Návštěvník Snow Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 IWC Schaffhausen Ingenieur Automatic Edition ?Laureus Sport for Good Foundation? MovementCalibre 30110, Mechanical automaticFrequency: 28,800 A/h / 4 HzJewels: 21Power reserve: 42 hSoft-iron inner case for protection against magnetic fieldsFunctionsDate display with crown-activated rapid advanceCentral hacking secondsCaseStainless-steel caseBack engraving based on the winning entry in the ?Time to celebrate? drawing competitionGlass: sapphire, flat, antireflective coating on both sidesCrown: screw-inWater-resistant: 12 barDiameter: 40 mmCase height: 10 mmDialBlue dial with rhodium-plated hands, hands and appliqués coated with Super-LumiNova?BraceletStainless-steel bracelet with folding claspEditionLimited edition of 1,500 watches in stainless steelIWC Pieces dedicated to Laureus2006: Portugieser Chrono-Automatic - Kenya2007: Pilot?s Watch Chrono-Automatic - Uruguay2008 : Da Vinci Chronograph - India2009/10: Portugieser Automatic - Sri Lanka2011: Ingenieur Automatic Vintage Collection - India2012: Portofino Chronograph - Sri Lanka2013: Portugieser Yacht Club Chronograph - Sri Lanka2014: Portugieser Chronograph Classic - Russia2015: Ingenieur Automatic - Uganda zdroj - http://www.masterhorologer.com/2015/04/iwc-schaffhausen-ingenieur-automatic.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Pěkné, mně osobně víc sednou tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Krásný to je. Ale vzhledem k tomu, kolik stojej "obyč" inženýry s Etou, myslim si, že ta Ondrou zmíněná předchozí verze s inhousem bude teďkonc ještě víc žádoucí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Pěkné, mně osobně víc sednou tyto:Ty se mi taky líbí víc Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Pěkné, mně osobně víc sednou tyto:sakra parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2015 Pěkné, mně osobně víc sednou tyto:Tyhle jsou vlastne bezchybne. Aspon ja nevim o nicem, co by mi na nich vadilo. Za tyhle bych byl ochoten dat penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Hm, tahle modra varianta se mi asi z te zakladni rady inzernyru pozdava nejvic (jsem zvedavy na zive fotky). Skoda ze spona nema mikroregulaci podobne jako napr. Mark XVII, trochu by to pomohlo ospravedlnit tu silenou cenu za ETA strojek a zaroven by se takova vychytavka ke jmenu inzenyr pekne hodila. Nikde jsem nenasel cenu, ale predpokladam, ze se bude splhat k 200tis. Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 Hm, tahle modra varianta se mi asi z te zakladni rady inzernyru pozdava nejvic (jsem zvedavy na zive fotky). Skoda ze spona nema mikroregulaci podobne jako napr. Mark XVII, trochu by to pomohlo ospravedlnit tu silenou cenu za ETA strojek a zaroven by se takova vychytavka ke jmenu inzenyr pekne hodila. Nikde jsem nenasel cenu, ale predpokladam, ze se bude splhat k 200tis. Kc.me na nich porad vadi ta stejna vec. proc tam nemuzou dat inzenyrskej font na datumofku? proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 28. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2015 me na nich porad vadi ta stejna vec. proc tam nemuzou dat inzenyrskej font na datumofku? proc? ano a dal bych modre podbarveni datumu s bilym fontem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 me na nich porad vadi ta stejna vec. proc tam nemuzou dat inzenyrskej font na datumofku? proc? Rekl bych ze prave fontem odlisuji inhouse a etu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 to ja chapu, ale pro me je to jak pest na voko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se