B.F.G. Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 A k tomu Enzu.. asi by s Tebou manželka vyběhla hned třikrát, protože automobilka Ferrari, Enzo prodávala jen tomu kdo už měl alespoň tři vozy značky Ferrari před tím.. Mno, není to tak docela pravda, ale říká se to....
Paullus Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Mně se hrozně líbí Ferrari ENZO, ................. Co to všichni máte furt s tím Ferrari ENZO? S tím jezdí jenom socky. Střádejte bardové a až ušetříte na Bugatti Veyrona, zúčtujem spolu....
Návštěvník RaGe Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 Co to všichni máte furt s tím Ferrari ENZO? S tím jezdí jenom socky. Střádejte bardové a až ušetříte na Bugatti Veyrona, zúčtujem spolu.... Až budeš mít tu Bugattku, tak tady k ní máš hodinky http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=8282
HonzaX Odesláno 12. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2007 (upraveno) Ahoj vespolek, předem se omlouvám, že Tykám, ale snad mi to v tomhle virtuálním světě odpustíte ) Teď k věci: Jelikož se mi zalíbily hodinky Breitling Navitimer Chronometre a cca 150tkč za nový se mi fakt dávat nechce, tak přemýšlím o koupi repliky. Objevil jsem chlapíka na netu (na Seznamu a píše mi jménem Patek.Phillipe) co krom jiným značek prodává i hodinky Breitling a nabízí mi buď kvalitu "B" za cenu 3tkč a nebo kvalitu "A" u který píše, že jsou naprosto shodné funkcemi s originálem za cenu 15tkč. Kvalita "B" je s automatickým strojkem MIYOTA a kvalita "A" prý má strojek VAJLOUX-ETA 7750. Uvažuji právě o té dražší variantě, ale potřeboval bych znát Vaše názory na tuto repliku a uvedený strojek ETA. A kdyby někdo z Vás měl vlastní zkušenost s takovouto replikou, bylo to byto úplně super. Vydrží mi, jaká je přesnost strojku a existují vůbec takovýhle repliky? Všem díky moc za rady. Jsem v hodinkách úplnej amatér, ale tyhle Breitlingy mě prostě uhranuly.. šunič Viděl jsem Navitimery na baterii za 150kč. Vyjdou Tě levněji než origoš kvalita B. Upraveno 12. srpna 2007 uživatelem HonzaX
czchoze Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Ahoj vespolek, předem se omlouvám, že Tykám, ale snad mi to v tomhle virtuálním světě odpustíte ) Teď k věci: Jelikož se mi zalíbily hodinky Breitling Navitimer Chronometre a cca 150tkč za nový se mi fakt dávat nechce, tak přemýšlím o koupi repliky. Objevil jsem chlapíka na netu (na Seznamu a píše mi jménem Patek.Phillipe) co krom jiným značek prodává i hodinky Breitling a nabízí mi buď kvalitu "B" za cenu 3tkč a nebo kvalitu "A" u který píše, že jsou naprosto shodné funkcemi s originálem za cenu 15tkč. Kvalita "B" je s automatickým strojkem MIYOTA a kvalita "A" prý má strojek VAJLOUX-ETA 7750. Uvažuji právě o té dražší variantě, ale potřeboval bych znát Vaše názory na tuto repliku a uvedený strojek ETA. A kdyby někdo z Vás měl vlastní zkušenost s takovouto replikou, bylo to byto úplně super. Vydrží mi, jaká je přesnost strojku a existují vůbec takovýhle repliky? Všem díky moc za rady. Jsem v hodinkách úplnej amatér, ale tyhle Breitlingy mě prostě uhranuly.. šunič Po precteni tohodle prispevku jsem se rozhodl, ze se zaregistruji. Toho cloveka znam taky. Osobne jsem s nim obchodoval. Kupoval jsem od nej repliku Rolex submariner. Vychvaloval strojek miyota atd. Hodinky sly asi hodinu. Pak se strojek "polamal". Na jeho pochvalu musim rict, ze mi je vymenil. Nicmene druhe hodinky prestaly jit po cca sesti mesicich. Tohle me vytocilo a vrhnul jsem se na studium replik. Objednal jsem klic k otevirani rolexek a zkoumal. Zjistil jsem, ze timto clovekem proklamovana kvalita A+ neni nic jineho nez hodinky tak za tri stovky od tamanu. Strojek neni japonska miyota ale cinsky ST6D. Je dost podobny ale mnohem mene kvalitni (http://www.ofrei.com/page1119.html). Dale sklicko neni safir, ale obycejny sklo. Lupa na datumu nezvetsuje tak jak ma, potisk ciferniku je jiny. Reminek ani pouzdro hodinek nema seriova cisla. Proste smejd. Pri mem studiu replik jsem vsak narazil na skutecne kvalitni stroje. Zpracovani je velmi dobre. Strojky ETA 2824 nebo 2836 a pro chronometry vlajouxy 7750 a lemania. Objednal jsem tedy repliku rolex submariner primo z ciny i s postovnym za 150USD. Tato replika je nesrovnatelne kvalitnejsi. V podstate to odpovida normalnim hodinkam v cenove kategorii kolem deseti tisic. Strojek je ETA 2824, potisk ciferniku spravny, reminek i pouzdro maji seriova cisla, lupa OK. Proste parada. V soucasne dobe se chystam na dalsi kousek: Jeste k tomu dealerovi. Za 15tisic te vezme na hul. Ty hodinky se prodavaji bezne za 250USD coz je neco kolem 5000 + postovne te to vyjde tak na 6000. Pokud chces doporucit obchodnika a nechces byt zklamany nekvalitnim smejdem, tak dej vedet. Zdar a hodne stesti v replikach...
