Přejít na obsah

Archimede Arcadia

Well

Doporučené příspěvky

Prostě jak říkám SRDCOVKA :P, měl jsem představu o jednoduchých automatech s bílým ciferníkem a modřenýma rukama, původně jsemkouknul na Archimede Deskwatch, ale Arcadia jsou ještě parádnější !!!

Ještě se zeptám hloupě, má tento typ hodinek se strojkem ETA 2428 možnost zastavení vteřinovky při seřizování hodinek? Děkuji všem a jsem ze srdce rád, že jsem objevil toto fórum !

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prostě jak říkám SRDCOVKA :P, měl jsem představu o jednoduchých automatech s bílým ciferníkem a modřenýma rukama, původně jsemkouknul na Archimede Deskwatch, ale Arcadia jsou ještě parádnější !!!

Ještě se zeptám hloupě, má tento typ hodinek se strojkem ETA 2428 možnost zastavení vteřinovky při seřizování hodinek? Děkuji všem a jsem ze srdce rád, že jsem objevil toto fórum !

Jj, má tzv. hacking, vyytáhneš korunku a vteřinovka se zastaví :)..jinak gratuluji..parádní oblekovky, já jsem zvědavý na Arcádie chrono..jestli budou jako ty normální tak to bude paráda :) Upraveno uživatelem Diamondking
Odkaz ke komentáři

Jj, má tzv. hacking, vyytáhneš korunku a vteřinovka se zastaví :)..jinak gratuluji..parádní oblekovky, já jsem zvědavý na Arcádie chrono..jestli budou jako ty normální tak to bude paráda :)

Ojda! Budú Arcadia Chrono? To by potešilo! Nejaké neoficiálne obrázky by neboli?

Odkaz ke komentáři

Tak hodinky (Archimede Arcadia bilá/modrá) mám ode dneška doma a jsem nadšen :notworthy: !!! Jsou opravdu krásné, ty modřené ručky, a krásně stříbrné plastické indexy, prostě pecka. Tyhle mi určitě nějakou delší dobu vydrží ! Až bude čas, nafotím a umístím zde. No kochám se pořád :rolleyes::guitar::clap:

Upraveno uživatelem Petrson
Odkaz ke komentáři

Tak ja tiež doplním pár vlastných foto, kde je vidieť tie modré ručky + modrý remeň

No jo, s modrým řemenem je mám také a je to perfektní, patří k mým nejoblíbenějším hodinkám. Jediné, co bych výrobci vytkl, je zbytečně malé okénko datumu, s mýma očima mám často honičku odhadnout, jakéže číslíčko tam je. Stačilo by to okénko udělat o pár desetin mm širší. Já nechápu, proč se se mnou při návrhu neporadili !!!

Odkaz ke komentáři

To je tady pomerne oblibene rceni, ale nechapu proc ... ja jsem zde poznal spoustu zajimavych lidi nasel par pratel a jednoho opilce (vsak on se prihlasi Posted Image),

Petrson: Chapu tve nadseni a po prvnim roce, kdy tady nechas kazdy mesic pul vyplaty se Ti tady bude libit.

Proč bude (asi) litovat? Protože dopadne nejspíše jako já (a dle fóra i mnoho ostatních). Míval jsem jedny hodinky za trochu peněz a když mi manželka navrhovala, že bych si mohl koupit nové, tak jsem jí opakovaně říkal, že mi takové hodinky stačí a že s nimi těch pár let, co mi třeba zbývá, dožiju. Pak jsem narazil na Chronomag, mám osmery hodinky, nemálo peněz v nich, a stále koukám po dalších.

To, že bude litovat, je pochopitelně nadsázka, já vlastně také nelituji, ale takový božský klid jako jsem míval (pokud jsem viděl nějaké hodinky) už asi nezažiji. Tak proto to cha cha cha.

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...