Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neslo odolat a uz je cca mesic nosim a porad se kocham tvarem pouzdra, cistotou provedeni .....

Je to necislovana limitka Orient Star WZ0081DJ na krokodylovi. Antracitove sedy dial, oboustranny AR,

hacking, navic rucni natah, rezerva chodu 40h, 22 kamenu, frekvence3Hz (21600 polokmitu), strojek 40P53. Boky pouzdra brousene, signovana korunka je mirne zapustena.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Neslo odolat a uz je cca mesic nosim a porad se kocham tvarem pouzdra, cistotou provedeni .....

Je to necislovana limitka Orient Star WZ0081DJ na krokodylovi. Antracitove sedy dial, oboustranny AR,

hacking, navic rucni natah, rezerva chodu 40h, 22 kamenu, frekvence3Hz (21600 polokmitu), strojek 40P53. Boky pouzdra brousene, signovana korunka je mirne zapustena.

At je predstaveni kopletni:

presnost zatim +5,5 sec/den

prumer 41,5mm

vyska 13,7 mm

safirove sklo

sirka remenu 21mm

vychytavka navic je GMT a indikator rezervy chodu

Odesláno

Pekne az uzasny orientalci, gratuluji.

Odesláno

Nádherný hodinky!

Pořád pokukuju po tý modrý variantě. Jak je to s velikostí a výškou pouzdra? Jak se to nosí, dávej se všechny dojmy. :)

Odesláno

Nádherný hodinky!

Pořád pokukuju po tý modrý variantě. Jak je to s velikostí a výškou pouzdra? Jak se to nosí, dávej se všechny dojmy. :)

Na ruce sedí dobře, obvod zápěstí mám 18cm. Výška je OK ač se těch 13,7 mm může zdát hodně.

Pocitově je vnímám o level výš ve srovnání s tím co jsem zatím nosil (Tissot PRS 516 a Seiko SKZ325).

Co trochu vadí, je hluk rotoru samonátahu. U Tisssotek není slyšet, ale zase tikají potichu, tak se to vyrovná :-)

No a logo na korunce mohlo být plastické (pozitivní) než gravírované.

Odesláno

Gratuluji k fakt povedeným Orientům. Ať slouží.

A poprosil bych pak o další fotky :)

S focením to je horší, nedaří se tak, jak si představuju. Než to klapne, tady jsou docela koukatelné.

Odesláno

Gratuluji - velmi povedený kousek. Taky jsem po nich pokukoval. Přidávám se s prosbou o více fotek.

Odesláno (upraveno)

Máš SZ - předem díky za odpověď.

Upraveno uživatelem Fifek
Odesláno

Gratuluji - velmi povedený kousek. Taky jsem po nich pokukoval. Přidávám se s prosbou o více fotek.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Na "mobilní" foceni velmi slušný výkon.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...