Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mitak
Odesláno

Chlapi, moc díky. Pokud bude nějaká vhodná příležitost, tak je samozřejmě vytáhnu, ale na focení moc nejsem, takže žádné zázraky nečekejte, pouze mobilovky, spíš udělejme ňáký ten sraz UH-Zlín.

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Mitak
Odesláno

Včera jsem je zapomněl v autě, takže dnes jsem je v práci přezul za Steiny :-) Vlastně mi už teď přijdou přes své papírové rozměry docela malé, díky svému zakulacenému profilu se v pohodě dají nosit pod manžetou košile, klidně si je dovedu představit jako elegantní oblekovky zároveň jako drsňácké hodinky do hospody.

post-36225-0-10302000-1431591685_thumb.jpg

post-36225-0-23696800-1431591710_thumb.jpg

post-36225-0-87287400-1431591734_thumb.jpg

post-36225-0-43407100-1431591743_thumb.jpg

post-36225-0-47974200-1431591778_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Fantazie. Po nynejsich 312 jsou pro me tyhle dalsi na rade :-))) Uz se na ne tesim - mozna teda na verzi s vterinovkou :-)

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník Mitak
Odesláno

Je fajn, že i ta verze s vteřinovkou má opření v historické verzi.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Jo a za půl den nošení už vidím první vlásečnice a jeden vryp na hraně plexi. Kurafix. Jdu si objednat ten bazmek z Chronoshopu.

Odesláno
  V 14. 5. 2015 v 11:08, Mitak napsal:

Je fajn, že i ta verze s vteřinovkou má opření v historické verzi.

Jo. Hlavne mam rad, kdyz se na hodinkach neco "hejbe" :-)

I kdyz ta cistota cifru u 372 ma taky neco do sebe.

Návštěvník Mitak
Odesláno

První potomek se vyvedl, ale tyto mají být k druhému potomkovi, která se ještě nestihla nenarodit :-)

Návštěvník Mitak
Odesláno
  V 14. 5. 2015 v 11:28, stando napsal:

...nic co by neslo rozlestit :)

Tak to doufám, jinak budu nasraný a začal bych přemýšlet o výměně plexi za safír z PAM00422, pokud by to šlo. Je to pro mě novinka a podle toho, jak často se donutím plexi leštit, tak možná ještě přehodnotím hesalitové Moonwatche, čímž jako obvykle popřu všechny své předchozí kecy.

Návštěvník Mitak
Odesláno
  V 14. 5. 2015 v 11:30, Frantik napsal:

Jo. Hlavne mam rad, kdyz se na hodinkach neco "hejbe" :-)

I kdyz ta cistota cifru u 372 ma taky neco do sebe.

Jsem na tom taky tak. Původně jsem nechtěl na Panerai bez vteřinovky ani pomyslet, ale nakonec jsem se nechal zblbnout těmi Ehrlichovými články a historií a taky je to zase o pár desítek tisíc dražší, no znáš to... Ale zase ta rezerva nátahu vzadu na 422 je jednoduše boží. A mají safír :-)

Odesláno

Kdyz kupujes hodinky s plexi, tak s tim proste musis pocitat, ze za chvilku to budes mit pekne oslehany.. Ale to je ta krasa na tom plexi, ze je videt, ze ty hodinky s tebou zijou..;)

Jinak sis mel hned koupit neco se safirem..;)

Odesláno
  V 14. 5. 2015 v 12:28, kulix napsal:

Kdyz kupujes hodinky s plexi, tak s tim proste musis pocitat, ze za chvilku to budes mit pekne oslehany.. Ale to je ta krasa na tom plexi, ze je videt, ze ty hodinky s tebou zijou..;)

Jinak sis mel hned koupit neco se safirem..;)

....uplny suhlas....plexi neries a hodinky nos...su nadherne

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...