Mitak Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Včera jsem je rozbalil, fotky budou zítra. Ale já mám titanovky, takže dost rozdílný vjem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 2. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Jsem zvedav jak bude ten handmade vypadat na tech titanech.To bude zuuzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 2. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Moc pěkné :-) řemen na druhé fotce se mi líbí, co je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Tady tento:http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p20146h1003s1008-Watch-strap-22mm-lig.htmlOproti tomu originálnímu na první fotce je o dost tenčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 IMHO nejlíp vypadá ten kožený NATO strap na třetí fotce. Navíc historicky je to nejblíž k původním leteckém řemenům. Originální na první fotce se mi taky líbí svou tloušťkou (cca 4 mm ?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 2. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Jj ten prvni je nejtlustsi jaky Steinhart dela.Mel jsem hnedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Mně se nelíbil ten origo, tak jsem to řešil po svém, a tradičně, konina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 3. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Tak toto je ovsem paráda :-) moc pekny reminek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Tak toto je ovsem paráda :-) moc pekny reminek :-)Jj, Zekon umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2015 Chlapi, dík, právě to bylo příčinou, proč jsem s tím vůbec začal. Žádny fabrický řemen nesplňoval to co jsem požadoval, začátky byli těžké, spíš komické, ale každým dalším jsem se přiblížil tomu "oné" co jsem chtěl. Samozřejmě, kromě kaučuku a tahu, to vyrobit neumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Ruční výroba od R4D4, koupeno z druhé ruky od Pitrise. Na rozdíl od profi řemenů má své nedokonalosti, ale to mě na něm právě baví ;-) Šířkou sedí i k mé originální titanové sponě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 5. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Říkám..jak prdel na hrnec :-) Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Jasně, čím víc vintage, tím víc adidas :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitris.k Odesláno 5. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Mě už se snad taky vyrábí :-) musím ho ale nechat pozměnit at nechodíme po světe se stejným řemenem, to by byla ostuda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se