pavel_k Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 S tou hvezdou.... Presne vim co Te stve. Ja to mentalne vytesnil s tim, ze to je ta bila americka ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Už to zamkněte. Zbytečně mi to vrtá hlavou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 U Zenithu asi ctou toto forum Espadu zarezali a prisli se Synopsis-y, ktere hvezdu na vterinovce nemaj Takze ted zni otazka: GS nebo Synopsis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Člouječe neblázni, dyť to má v ciferníku díru !! Tady bych neváhal ani na vteřinu- udčitě Seiko. Na tyhle pouťovky fakt chuť nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Tady by to rozhodování vskutku obtížný nebylo. Tyhle Zenithy jsou děs běs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitaire Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Víc se mi líbí Zenithy. Jen nějak pořád nemůžu vyhnat z hlavy tu hvězdičku. Něco mi na ní vadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Víc se mi líbí Zenithy. Jen nějak pořád nemůžu vyhnat z hlavy tu hvězdičku. Něco mi na ní vadí... Fakt? Ty s tou dírou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vitaire Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Fakt? Ty s tou dírou?Ne, ty jsou otřesný, vypadají jako po rozleptání od kyseliny vetřelce. Myslel jsem ty v prvním příspěvku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Ne, ty jsou otřesný, vypadají jako po rozleptání od kyseliny vetřelce. Myslel jsem ty v prvním příspěvku.Přesně- úplně cítím na tom cifru takovej ten typickej sliz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 (upraveno) Mě na obojich těch Zenithech trochu vadí nápis El Primero. Strojek El Primero se tak přece jmenoval proto, že to byl první automatický chronograf (první přinejmenším z jejich pohledu). Konec konců i sám Zenith na svém webu hrdě popisuje, jaký skvělý chronograf strojek El Primero je (tady).No a když se chronograf vynechá, tak už to podle mě není žádné El Primero. Chápu, že existují různé varianty strojku El Primero a že i zde některé součásti tohoto strojku zůstaly zachovány, ale zkrátka byla vypuštěna jedna ze zásadních vlastností, které strojek El Primero definují. Upraveno 19. května 2015 uživatelem PavelK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se