Návštěvník Snow Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 2015 Zenith El Primero Chronomaster 1969 ?Tour Auto? Edition zdroj - http://blog.perpetuelle.com/watches/2015-zenith-el-primero-chronomaster-1969-tour-auto-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 První dojem - pěst na oko, ale po chvíli koukání se mi začaly líbit, docela rád bych je viděl na živo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Ty barvicky se mi libi- je to hravy a soucasne to na me nepusobi nejak lacine(stejne jako se mi libi gulf verze Monaco)...jen si zase mohli odpustit tu open heart verzi, vypadalo by to podle meho lepe a i vzhledem k prilezitosti pro jakou byly vytvoreny by se to tak nejak vice hodilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 moc dobrý,racingová záležitost jak víno,legendární kalibr,ty barvy mě bavěj,krásně sladěnej řemen,ale ten bordel na průhledu si mohli odpustit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 ale ten bordel na průhledu si mohli odpustit..to a ty barvy mě teda drážděj. V reálu to třeba nebude tolik bít do očí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 No moc mi to "závodní" provedení na ten model nesedí. Podle mě by pomohlo i kdyby nebyl i řemen pruhovaný jako cifr...prostě je těch pruhů nějak moc. Jinak průhled na takový pěkný strojek chápu, ale proč je teda počmáraný??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 To já jsem se zamiloval na první pohled. Že by moje budoucí forever hodinkee?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 docela síla Jsem pro každou srandu ale tohle mě nějak neoslovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skokan2 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Určitě neosloví všechny. Ale pro mě to jsou krásné závodní hodinky. Jeden whrist shot. Zdroj: http://zenith.watchprosite.com/ Upraveno 27. května 2015 uživatelem skokan2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Škoda toho průhledu na strojek, ale i tak je to moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 (upraveno) Tak za mne urcite ano, jako vubec mam pro Zenith slabost. Jen je to mimo me fin. moznosti:), zatim.Edit: ten pocmaranej pruhled se mi nelibi. Upraveno 27. května 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 Dnes jsem je vyzkoušel. Jsou zajímavé, ale rychle se okoukají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_k Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2015 Mne se teda libej hodne - souhlasim, ze bych se bal "okoukani"....P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 El Primero mám rád, ale tohle určitě ne. Hodinky jako trikolora, průhled na strojek jako od Ingersol. Nekoukal jsem na cenu, ale předpokládám, že bude na 1/4 mil. Je dobré, že limitka je jen na 500ks. Obzvlášť, když srovnávám s tímhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minuso Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 top krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minuso Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 a ta limitka wow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se