Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přikoupil jsem jim rovnou original Steinhart řemen 22 mm po celé délce s překlápěčkou... Na mou pazouru potřebuji trochu masivnější materiál :)

post-22992-0-80749200-1493408172_thumb.jpg

• Odpovědi 129
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přikoupil jsem jim rovnou original Steinhart řemen 22 mm po celé délce s překlápěčkou... Na mou pazouru potřebuji trochu masivnější materiál :)

To je černý nebo tm.hnědý?

• po měsíci...
Odesláno

Pánové nějak mi tady chybí nějaká další inspirace na řemeny pro Steinhart Nav B-Uhr. Řeším nový řemen a jde mi o barvu, černá nebo sv.hnědá kůže? Jeden dva nýty, co si myslíte, jakou kombinaci?

post-35720-0-14898300-1496042307_thumb.png

• Po roku...
Odesláno

Takovejmhle pilotkam by pekne sednul nejakej hnedej vosoupanej (vintage look) remen. Ja se motylovky asi nenaucim nosit, zkousel jsem to nekolikrat a dycky me to tlacilo, at byla spona vetsi, mensi, uzsi, sirsi. Pokazdy to dopadlo stejne. Zustanu zatim u trnovky.

Odesláno (upraveno)

Hmm, já se zase u velkých a těžkých hodinek bojím trnových spon, jednou mi takhle při sundavání upadly Monstery a od té doby trnovkám nevěřím. Motýlovky mám rád pro to, že nosím rád hodinky na volno a motýlovka, nebo překlápěčka zaručuje, že se na zápěstí netočí.

Řemenů k nim mám několik včetně takového krutopřísného leteckého jakoNnato, ale tenhle mi sedí nejlíp.

Zkusím ještě nějaký vintage.

Upraveno uživatelem Kupa54
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Origo Stajn antracitovy 22/18 orajbany ku orajbanemu puzdru :)

Origo bol ale ten hnedy 22/18 s cvokmi, tiez nejako orajbany... :)

post-22327-0-17382900-1556525761_thumb.jpeg

post-22327-0-89069000-1556525902_thumb.jpeg

post-22327-0-12095200-1556526097_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem misoo
  • Po roku...
Odesláno
před 2 hodinami, Daemonultimate napsal:

Parádní řemen.

Náramky se dělají i meshe, ale nemyslím si, že by se hodily k hodinkám tohoto určení. Těm padnou řemeny.

Štajny maj parádní náramky, ale k bronzu prostě nejde 😞 a to ani ten černej. Ještě zkouknu nějaký nata, ale moc nadějí si nedělám 😞

1629367002nbu-auto-a-2013-09.jpg

982911429nbu-auto-a-2013-10.jpg

211-0005.jpg

Odesláno

Jooo to znám :)

Tak jinak, bronz ani z hlediska zdraví ani z hlediska čistoty na tom není zrovna nejlíp. Když si pořídíš takovej náramek, zjistíš to sám. Možná už to víš podle toho, že spousta hodinek s bronzovým pouzdrem má ocelové dýnko, aby bronzem nesedely přímo na ruce. Takže bych spíš volil jako bronz pvd, nebude škodit ani špinit. Ale také nebude s hodinkama oxidovat, výsledek si domyslíš. Tak zůstaň u řemenů, na tomhle kousku jsou nej. Ocel oceli, kůže bronzu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...