AndyAaron Odesláno 26. června 2024 Nahlásit Odesláno 26. června 2024 A to je ten problém. Představ si, že mně u žádných mechanických hodinek nikdy displej nezčernal .... [mention=23713]marecenator[/mention] promiň, nešlo odolat.Mne nezcernal, ale “ohnusal”. Aneb kdo nikdy neutopil hodinky je hovno chronomagor
Ivan Lelák Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Vážení náramkáři. Nosím 24/7 hodinky Fenix 8 a sundávám je jen při koupání a na formálnější příležitosti, třeba obchodní jednání, kdy je nahrazují mechanické hodinky. I v tom případě si ale beru na služebku na ruku F8, před jednáním je vyměním za mechaniky a po jednání zase za Fenixy. Mít na obou rukách hodinky, k tomu jsem ještě nedospěl. Kdysi jsem zkoušel kombinaci mechaniky (levá ruka) + chytrý náramek Garmin Vivosport 3 (pravá) ale mám pocit že i tak mi to přišlo divné. Mezitím zmizel náramek v propadlišti dějin a já uvažuji, že tuhle kombinaci oživím, byť jen na zahradu, kde někdy dělám práce, při kterých bych mohl Fenixy poškodit nebo na zmíněné formální příležitosti, kdy chci mít na ruce i mechaniky. Chtěl bych Garmin, ale ten má momentálně jediný náramek, Vivosmart 5. Prý se chystá i Vivosmart 6, ale ještě jsem ho neviděl, má mít GPS, což u náramku nepotřebuju, ale klidně bych ho zvolil, pokud by byl menší a nenápadnější než verze 5. Vivosmart 5 prý má výměnné řemínky, je to tak? To by se mi líbilo, náramek by byl na pravé ruce spíš jako módní doplněk. Co vy na to? Vím, že se tady o tomhle "hybridním" nošení píše, ale zajímalo by mne, jestli to někdo takhle nosí dlouhodobě, jestli to nezkusil jako kdysi já a pak to zavrhl. Díky za vaše zkušenosti
Bukoowsky Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 3 hodinami, Ivan Lelák napsal: Vážení náramkáři. Nosím 24/7 hodinky Fenix 8 a sundávám je jen při koupání a na formálnější příležitosti, třeba obchodní jednání, kdy je nahrazují mechanické hodinky. I v tom případě si ale beru na služebku na ruku F8, před jednáním je vyměním za mechaniky a po jednání zase za Fenixy. Mít na obou rukách hodinky, k tomu jsem ještě nedospěl. Kdysi jsem zkoušel kombinaci mechaniky (levá ruka) + chytrý náramek Garmin Vivosport 3 (pravá) ale mám pocit že i tak mi to přišlo divné. Mezitím zmizel náramek v propadlišti dějin a já uvažuji, že tuhle kombinaci oživím, byť jen na zahradu, kde někdy dělám práce, při kterých bych mohl Fenixy poškodit nebo na zmíněné formální příležitosti, kdy chci mít na ruce i mechaniky. Chtěl bych Garmin, ale ten má momentálně jediný náramek, Vivosmart 5. Prý se chystá i Vivosmart 6, ale ještě jsem ho neviděl, má mít GPS, což u náramku nepotřebuju, ale klidně bych ho zvolil, pokud by byl menší a nenápadnější než verze 5. Vivosmart 5 prý má výměnné řemínky, je to tak? To by se mi líbilo, náramek by byl na pravé ruce spíš jako módní doplněk. Co vy na to? Vím, že se tady o tomhle "hybridním" nošení píše, ale zajímalo by mne, jestli to někdo takhle nosí dlouhodobě, jestli to nezkusil jako kdysi já a pak to zavrhl. Díky za vaše zkušenosti PŘESNĚ tohle jsem řešil v uplynulých dnech To samé...dlouhodobě Garmin Tactix, když už jsem odložil mechaniky z jakéhokoliv důvodu - primárně na sport, spánek, tiché buzení anebo do prostředí, kde jsem si prostě mechaniky nechtěl obouchat. Akorát že 51mm tactixy jsou prostě kus materiálu a na spaní je to voser, jakkoliv se na to dá zvyknout - příjemné to ale nebylo nikdy. Takže jsem začal hledat hybridní řešení - stejně jako Ty, dvoje hodinky jsou pro mě tlustá čára, za kterou se nechci dostat, je mi to odpudivé. Takže jsem začal hledat v ekosystému náramků a jelikož jsem dlouhá léta věrný Garminu, chtěl jsem co nejvíc něco, co si s tím prostředím bude umět povídat - tedy ideálně z jejich stáje. Jenže aby to nebylo velké jako hodinky a nevypadalo jako hodinky, je tu jen Vivosmart 5 - stejné pohnutky mě přiměly nečekat na verzi 6, která by měla teď někdy vyjít. Koupil jsem tedy Vivosmart 5, že na levé budu nosit mechaniky a na pravé Vivosmart...hned první noc mě donutila to přehodnotit, protože Garmin náramek mi proporčně v noci vadil snad ještě víc než cihly Tactixy...takže jsem to hned druhý den vrátil. Moje požadavky jsou: tiché buzení, analýza spánku a tak maximálně krokoměr - vše ostatní pokryjí Garmin hodiny. Takže jsem se rozhodl pro další pokus - na plonkové zápěstí hodit co nejmenší a nejlehčí Apple watche, jen pro tyto účely, na látkovém náramku - aby to vypadalo co nejvíc jako náramek, žádné always-on atd. A musím zatím říct - první noc byla super A ano, už to jsou dvoje hodinky, ať na to koukám jakkoliv...třeba ta tlustá čára nakonec nebude tak tlustá, kdo ví.
