gougy Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 A vem si s sebou aspoň dvojnásobek původního rozpočtu :-)
McMac Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Za mě Omegy, ale zvážil bych kde se pohybuju. Kdybych byl v prostředí, kde se tyhle hodinyk nosí, tak je bude mít každej druhej a to by se mi (možná povrchně) nelíbilo, takže Tudor... :-)
IKAROS Odesláno 9. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Za mě Omegy, ale zvážil bych kde se pohybuju. Kdybych byl v prostředí, kde se tyhle hodinyk nosí, tak je bude mít každej druhej a to by se mi (možná povrchně) nelíbilo, takže Tudor... :-)Myslel som aj na to...a Omegy si dovolím tvrdiť pod Tatrami má málokto. Môj názor je taký, že sú aj viac ostentatívnejšie ako Tudor, napr. v spracovaní indexov, symboly značky OMEGA, pomer leštených a brúsených plôch a je síce pravda, že opačnú stranu hodiniek skoro nik nevidí, ale aj tu má navrch Omega (transparentnosť - zafírové sklíčko). Tudor má navrch zase v tom, že by som nikoho v mojom okolí asi nenašiel, kto by ich vlastnil
wizard-ov Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 A povedzte mi Kefalín - čo si predstavujete pod takým pojmom 'ostentatívnejšie' ?
Messiah Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Tudor jsou hezke hodinky jen mi prijdou za ty prachy dost obycejne. Takove sede, proste nic extra...
IKAROS Odesláno 10. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2015 A povedzte mi Kefalín - čo si predstavujete pod takým pojmom 'ostentatívnejšie' ?vyzývavé , nápadné....
IKAROS Odesláno 10. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Tudor jsou hezke hodinky jen mi prijdou za ty prachy dost obycejne. Takove sede, proste nic extra...Mám veľmi podobný dojem, preto ma to zatiaľ ťahá viac k Omega...
Návštěvník Alda Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Ja nekde na WUS cetl srovnani. Bylo to v souvislosti se Seiko MM300 myslim. Slo o Pelagos, Omega PO a MM300. Tudor ma udajne z teto trojice nejlepsi zpracovani, nejpropracovanejsi hodinky, co se zevnejsku tyce. Clovek, ktery tyto modely srovnaval, zaroven vsechny vlastnil...
Rybiz Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Uz sis dal na ruku ty pelagosy u Bechyneho, ve Vidini ci nekoho z fora?Nevim no, prijde mi divny delat si zavery a nemit vsechny kandidaty na ruce....toz tak. Do ty doby je to flame. Mám veľmi podobný dojem, preto ma to zatiaľ ťahá viac k Omega...
wizard-ov Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Měl jsem Pelagosy i PO (2500) a mám MM300. Troufnu si říci že Tudory jsou, co se týče celkového zpracování, na nejvyšší úrovni. O druhém místě si netroufám rozhodnout..
IKAROS Odesláno 11. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2015 (upraveno) Ďakujem za nové názory. Ja som iba "začiatočník" a pozerám sa na oboje vlastnými očami. Nechcem ich hodnotiť iba podľa výzoru, pozerám na tradíciu každej z oboch značiek, na možnosť dokúpenia originálnych doplnkov u OMEGA napr. NATO STRAPS a pod. Často tu na fóre zaznieva názor, že hodinky by nemali vyzerať ako kúpené na púti, preblýskané, ale keď si napr. pozriem iba spracovanie bokov lunety u Omega - precízne striedanie plôch, vers. TUDOR - malé zúbky...., krásna "zbytočnosť" héliovévo ventilu u PO, vers. TUDOR- zapustenie do vnútra, krásne "ženevské pruhy" u PO a pod......., ale nerád by som aby moje názory zaznievali ako poučovanie lebo budem sa opakovať, že som iba "začiatočník" a zbieram skúsenosti......Zažil som tie pocity, keď vám hodinár dáva na ruku jeden model za druhým a vy už vlastne neviete ani, ktoré ste si prišli pôvodne pozrieť alebo sa prechádzate po námestí st. Marka a neviete čo skôr obzerať, či obchod OMEGA, IWC alebo AP...takže je to naozaj ťažké aj s tým výberom..... Upraveno 11. května 2015 uživatelem IKAROS
Jarett Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Měl jsem PO, měl jsem Pelagos ? Omegy jsou leštěnky a každý škrábanec na nich bolí a tahá za oči, naproti tomu Tudor Pelagos jsou rozhodně hodinky, kterým ublížíš míň a když, tak to vypadá cool Nehledě na to, že na Tudory dáš jakýkoli řemen a budou vždy vypadat perfektně, což se u PO říct nedá. Takže pokud preferuješ zářivý lesk a kancldiving, tak PO, ale pokud hodinky na každodenní nošení, tedy "na furt" tak Tudor
wizard-ov Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Jarett má bohužel pravdu - na PO pouze tah nebo origo gumu. Na MM300 můžeš naproti tomu narvat cokoliv, ty hodinky to 'sežerou'.
gougy Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 (upraveno) Mě se PO líbí i na hnědé kůži (v případě keramické "šedivé lunety") i vintage styl, nepřiložím obrázek, ale Google a "PO leather" ukáže víc Upraveno 11. května 2015 uživatelem gougy
ggrand Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Dyť i na tom Hirši jsou PO pěkné, viz Jiřina.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se