sharz Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 IWC Connect Is Another Swiss Watchmaker?s Answer To The Smartwatch zdroj: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 tohle prostě měl být Breitling a jinak docela dobrý, ve sponě se mi to sice zatím líbí víc, ale i tak je to řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 u big pilotu jsou fitness funkce skutecne uzitecna vec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 u big pilotu jsou fitness funkce skutecne uzitecna vec..+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 u big pilotu jsou fitness funkce skutecne uzitecna vec..Někdo rád cvičí hardcore no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 ... a hlavne mame opat 9nu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Musi držet s dobou, nedá se nic dělat. Nedávno jsem četl, ze právě smart watch mužou ohrozit prodej mechaniky stejně tak, jako to udělal příchod quartzu. Mont Blanc to má pěkně v tom řemínku, a o Iwc toho zatím moc neprozradili, tak těžko spekulovat. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Musi držet s dobou, nedá se nic dělat. Nedávno jsem četl, ze právě smart watch mužou ohrozit prodej mechaniky stejně tak, jako to udělal příchod quartzu. Mont Blanc to má pěkně v tom řemínku, a o Iwc toho zatím moc neprozradili, tak těžko spekulovat. ..Tak kdyz to psali, tak to bude zrejme pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 smartwatch mechaniku neohrozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) ..... a to ani nahodou :-) Upraveno 6. května 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Smartwatches by mohly do budoucna ohrozit 'fashion' hodinky, což by, dle mě, vůbec nemuselo být na škodu. Edit: Směřujeme k 'tlusté čáře'? Upraveno 6. května 2015 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Klik, máš Rolex, klik a máš IWC, to už není žádná sranda kluci :-) teď přemýšlím, kde se o tom psalo, asi nějaký watch magazín.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Smartwatches by mohly do budoucna ohrozit 'fashion' hodinky, což by, dle mě, vůbec nemuselo být na škodu. Edit: Směřujeme k 'tlusté čáře'?Smartwatch jsou imho v kategorii fashion hodinek, jenom jejich technicky našláplý (asi tak dva měsíce držení tohoto statusu od data koupě.. ) "higher end" Klik, máš Rolex, klik a máš IWC, to už není žádná sranda kluci :-) teď přemýšlím, kde se o tom psalo, asi nějaký watch magazín....no.., právě že nemáš :D osobně o mechaniku taky nemám vůbec strach, alespoň ne za mého života. Upraveno 6. května 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Asi jsem to blbě napsal.Tlustou čarou jsem myslel to, že ten, kdo si dřív kupoval EA, Diesel a tak., přejde na 'Smartwatches'. A všichni budou mít, co chtěli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Smartwatche asi mechaniku nijak zvlášť neohrozí, ale vypadá to že mají před sebou velkou budoucnost, jinak by na to značky jako Iwc, do kterých by jsme to před pár lety nikdy neřekli, nereagovali" Švýcaři mají na tohle nos, možná ještě budeme koukat, jak smartwatche překvapí. Mě asi ne, já už jsem na to starej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 tvl, mechaniky driv byly hodinky na noseni - seiko diver 170USD, rolex sub 210USD v roce 1958 ted je to ale otazka prestize, alespon u svycaru apod. mozna nakej pokles bude, ale nic dramatickyho. su zvedavej na smartwatch TagHeuer, podle me to bude na stejny urovni jako mobil TagHeuer.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Je to strašný, takhle zprznit BP...koho na takovejch parádních hodinkách zajímá nějakej displej? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Je to strašný, takhle zprznit BP...koho na takovejch parádních hodinkách zajímá nějakej displej? :-(právě že hodinek se ani nedotkli (uff..) a pořád vytahovat placku se 6palcovým displayem je dost nepohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Dobře, tak jsem to špatně specifikoval, ale i to co, provedli tomu krásnýmu pilotnímu řemenu je zvěrstvo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Dobře, tak jsem to špatně specifikoval, ale i to co, provedli tomu krásnýmu pilotnímu řemenu je zvěrstvo...tak to i elektronická převodovka v autě a holt si jeden tak nějak zvykne.. Navíc to, že se jedná jen o řemen a tudíž je možnost volby, je mi sympatické (ale pořád s tímto řešením vede Mont Blanc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se