decebal Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Koukni sem, OW taky vyrábí z Breitling dílů. O něco dražší než 15 ale není to fake. http://www.chronomaster.co.uk/aviation_chronographs.htm
šunič Odesláno 14. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Chlapi, Vy co do těch hodinek fakt děláte, můžu se na tyhle hodinky do budoucna spolehnout? http://www.poljot24.de/en/pd-1397576679.htm?categoryId=2# Máte někdo tucha co všechno zvládají a dají se ručně dotahovat? Díky moc.
afrikab Odesláno 14. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2007 Chlapi, Vy co do těch hodinek fakt děláte, můžu se na tyhle hodinky do budoucna spolehnout? http://www.poljot24.de/en/pd-1397576679.htm?categoryId=2# Máte někdo tucha co všechno zvládají a dají se ručně dotahovat? Díky moc. Strojek 3133 se musi rucne natahovat, neni to automat. Jinak 3133 je osvedcena klasika. Osvedcena treba i ve vesmiru.
PigyCZ Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Chlapi, Vy co do těch hodinek fakt děláte, můžu se na tyhle hodinky do budoucna spolehnout? http://www.poljot24.de/en/pd-1397576679.htm?categoryId=2# Máte někdo tucha co všechno zvládají a dají se ručně dotahovat? Díky moc. že by PRVNÍ polepšený . . . . . . . .
šunič Odesláno 15. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Chlapi, pro mě fakt není podstatný mít na ruce repliku Breitlingů a machrovat, že je mám.. mě se prostě líbil jejich vzhled a ten, díky vašim radám jsem našel právě u těch Poljotů. Sice to není úplně přesně ono, ale chci aby mi spolehlivě šlapaly a tady je mám i se zárukou. JInak to, že to nejsou automaty nějak přežiju, ono jednou za dva dny přece není takověj problém si je natáhnout.. že jo Spíš mě jde o to, co maj za funkce a jestli ty ručičky a datumovka na nich jsou funkční a nejsou jen na ozdobu.. doufám, že aspoň stopky maj. Díky
old black Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Chlape, nefunkční tlačítka mají jen FAKY!
xmenm05 Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 (upraveno) Chlapi, pro mě fakt není podstatný mít na ruce repliku Breitlingů a machrovat, že je mám.. mě se prostě líbil jejich vzhled a ten, díky vašim radám jsem našel právě u těch Poljotů. Sice to není úplně přesně ono, ale chci aby mi spolehlivě šlapaly a tady je mám i se zárukou. JInak to, že to nejsou automaty nějak přežiju, ono jednou za dva dny přece není takověj problém si je natáhnout.. že jo Spíš mě jde o to, co maj za funkce a jestli ty ručičky a datumovka na nich jsou funkční a nejsou jen na ozdobu.. doufám, že aspoň stopky maj. Díky Je to kalibr 3133 (to už tu zaznělo) a jako takový vše, čím se chlubí, také má. Rezerva nátahu je na mojich cca 56 hodin ... . Je to dobrá volba. Vyrábí se už hezkých pár let - tak snad to znamená, že se osvědčil ... . Upraveno 15. srpna 2007 uživatelem xmenm05
šunič Odesláno 15. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 A jaká je přesnost tohoto strojku?
Lukáš Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 A jaká je přesnost tohoto strojku? Dostatečná
Jerryl Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 2 šunič: osobně jsem proti fake hodinkám, ale když tě zajímají, tak se podívej na tyto stránky: http://www.volny.cz/navitimer/ tam je snad vše co potřebuješ vědět.
mechano Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 2 šunič: osobně jsem proti fake hodinkám, ale když tě zajímají, tak se podívej na tyto stránky: http://www.volny.cz/navitimer/ tam je snad vše co potřebuješ vědět. Jen snad ty kecy , ty ber trochu s rezervou.
hciq Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Jen snad ty kecy , ty ber trochu s rezervou. no spíš nečíst
grga_pitic Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 to sunic. heled pokud se nakonec rozhodnes a koupis si falesne Breitlingy, pocitas s tim, ze treba jednou budes ve spolecnosti, spousta znamych atd. Nekdo uvidi Tve hodinky podiva se a vsem pekne nahlas rekne ze je to fake - a ty pak mas dve moznosti - bud ze sebe udelas vola a budes vsem tvrdit ze te napalil nejaky hodinar (nikdo ti to nebude verit, znamy co jim rozumi bude pokyvovat hlavou a vychutnavat si te jak se budes cervenat a potit, aby ti nakonec rekl ze se to mohlo stat a v ustrani pak vsem vypravel jaka je to kravovina co jsi vykladal) - nebo budes vsem tvrdit ze to vis ze jsou to fake, ale ze je nosis a ses na to hrdy (80% lidi te bude mit za vola a prvotridniho pitomce ktery nosi v podstate zlodejnua jeste je na to hrdy).... no nevim..... tohle bych si radeji nechal ujit........
PigyCZ Odesláno 15. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 no tak ! co se do něj tak obouváte, slušně se zeptal na radu a koukam jak ho odsuzujete. Tak by stačilo snad rozumě odpovědět, popřípadě slušně vymluvit. Koukam, že se začal zajímat o ruské Poljoty s 3133 kalibrem, tak snad více rad tímto směrem, popřípadě jiné modely s podobným vzhledem, ale s automatem.
šunič Odesláno 15. srpna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2007 Hmm, dík.. mě, jakožto úplnýmu amatérovi to je hned jasný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se