Jerryl Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Pořád mi vrtalo hlavou, jak mohlo Seiko zaříznout naše oblíbený SKXa. A teď mi to jeden Yůtůber vysvětlil a docela by to dávalo smysl. V kostce tvrdí, že SKX byly zajímavé pouze pro “malej” okruh kupujících a ten se oddával vedle nošení i jejich tuningu a tím vznikl sekundárni trh pro dodavatele dílů atd. Uvedením 5kx Sportů v milionu provedení Seiko vypálilo rybník tunerům a nabídlo hodinky v osvědčeném disajnu pro masy, které si tak mohou bez obtíží a jakékoliv dovednosti zakoupit barvičku dle chuti. Dále jsou vybavené lepším strojkem 4r36, po kterém majitelé SKX volali a ta menší WR100 běžnému uživateli stačí, aniž by s musel mrskat se šroubovací korunkou a Seiko navíc ušetří za testování pro certifikaci ISO pro divery. Tak je to - vychcanej marketing Ruku na srdce, SKX byly a jsou hodinky pro nás puristy ve stylu Henryho Forda: můžete si vybrat jakou barvu chcete, pokud je to černá nebo Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 V 23. 9. 2023 v 21:36, Pandera napsal: To mi připomnělo, sice už týden staré foto... trošku mod... Pěknej mod. Jen co je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2023 (upraveno) V 23. 9. 2023 v 21:36, Pandera napsal: To mi připomnělo, sice už týden staré foto... trošku mod... Jaká verze skx je základ? Upraveno 28. září 2023 uživatelem Mophar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 před 20 hodinami, Mophar napsal: Jaká verze skx je základ? Tak základem jsou SKX 009, ciferník je ze Stargate SRP493K, vteřinovka z Marinemaster či Sumo - což je bohužel jediná chybka na celkem čistém designu - ručička je jediná broušená. Ale zase je z tvarů, které jsou na zbylých ručkách. Vše jsou origo Seiko díly kupované kdysi v Helveti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2023 Jo ten Stargate ciferník je boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Pokud by vás zajímalo, co je na mých 007 nové, tak je to aplikace krycího sklíčka na původní hardlex ( stejně jako na telefon ) Mě už to sice dent na 23. minutě nezachrání, ale někomu z vás by se to mohlo hodit, jako levná alternativa k výměně za lepší safír. Při ráně se asi rozbije ale hardlex ochrání a dáte nové. Je to záležitost za pár korun - aliexpress - průměr skla 30mm. Při nošení si toho ani nevšimnete a proti hardlexu se myslím i míň špiní. Dám si ho i na své 5KX a zvážím i želvy, ale to budu muset koupit jiný rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Před hodinou, Jerryl napsal: Pokud by vás zajímalo, co je na mých 007 nové, tak je to aplikace krycího sklíčka na původní hardlex ( stejně jako na telefon ) Mě už to sice dent na 23. minutě nezachrání, ale někomu z vás by se to mohlo hodit, jako levná alternativa k výměně za lepší safír. Při ráně se asi rozbije ale hardlex ochrání a dáte nové. Je to záležitost za pár korun - aliexpress - průměr skla 30mm. Při nošení si toho ani nevšimnete a proti hardlexu se myslím i míň špiní. Dám si ho i na své 5KX a zvážím i želvy, ale to budu muset koupit jiný rozměr. Ahoj. Kde ho koupím? Objednal jsem si ho na aukru ale dotyčnej nereagoval a neposlal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Ahoj, nejsem schopnej to z telefonu přesně vytáhnou, ale jsou tam toho tuny. na aliexpressu si dej do vyhledávání něco jako "tempered glass watch screen protector" a vyjede ti fůra nabídek. Na Skx jsem si naměřil a koupil rozměr 30mm - 3 kusy s poštou asi 2.5usd. Přišlo to asi za 3 týdny. Koupím si i na želvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 4 hodinami, Jerryl napsal: Ahoj, nejsem schopnej to z telefonu přesně vytáhnou, ale jsou tam toho tuny. na aliexpressu si dej do vyhledávání něco jako "tempered glass watch screen protector" a vyjede ti fůra nabídek. Na Skx jsem si naměřil a koupil rozměr 30mm - 3 kusy s poštou asi 2.5usd. Přišlo to asi za 3 týdny. Koupím si i na želvy. A je těch 30mm presne jako prdel na hrnec? Nebo to přesahuje ten zlabek mezi Lubomír a sklickem? Mě to vyšlo 29mm od zkoseného okraje k okraji. Je to přesný těch 30mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Mě vychází 30 přesně na zabroušenou hranu, takže nic nechybí ani nepřesahuje. Sklíčko 29 mám doma také a je to málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mophar Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Super díky. Objednal jsem 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 JJ mám to už dlouho na Samurajích a když se ti to povede dobře nalepit, tak to není vidět. Ono na tom je nějaká olejofobní úprava, proto se to míň špiní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 (upraveno) Už jenom kvůli tomu menšímu špinění bych si to hned pořídil znova. Ušmudlaný sklíčko mě točí a několikrát denně ho čistím. Teď to není skoro potřeba a případně to jde snáz. Ještě jsem zvědavej, jestli a jak si to rozumí s vodou. To jsem zatím nezkoušel. Upraveno 7. října 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Když to je dobře nalepený, tak v pohodě, sprchuju se s tím a bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 vycentrovat sklíčko byl celkem oříšek. Dělal jsem to na 3x. Nakonec se mi nejvíc osvědčilo nalepit z pohledové strany krycího sklíčka průhlednou lepící pásku a tu použít jako držáček pro ruce na pozici 3 a 9 a přes sklíčko sledovat jeho vycentrování a pomaličku se s ním přibližovat ke sklu hodinek až do přilepení. Když se to nepovede, tak se dá lehce odloupnout. Jen tak z ruky to prakticky trefit nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 To mě perfekcionistovi ani nepřipomínej, jak jsem se s tím piplal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2023 Máme tu další aplikaci prezervativu Pro želvy je již objednáno ( 32mm ). Aspoň, že King turtle mají safír. Je s podivem, jak malé odchylky si u toho sklíčka oko všimne. Také jsem to musel předělávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Neskutočné kukačky Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 (upraveno) To jsou přece moje hodinky Jsou super Upraveno 15. října 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se