novaky Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Jo. Hlavne mam rad, kdyz se na hodinkach neco "hejbe" :-)I kdyz ta cistota cifru u 372 ma taky neco do sebe.no nevím jestli bych chtěl přít zrovna o devítku kvuli té pseudovteřinovce http://www.panerai.com/en/collections/watch-collection/luminor-1950/19-luminor-1950-3-days-pam00372 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 no nevím jestli bych chtěl přít zrovna o devítku kvuli té pseudovteřinovce http://www.panerai.com/en/collections/watch-collection/luminor-1950/19-luminor-1950-3-days-pam00372je třeba to zvětšit a je to ta poslední fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 29. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 právě jsem se zamiloval,a jdu po nich. akorát jsem narazil na dvoje provedení jak se zdá být se stříbrnejma ručičkama a druhý se zlatejma, alespoň s fotek to tak vypadá. nevíš o tom něco? v katalogu Panerai je ale jen to se stříbrnejma.díky372 mají zlaté ručky. O stříbrných nic nevím, leda jiná velikost, tvar pouzdra. Nebo něco z historie ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 372 mají zlaté ručky. O stříbrných nic nevím, leda jiná velikost, tvar pouzdra. Nebo něco z historie ?díky - už se vezou, tak se snad už brzy kouknu pěkně z blízka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 Máš je hezké, gratuluji ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2015 díky - už se vezou, tak se snad už brzy kouknu pěkně z blízka Těším se na fotky. Já se na ty svoje chodím dívat tak leda sem do vlákna nebo potajnu doma do krabičky, když manželka není doma :-) Trapné. Ty tři měsíce do porodu to ještě ňák vydržím a pak si je nenápadně navleču na pazouru a budu sledovat za jak dlouho si jich všimne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Teda opravdu masivní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Těším se na fotky. Já se na ty svoje chodím dívat tak leda sem do vlákna nebo potajnu doma do krabičky, když manželka není doma :-) Trapné. Ty tři měsíce do porodu to ještě ňák vydržím a pak si je nenápadně navleču na pazouru a budu sledovat za jak dlouho si jich všimne :-)nevím, jak to můžeš tak dlouho vydržet, já jsem je teprve včera zaplatil a už dneska jsem nemohl dospat a jak to tak vidím zítra budu chodit na kopec vyhlížet Fedex ... ... a co se týče manželky mám to naplánovaný úplně stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jsem klidný, mám je a teď se soustředím, co bude dál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Těším se na fotky. Já se na ty svoje chodím dívat tak leda sem do vlákna nebo potajnu doma do krabičky, když manželka není doma :-) Trapné. Ty tři měsíce do porodu to ještě ňák vydržím a pak si je nenápadně navleču na pazouru a budu sledovat za jak dlouho si jich všimne :-)tak už dorazily- velká úleva... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 novaky-bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Skvělé :-) I krokodýlek navíc. Na fóru jsou to 372ky č.3 :-) Velké gratulace. Ať slouží líp a hlavně dřív než ty moje krabičáky :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 Tak koukám, že nejsem sám, co si za odměnu k těhotenství manželky kupuje hodinky Chlapi šikovní. Chudáci ženské to teď musí odnosit Gratulace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 (upraveno) milé překvapení, když jsem se rozhodl vyndat vše z krabice, vypadlo na mě pouzdro s náhradním sklíčkem... Upraveno 16. června 2015 uživatelem novaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 super hodinky. gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 tak už dorazily- velká úleva...Tak ses dockal spravnyho kusu, gratuluju . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 milé překvapení, když jsem se rozhodl vyndat vše z krabice, vypadlo na mě pouzdro s náhradním sklíčkem...Jojo, to je standard u tohoto modelu. Moje jsou z druhé ruky a sklíčko chybělo. Asi bylo vyměněno před prodejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novaky Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2015 Tak ses dockal spravnyho kusu, gratuluju .díky, tys prodal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 díky, tys prodal?Jj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2015 Krásný hodinky, taky jsem je měl v hledáčkuGratuluji k super výběru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se