Přejít na obsah

Panerai PAM00372

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 80
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

právě jsem se zamiloval,a jdu po nich. akorát jsem narazil na dvoje provedení jak se zdá být se stříbrnejma ručičkama a druhý se zlatejma, alespoň s fotek to tak vypadá. nevíš o tom něco? v katalogu Panerai je ale jen to se stříbrnejma.

díky

372 mají zlaté ručky. O stříbrných nic nevím, leda jiná velikost, tvar pouzdra. Nebo něco z historie ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky -  už se vezou, tak se snad už brzy kouknu pěkně z blízka :)

Těším se na fotky. Já se na ty svoje chodím dívat tak leda sem do vlákna nebo potajnu doma do krabičky, když manželka není doma :-) Trapné. Ty tři měsíce do porodu to ještě ňák vydržím a pak si je nenápadně navleču na pazouru a budu sledovat za jak dlouho si jich všimne :-)

Odkaz ke komentáři

Těším se na fotky. Já se na ty svoje chodím dívat tak leda sem do vlákna nebo potajnu doma do krabičky, když manželka není doma :-) Trapné. Ty tři měsíce do porodu to ještě ňák vydržím a pak si je nenápadně navleču na pazouru a budu sledovat za jak dlouho si jich všimne :-)

nevím, jak to můžeš tak dlouho vydržet, já jsem je teprve včera zaplatil a už dneska jsem nemohl dospat a jak to tak vidím zítra budu chodit na kopec vyhlížet Fedex ... :photo: ... a co se týče manželky mám to naplánovaný úplně stejně

Odkaz ke komentáři

tak už dorazily- velká úleva...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...