Well Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Můžu poprosit případné majitele o vlastní fotografie (nejlépe na ruce). Dokonalé by to bylo s kovovým tahem, ale to už bych chtěl asi moc . Děkuju i za názor na tyto hodinky od ostatních návštěvníků . Jo a všem přeju hezký víkend (smajlíci jsou tady super ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 (upraveno) http://www.chronoshop.cz/katalog.php?pmi=83 kubson Ti je určitě vyfotí ......ale kovový tah si na nich moc představit neumím a ani bych ho u tohoto modelu nechtěl Upraveno 10. srpna 2007 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 které bys chtěl na kovu vidět, jak říká ypo rád ti je vyfotím modré už vyfocené mám, sice mizerně.. http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 ehm.... ten tah nevypadá vůbec špatně ....... ale kůže je kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 10. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Já bych radši černé, ale i bílé na nějaké přehlednější fotce bych rád viděl. Jinak fotky z chronoshopu znám a jsou moc kvalitní, ale zrovna těch s kovovým tahem je tam dost málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 10. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 ok, mám tedy úkol na víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 10. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2007 Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 tak jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 sestro skalpel .. tvůj web vypadá nově dosti pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) sestro skalpel .. tvůj web vypadá nově dosti pěkně JJ, taky jsem se dival, vypada dost dobre. 2 kubson: Jinak k cemu slouzi ty "nastroje"? Asi na sundavani remenu, ze? Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem Mike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 hotovo: http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=27 http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=15 http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=12 jinak nástroj "kružítko" na fotce je šikovný nástroj na nasazování kovových tahů od bergeonu za nekřesťanské peníze, ale když tuto operaci provádí člověk častěji, celkem to ocení... jsem rád že se nový web líbí, může za to především jeden místní "chronomagista" jehož služby v oblasti tvorby webu mohu jen doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 OK, diky. A ten druhy nastroj je k cemu? Ja to doma nemam, tak me to zajima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 ten druhý je klasický "vystěžejkovač", neboli česky nástroj na práci se stěžejkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) to je vystěžejkovač, účel osvětluje už sám název edit: kubson rychlejší Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Zitra vyfotim sve Arcadie s kovovym tahem (bily cifernik, modre rucky), ktere mam od Kubsona :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 no taky mám radči kovové tahy ale tady se mi líbí více spíš ta kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1 Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2007 Nakonec jsem je nafotil hned :-) foto z mobilu, takze zadna super kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Well Odesláno 13. srpna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2007 Moc pěkné, děkuju všem. Teď ještě našetřit a jdu do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkakoutny Odesláno 29. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2008 Dve kratke otazky: - sviti Arcadie vubec ve tme? Podle fotek to vypada, ze tam nema co svitit. - jak jsou na tom realne s presnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se