horskjan Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: A to GLko máš někde vyfocený? Na SKX007 určitě ne, nosil jsem na něm Golden Tuna. To bych možná nějakou starší fotku našel, ty Tuňáky už nemám...
Jiří Sedlák Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Ono to bude asi vzhledově hodně podobný jako DAL1BP, jen jinej materiál. Já jsem si teď hodně oblíbil klasickou kaučukovou voňavou wafli na SKX a DAL1BP nosím na želvách. K SKX mi prostě trochu víc sedí řemen bez rozšíření. Mohutnějším želvám naopak širší guma sedne skvěle.
horskjan Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Je to úplně stejný, jen ten materiál je mi příjemnější, jak je měkčí. U originálu jsem navíc neměl dobrý pocit ze zkazek, že se rád láme. Já ale všechno nosím na tahu, tu gumu na SKX nebo tropic na Alpinisty hodím jen výjimečně a jen na chvíli...
Jiří Sedlák Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Každopádně to má ní vypadá super, nicméně na tahu o hodinkách nevíš, na gumě je co chvíli sundávám, abych je i ruku osušil. Takže dobrý jenom k vodě. A koženej řemen nasáklej potem.. no fuj. 1
Jerryl Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Týždeň je skoro nic. Já bych mohl napsat - 20 let s mými různými SKX Jsou to fajn hodinky!
Franklin Odesláno 4. července Nahlásit Odesláno 4. července Po týždni hodinky striedam. Mám aj 007 a samozrejme kopu iných. Ale SKX z ruky stále skladám z ruky s ťažkým srdcom
Jiří Sedlák Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Rudo slibuju, že tenhle strojek už se nikdy dělat nebude. Čestný pionýrský. Ono to ale není ani moc k smíchu, internet tvrdí workhorse, desítky let bez servisu no problém... Ale Ruda ví svý, co to udělá. Ono to jakž takž chodí, ale sáhneš do toho a zjistíš, že je to totál dezolát. Zaeštíš všechno vydřený, dáš i atypický kameny, protože už jsou velký vůle, a nakonec se vysereš nátah. Doufám, že nakonec. Ale teď už je to jedno, náhradní stroj je dle doporučení připraven. Konečně se wafflička dočkala svých hodinek.
Jerryl Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Pěkný devítky! Také se chystám na výměnu strojku do skx011, ale furt na to nemůžu najít čas. Strojek mám z vlastních zásob - kanibalizovaný. Servisovat mi nedává smysl.
Jiří Sedlák Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Jako buď se smíříš se swapem na 4R, nebo servisovat musíš a včas. Dostupnost originálních dílů ofiko cestu je naprd. Takže mazat včas. Jinak dopadneš jako já. Kanibalizovat za chvíli nebude co. Skoro nenošený klasický pětky se mi kuchat nechce. A zbytek je už je taky šrot. Ještě že jsem jedny pětky už koupil na kanibalizaci ciferníku do hodinek od babičky k maturitě. A stav dýnka - neoleštěnost brusu ve srovnání s těmi mými, kde je dýnko už úplně lesklé naznačuje, že jim někdo dodrbal sklo a lunetu a odložil je. Prostě ty strojky nejsou nesmrtalný bez servisu. Ale vaše strojky servisovat půjdou. Můj kus je z devadesátek.
Fade Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Přímo to jsem si říkal. Mám jedny Seiko 5 s 7S26 do zásoby, ale jak vidím, že jde kolem litru sehnat nový NH36, asi ho koupím, vytáhnu původní 7S26 a schovám i ten. Měly by být jednoduše zaměnitelné když se vymění věnec se dny.
Jiří Sedlák Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července (upraveno) Já myslím, že věnce jsou stejný, maximálně jiný jazyky nebo černej. Tuším, že se mění vymezovací kroužek kterej na tebe vykoukne po otevření. Já bych ho nechal udělat. Pravidelně mazanej prakticky nesmrtelnej je. Všechny problémy udělalo asi 20 let neměněný mazivo. Upraveno 18. července uživatelem Jiří Sedlák
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se