AndyAaron Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Pokud by se vam jeste nekde podarilo sehnat Vivosmart 4, tak bych spis doporucil ten. Paradoxne Vivosmart 5 je osekany o nejake funkce. Jak uz jsem zminoval jinde ve vlaknech, jedu stylem levacka mechaniky, pravacka Fenix 7S a takto funguju uz pres tri roky 95 % casu. Clovek si na dvoje hodinky zvykne a aspon ma casto konverzacni tema na schuzky. Zbylych 5 % casu resim prave pres Vivosmart 4. @Bukoowsky - predpokladam, ze AW ti nahazi data do Health apky. Syncne se ti to nejak s Connectem? Ze by si Connect nacetl data o tom spanku? Mne by stvalo mit cast dat zas jinde.
Bukoowsky Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února před 3 hodinami, AndyAaron napsal: Pokud by se vam jeste nekde podarilo sehnat Vivosmart 4, tak bych spis doporucil ten. Paradoxne Vivosmart 5 je osekany o nejake funkce. Jak uz jsem zminoval jinde ve vlaknech, jedu stylem levacka mechaniky, pravacka Fenix 7S a takto funguju uz pres tri roky 95 % casu. Clovek si na dvoje hodinky zvykne a aspon ma casto konverzacni tema na schuzky. Zbylych 5 % casu resim prave pres Vivosmart 4. @Bukoowsky - predpokladam, ze AW ti nahazi data do Health apky. Syncne se ti to nejak s Connectem? Ze by si Connect nacetl data o tom spanku? Mne by stvalo mit cast dat zas jinde. Jak říkáš - AW nasype data do Health, tam to končí. Reálně jsem dlouho přemýšlel, jestli chci mít za středobod všeho Garmin connect a nakonec jsem usoudil, že to pro mě asi není tolik podstatné. Když to vezmeš z pohledu sběru health dat, údajů o spánku a práci nad těmi daty, většina řešení/zařízení, která to umí líp, to rvou přes svoje appky a pracují buď jen s trendy health dat anebo naopak detailní rozpady každé vteřiny spánku. Garmin má paradoxně jednu nevýhodu - nepouští do sebe data odjinud...takže jsem se rozhodl, že po nějakou dobu, než se moje hurá myšlenkové pochody ustálí, budu Garmin využívat komplet na sport a army radovánky, zatímco spánek se pokusím řešit přes nativní aplikaci, která dle dlouhodobých recenzí není také vůbec špatná, co se analýzy spánku týče. Ad Vivosmart - máš pravdu, čtyřka byla obecně lepší - více lowprofile a myslím, že i funkčně. Pětka má za mě tu nevýhodu, že je mi nepříjemný jak materiál, tak výška zařízení - jako bych měl pouta. 1
m4stic Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Mrknite sem, Garmin relativne brzo - odhad 1-3 mesice, vypusti / mal by vypustit na trh smart naramok bez diplayu ako je whoop / garmin loop / amzfit helio strap Uniklo prve info: Garmin na offiko strane Garmin India mal placeholder pre "Garmin CIRQA" screeneless sports band. Zaroven DCRainmaker - velmi znamy reviwer, leakol fotku kde ma na rameni niekolko screenless trackerov ako band a medzi nimi skovany pod trickom nejaky tracker kt este nepozname. DC rainmaker dostava veci na review cca 14dnu az mesic pred offiko spustenimt takze ak to bol Garmin alebo COROS tak pojdu na trh velmi velmi brzo. Zaroven Garmin ma FCC filling ( mrknite na detail ) na nove zarizeni ako screenless band tracker. Bez GPS.... https://the5krunner.com/2026/02/10/garmin-cirqa-fcc-analysis/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se