápodobne, ľavú nohu mám o čosi menšiu tak tu cítim voľnejšiu. Na dĺžku ani neviem, keďže sú tvrdé a neviem kde mi končia palce . Ale nosím strednú ponožku a celkom fajn. Hrubšia by bola asi už ok. Možno pol čísla menšia by bolo akurát, ale nemám problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Konečně konec směny a tři kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybkin Odesláno pátek v 15:58 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:58 Tak jsem koupil vyšší ortopedické vložky a zatím po dnešních 10km to vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno pátek v 19:44 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:44 V únoru jedu pracovně do Lincolnu a Austinutak doufám že k Blacksmithum poridim dalsi RW. Počítam že v USA a zrovna třeba v Texasu budou na kazdem rohu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno sobota v 08:13 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 08:13 (upraveno) před 12 hodinami, Z. Paul napsal: V únoru jedu pracovně do Lincolnu a Austinutak doufám že k Blacksmithum poridim dalsi RW. Počítam že v USA a zrovna třeba v Texasu budou na kazdem rohu ne? https://stores.redwingshoes.com/lincoln-ne Tedy jestli je to Lincoln - Nebraska Upraveno sobota v 08:14 uživatelem Diamondking doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pondělí v 08:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 08:10 A do roboty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno úterý v 18:57 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:57 Údržba 8179 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami ....pracovni kancelarska obuv 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se