kuncák7 Odesláno 14. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2015 Ved daj foto tento rok aj so zelenou Vis,ze fotit neumim,ale fotky budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2015 Ja jsem pro klasickou nonGMT verzi. (nebo pritlacit na pilu, vzit premiovou verzi a diskolunetu menit az na nich.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NAO Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Já jsem pro verzi bez GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Fakt nechápu, jak někdo může mít radost z 99,9% okopírovaného designu, když Steinhart dělá i jiné dobré hodinky. No ale pokud na to máš žaludek, tak bych udělal úplně jiný výběr ;-) A1.jpgA2.jpg Ale stejně si myslím, že pokud nemáš na nové Rolexky (v případě těchto barevných kombinací v cenách cca tři čtvrtě mega za jedny - nové full-goldy v bílém zlatě), tak je lepší trochu přišetřit a koupit něco legitimního příbuzného anebo z druhé ruky. Tady už se pohybuješ kolem stovky tisíc. Barevné kombinace vyjadřujou jen můj vkus, vše se dělá samozřejmě i v černé. Rozhodně lepší jeté Rolády než nové Steiny. B1.jpgB2.jpg No a ještě levnější přitom zcela legitimní kopírka "přímo z dílen Rolexu" se stejně dlouhou historií jako u Submarineru samotného je Tudor Black Bay, která přijde pod šedesát tisíc. A pak už fakt není co řešit. Stačí trochu víc našetřit, za tu radost to stojí. C.jpgFakt nechápu, jak někdo může mít radost z 99,9% okopírovaného designu, když Steinhart dělá i jiné dobré hodinky. No ale pokud na to máš žaludek, tak bych udělal úplně jiný výběr ;-) A1.jpgA2.jpg Ale stejně si myslím, že pokud nemáš na nové Rolexky (v případě těchto barevných kombinací v cenách cca tři čtvrtě mega za jedny - nové full-goldy v bílém zlatě), tak je lepší trochu přišetřit a koupit něco legitimního příbuzného anebo z druhé ruky. Tady už se pohybuješ kolem stovky tisíc. Barevné kombinace vyjadřujou jen můj vkus, vše se dělá samozřejmě i v černé. Rozhodně lepší jeté Rolády než nové Steiny. B1.jpgB2.jpg No a ještě levnější přitom zcela legitimní kopírka "přímo z dílen Rolexu" se stejně dlouhou historií jako u Submarineru samotného je Tudor Black Bay, která přijde pod šedesát tisíc. A pak už fakt není co řešit. Stačí trochu víc našetřit, za tu radost to stojí. C.jpg Kdyz mi sezenes ty Todory za stejnou cenu jako steinharty, tak je beru hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 A proč bys chtěl něco lepšího za stejnou cenu ? To bys z toho ani neměl radost, kdybys nepřinesl potřebnou oběť. Mimochodem myslel jsem, že jsme se přes ten flame posunuli dál. Holt to moje pravidlo 15k -> 150k (-> 1500k) asi neplatil pro všechny ;-) Přeju ti, ať ti ty Steiny dlouho dobře slouží, jsou koneckonců krásné. Má to i své výhody, např. u Tudoru je to furt ETA za pětinásobek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Za mně když už, tak vintage GMT. Připadají mi hezčí a mají úžasnou lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Lumi je fakt super. Zatim jsem je jeste nekoupil, protoze je stale nikde nemaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Objednej dopředu přes Chronoshop. To je jistota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 jeste se mi libi tyto, ale skoda , ze se delaji jen s plechovou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Koupil bych si i drazsi hodinky, ale nechci do toho investovat penize,chci mit jedny univerzalni hodinky, ktery nesundam z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Lumi na Vintage GMT je milionova, mozem potvrdit Som hrdym majitelom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 16. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Me ty vintage nejak neokouzlili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 9. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Muzu mit jeste dotaz, jaky je rozdil mezi keramickou a plechovou lunetou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Muzu mit jeste dotaz, jaky je rozdil mezi keramickou a plechovou lunetou?tu keramickou neposkrabes. Mel jsem je s tou keramickou a za rok noseni nic, s plechovou nemam zkusenosti. Ze zacatku mi podobnost rolex nevadila ( hodinky jsem nesledoval) potom me to zacalo tak stvat, ze jsem se na ne rano podival a prodal je. Na druhou stranu na nich moc nezahucis, vzhledem k spatne dostupnosti a ver mi, ze Te to stvat zacne- je to neprijemne kdyz se lidi kolem na to divaji jako rolex. Ted mam v planu tudory, ale porad mi do toho lezou jine vydaje ( kolo, byt atd... a to co mam se mi prodavat nechce, tak aspon pockam na ty modely s inhousem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Core Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Asi mám kolem sebe málo chronomagorů takže mi O1 vydrží opravdu dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Věř mi, že ten kdo Rolby zná, si ty dvoje hodinky nesplete na několik metrů;-) A lidem okolo je to z 99,99% jedno, tedy pokud se nepohybuješ ve společnosti, kde má nadpoloviční většina lidí suby.tu keramickou neposkrabes. Mel jsem je s tou keramickou a za rok noseni nic, s plechovou nemam zkusenosti. Ze zacatku mi podobnost rolex nevadila ( hodinky jsem nesledoval) potom me to zacalo tak stvat, ze jsem se na ne rano podival a prodal je. Na druhou stranu na nich moc nezahucis, vzhledem k spatne dostupnosti a ver mi, ze Te to stvat zacne- je to neprijemne kdyz se lidi kolem na to divaji jako rolex. Ted mam v planu tudory, ale porad mi do toho lezou jine vydaje ( kolo, byt atd... a to co mam se mi prodavat nechce, tak aspon pockam na ty modely s inhousem Jinak k tématu, keramika více lesklá, na slunci do šeda, téměř nepoškrabatelná, údajně křehčí. Hliník černo černý (až do vyšisování), lépe čitelný na slunci, relativně lehce škrábnutelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Muzu mit jeste dotaz, jaky je rozdil mezi keramickou a plechovou lunetou?Také přidám svou trošku. Zkusil jsem obě lunety . A jak píše @Kostra keramika se na slunci leskne jako prase, blbě se fotí, horší celkově čitelnost, ale na druhou stranu fakt ji nepoškrábeš. Hliníkovka je na můj vkus hodně měkká(docela rychle jsem ji pokřtil) , ale dobře čitelná za jakých koliv okoloností. Takže zda tu nebo onu bych asi nechal dle toho jak se k hodinkám chováš a kde je budeš používat. Jak čas to můžou přijít k úrazu. Navíc když dojebeš hliníkovku tak nová stojí pár kaček. Nebo si můžeš koupit keramickou až tě přestane bavit hliníková. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Chci se zeptat jak to pokračuje? Objednal si je nakonec v chronoshopu? Taky jsem nějakou dobu zpět nad O1GMT poměrně vážně uvažoval, nakonec mě odradila ta poznámka, kterou v chronoshopu mají, že budou až někdy možná v červnu nebo v červenci a pustil jsem to z hlavy. Tak jsem zvědavý, jaké ty dodací termíny teda reálně jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Core Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Na O1 jsem čekal 2 měsíce (nedá se to ovlivnit) chronoshop jako takový má výborné jednání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hron21 Odesláno 10. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Zatim jsem jeste nic neobjednal. Stale pokoukavam a cekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se