Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem, 

chtěl jsem se Vás zeptat na Vaše zkušenosti s tímto relativně novým obchodem v OC Nový Smíchov. Já jsem ho navštívil celkem 3x a každá návštěva stála opravdu za to. Myšleno zcela ironicky. Koupili jste tam už někdo hodinky? 

Já se setkal bohužel jen s arogancí prodavaček a s pohledem typu "ten přišel jenom očumovat a vydejchávat nám sem kyslík"...Kdyby to byl jen můj názor, tak to sem ani nepíšu ale už jsem se s tím setkal od více lidí... Co vy?

Odesláno

No hele, včera jsem se tam byl podívat. Je pravda, že tam zrovna měli jednu zákaznici se kterou řešili nějaký šperk, ale jinak nikdo další a dvě prodavačky a samozřejmě bez zájmu. Na malý prostor docela zajímavý sortiment a i sympatické značky, ale třeba od Longines nic moc výběr. Celkem hezký výběr od Alpiny, něco od Orisu. Nebýt prodavaček, tak co vím, jediný takový obchod na Smíchově. 

Odesláno

Jo proti sortimentu nemám jedinou výhradu, to je jak píšeš na Smíchově asi to nej... Ale přístup prodavaček je hrůza.. Buď si tě nevšimnou a nebo když jim řekneš, že děkuješ, že se podíváš, tak na tebe hodí takovej pohled, že radši jdeš pryč...

• po měsících...
Odesláno

Já jsem tam byl někdy těsně po otevření loni v zimě a personál byl velmi ochotný, prošli se mnou komplet pilotky od Alpiny co tam měli A ještě mi nabízela 20 procent slevu a to sama od sebe, byl jsem dost nalomeny, nakonec to ale dopadlo jinak.

• po měsíci...
Odesláno
  V 8. 4. 2015 v 14:46, xcmaniax napsal:

No hele, včera jsem se tam byl podívat. Je pravda, že tam zrovna měli jednu zákaznici se kterou řešili nějaký šperk, ale jinak nikdo další a dvě prodavačky a samozřejmě bez zájmu. Na malý prostor docela zajímavý sortiment a i sympatické značky, ale třeba od Longines nic moc výběr. Celkem hezký výběr od Alpiny, něco od Orisu. Nebýt prodavaček, tak co vím, jediný takový obchod na Smíchově. 

Jasně jsou tam věhlasný a luxusní značky, ale stačí v OC vyjet do 1. patra a tam jsou další 2 prodejny hodinek. Jedna se jmenuje Presence a nabízí třeba Tissoty. Druhá se jmenuje Corial a nabízí mj. Citizeny a Géčka. To si myslim, že taky nejsou žádný ořezávátka :) .

Odesláno

Nic jsem u nich nekupoval, ale byl jsem u nich ocumovat nejake hodinky. Bylo to nekdy v zime lonskeho roku. Obe prodavacky se mi venovaly a ochotne nabizely k prihlednuti a vyzkouseno i dalsi modely. Mel jsem z toho dobry pocit.

V Presence, jak zminuje Vladice nade mnou jsem se byl kdysi take podivat. Spis jsem jen prochazel kolem a nakoukl. Nicmene jedna z prodavacek aktivne vyskocila a zacala se zajimat co bych pripadne chtel vyndat z vitriny a co bych si chtel vyzkouset. Ani s rezervaci (kterou sama nabidla) nemela problem.

Mozna jsem mel stesti na treba lepsi smenu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...