Peta-Biker Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 Tak sotva jsem sem vlezl, už mě chytly naprosto za srdce hodinky Archomede Arcadia v bílo-modrém provedení. Takže ihned objednávka v chronoshopu:whistle: a teď už se jen těším jak malé dítě. Tos to vzal hopem - ať slouží, jsou to krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 Prostě jak říkám SRDCOVKA , měl jsem představu o jednoduchých automatech s bílým ciferníkem a modřenýma rukama, původně jsemkouknul na Archimede Deskwatch, ale Arcadia jsou ještě parádnější !!! Ještě se zeptám hloupě, má tento typ hodinek se strojkem ETA 2428 možnost zastavení vteřinovky při seřizování hodinek? Děkuji všem a jsem ze srdce rád, že jsem objevil toto fórum ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 (upraveno) Prostě jak říkám SRDCOVKA , měl jsem představu o jednoduchých automatech s bílým ciferníkem a modřenýma rukama, původně jsemkouknul na Archimede Deskwatch, ale Arcadia jsou ještě parádnější !!! Ještě se zeptám hloupě, má tento typ hodinek se strojkem ETA 2428 možnost zastavení vteřinovky při seřizování hodinek? Děkuji všem a jsem ze srdce rád, že jsem objevil toto fórum ! Jj, má tzv. hacking, vyytáhneš korunku a vteřinovka se zastaví ..jinak gratuluji..parádní oblekovky, já jsem zvědavý na Arcádie chrono..jestli budou jako ty normální tak to bude paráda Upraveno 6. července 2010 uživatelem Diamondking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 6. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2010 Děkuji,to jsi mě potěšil, protože nastavování přesného času je tak parádně komfortní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PM68 Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 Jj, má tzv. hacking, vyytáhneš korunku a vteřinovka se zastaví ..jinak gratuluji..parádní oblekovky, já jsem zvědavý na Arcádie chrono..jestli budou jako ty normální tak to bude paráda Ojda! Budú Arcadia Chrono? To by potešilo! Nejaké neoficiálne obrázky by neboli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2010 jsem ze srdce rád, že jsem objevil toto fórum ! Tuhle vetu jednou prehodnotis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 (upraveno) Tak hodinky (Archimede Arcadia bilá/modrá) mám ode dneška doma a jsem nadšen !!! Jsou opravdu krásné, ty modřené ručky, a krásně stříbrné plastické indexy, prostě pecka. Tyhle mi určitě nějakou delší dobu vydrží ! Až bude čas, nafotím a umístím zde. No kochám se pořád Upraveno 12. července 2010 uživatelem Petrson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 gratuluju...! kibi ... toz to i ja suchar, mam lepsi fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 chtelo to polarizak... vždyť ta fotka vypadá perfektně - ručky krásné modré, vidět ta plasticita... Nevím, asi tomu fakt nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 chtelo to polarizak... hehe, to asi jo, je to foceny lepsim mobilem Zase hloubka ostrosti neni uplne k zahozeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Tak ja tiež doplním pár vlastných foto, kde je vidieť tie modré ručky + modrý remeň No jo, s modrým řemenem je mám také a je to perfektní, patří k mým nejoblíbenějším hodinkám. Jediné, co bych výrobci vytkl, je zbytečně malé okénko datumu, s mýma očima mám často honičku odhadnout, jakéže číslíčko tam je. Stačilo by to okénko udělat o pár desetin mm širší. Já nechápu, proč se se mnou při návrhu neporadili !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 ...... Děkuji všem a jsem ze srdce rád, že jsem objevil toto fórum ! Cha cha cha, budeš litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Cha cha cha, budeš litovat. To je tady pomerne oblibene rceni, ale nechapu proc ... ja jsem zde poznal spoustu zajimavych lidi nasel par pratel a jednoho opilce (vsak on se prihlasi ), Petrson: Chapu tve nadseni a po prvnim roce, kdy tady nechas kazdy mesic pul vyplaty se Ti tady bude libit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 hehe, to asi jo, je to foceny lepsim mobilem Zase hloubka ostrosti neni uplne k zahozeni Ale jo... Dobry, hosi. Jen se mi zda, ze se trumfujete, kdo ma lepsi ubrus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Ale jo... Dobry, hosi. Jen se mi zda, ze se trumfujete, kdo ma lepsi ubrus Wole, to je sexy tricko me zeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 aha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2010 Priste to vezmu koplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 (upraveno) To je tady pomerne oblibene rceni, ale nechapu proc ... ja jsem zde poznal spoustu zajimavych lidi nasel par pratel a jednoho opilce (vsak on se prihlasi ), Petrson: Chapu tve nadseni a po prvnim roce, kdy tady nechas kazdy mesic pul vyplaty se Ti tady bude libit. Proč bude (asi) litovat? Protože dopadne nejspíše jako já (a dle fóra i mnoho ostatních). Míval jsem jedny hodinky za trochu peněz a když mi manželka navrhovala, že bych si mohl koupit nové, tak jsem jí opakovaně říkal, že mi takové hodinky stačí a že s nimi těch pár let, co mi třeba zbývá, dožiju. Pak jsem narazil na Chronomag, mám osmery hodinky, nemálo peněz v nich, a stále koukám po dalších. To, že bude litovat, je pochopitelně nadsázka, já vlastně také nelituji, ale takový božský klid jako jsem míval (pokud jsem viděl nějaké hodinky) už asi nezažiji. Tak proto to cha cha cha. Upraveno 13. července 2010 uživatelem pavča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Zítra si jdu ke Kubsonovi pro modrého aligátora (Di-Modell), ke svým Arcadiím, tak jsem zvědav jak jim to bude slušet, pak zkusím nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfil Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 (upraveno) Hodil by se sem možná další příspěvek černo-sříbrného "řešení" Arkád .. Objednal jsem je na tahu , ale mám k nim i černý řemen. Zatím tedy velmi neuměle nafocena první varianta.. Upraveno 4. září 2010 uživatelem Marfil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se