B.F.G. Odesláno 11. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2007 TAKŽE včera přišli fešáci poštou. Tímto bych chtěl poděkovat Foundrymanovi za pomoc při placení a instruktáž a Afrikovi za rady. Milisi, moje varianta je motorkářsko-letecká už od výrobce, dnes nebo zítra hodím nějaké lechtivé foto.
Návštěvník Snow Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 (upraveno) TAKŽE včera přišli fešáci poštou. Tímto bych chtěl poděkovat Foundrymanovi za pomoc při placení a instruktáž a Afrikovi za rady. Milisi, moje varianta je motorkářsko-letecká už od výrobce, dnes nebo zítra hodím nějaké lechtivé foto. Tak to tedy blalopřeji, dočkal jsi se, na foto se těším, nemusí být ani lechtivé, ale nafoť je pěkně ze všech stran. Edit : na kolik vyšly ? Upraveno 11. září 2007 uživatelem Snow
B.F.G. Odesláno 11. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Přišly mě zatím na 13600,-Kč a doufám, že to tak i zůstane. (bez cla a DPH)
danycz Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 (upraveno) To B.F.G. : Jen tak abys měl mezi dražbama o čem přemejšlet - dneska jsem upgradoval X-Windy na letecko-motorkářské. Geniální letecký řemen jsem zakoupil u Kubsona a mám z něj ohromnou radost. Copak je to za řemen? Mohl bych ho někde zkouknout? edit: Už jsem ho zkouknul. Chtělo to více se ponořit do tajů Jakubova webu. Upraveno 11. září 2007 uživatelem danycz
B.F.G. Odesláno 11. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Tak počáteční euforii vystřídalo roztpčení, vteřinovka na stopkách se po vynulování nevrací na 12tou hodinu, ale plus mínus 5 sec za nebo před. HELP
Návštěvník YPO Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Tak počáteční euforii vystřídalo roztpčení, vteřinovka na stopkách se po vynulování nevrací na 12tou hodinu, ale plus mínus 5 sec za nebo před. HELP utíkej k hodináři ...... protože za chvilku upadne ... už tu o stejném problému někdo psal ...... věřím,že je to k nasr****
B.F.G. Odesláno 11. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2007 Zatím sem střihnu jen jednu fotku, neboť můj automat těžce bojuje s "přepálením" ciferníku, a potom chci nechat "opravit" ručičku stopek.
A@A Odesláno 11. září 2007 Nahlásit Odesláno 11. září 2007 B.F.G: pekne pekne..... aj ta cena je super.... v bratislave ich maju cca za 32000sk
B.F.G. Odesláno 11. září 2007 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2007 B.F.G: pekne pekne..... aj ta cena je super.... v bratislave ich maju cca za 32000sk To na tom nejste tak zle, v Brně je mají za 31 000,- Kč.
Mirec Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Tak uz som aj ja vlastnikom tychto hodiniek.
Mike. Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Tak uz som aj ja vlastnikom tychto hodiniek. Paráda, červená a černá kombinace se mi moc líbí.
ctenar Odesláno 26. září 2007 Nahlásit Odesláno 26. září 2007 Tak to vypadá, že by se mohl založit Hamilton X-Wind klub.....
Návštěvník Snow Odesláno 1. října 2007 Nahlásit Odesláno 1. října 2007 Tyhle Hamiltony X Windy jsem moc chtěl, protože prodávající neakceptoval Pay Pal, tak jsem vyměknul a mám hovno, jedná se o LE 2,000Ks, povrch PVD, cena se drží na 1,100$
B.F.G. Odesláno 2. října 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2007 Škoda že jsi vyměknul, jsou velice neotřelé. Já sem snad už brzy hodím foto mých Hamiltonů, co se mi včera vrátily ze záruční opravy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se