Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

před 5 minutami, Kamil.K napsal:

špelda66Mohu Tě poprosit o odkaz na onu gumu ? ...SKX 007/009 nemám, ale předpokládám, že rozteč nožek je 22 mm a pásek má dostatečně velký otvor na silnější seiko stěžejky.

Děkuji, K

https://hodinar-frydl.sluzby.cz/tipo-seiko-cerna-morellato-s-22-20-mm

úplně diver stěžejku tam asi nenarveš, ale můžeš poprosit, ať ti s gumou dodá max. možnou tloušťku stěžejek, stěžejky dává zdarma ke každémi strapu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
V 12. 9. 2024 v 10:41, špelda66 napsal:

SKX009 na výborné gumě od pana Frýdla 

20240912_103914.jpg

Pořád spokojenost? Neměl bys ještě nějakou fotku více z dálky? Jak to sedí po těch 2 měsících?

V 10. 9. 2024 v 9:14, horskjan napsal:

20240910_082433.thumb.jpg.89ed47fdd661246a31eb3f1d5b154932.jpg

20240910_082630.thumb.jpg.c45d64a97d80cf462f39328a12b5f8b1.jpg

Dorazila Uncle Straps přiléhající guma, za mě více než dobrý. Jako alternativa k tahu, na který nedám dopustit a na občasné prohození, spokojenost 👍

I tady se zeptám. Jaké jsou zkušenosti? Pořád spokojenost? Přímo o ní uvažuju už nějakou dobu. Má tam dokonce dvě gumy. Jedna starší model (tužší) a pak měkčí novější model. Co jsi bral ty?

Neodstává u pouzdra?

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Fade napsal:

I tady se zeptám. Jaké jsou zkušenosti? Pořád spokojenost? Přímo o ní uvažuju už nějakou dobu. Má tam dokonce dvě gumy. Jedna starší model (tužší) a pak měkčí novější model. Co jsi bral ty?

Neodstává u pouzdra?

Já měl hodinky na té gumě jen asi dva dny, pak zpátky tah. Ale vůbec ne z důvodu, že by ta guma byla špatná, jsem prostě tahovej... 😉 Ale sem tam určitě prohodím, jsou to pak zase úplně jiné hodinky 👍

Každopádně, za mě je super, bral jsem tu novou měkčí. U pouzdra sedí pěkně, neodstává, je kvalitně udělaná a na ruce pohodlná. Mě se líbí, že s ní hodinky působí na ruce jak náramek.

Pokud jsi z Prahy nebo bys měl cestu a chtěl vyzkoušet, rád předvedu...

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, špelda66 napsal:

Dám to i sem (řešeno SZ), mohlo by někoho zajímat 

20241108_153045.jpg

20241108_153048.jpg

20241108_153123.jpg

Já ji ještě nekoupil, protože už jsem měl na cestě originál z Japonska, ale tohle vypadá snad ještě líp. Seiko totiž vymyslelo takovej nešvar, že má na straně u šestky o jednu vlnku miň a je tedy tužší, povaření do tvaru problém vyřešilo, ale Italové přemýšleli a udělali obě strany stejné a to bude velké plus. 

Odkaz ke komentáři

Nové info od Rudy. Moje SKX už nejsou Frankenstein, nicméně jsou vydřené čepy minutového kola. Zaleštění nepomohlo, během testování klesla amplituda. Druhý strojek co jsem poslal na díly je ve stejném stavu. 25 let bez servisu udělalo svoje. A to na ruce chodily dobře. Při odložení těžce mínus.

Odkaz ke komentáři

No tak zásadní je neodkládat :)

Já si pro strýčka příhodu syslím jeden dobový strojek 7s26 z málo nošených hodinek, ale obávám se, že až ho budu potřebovat, tak bude stejně suchej jak cesta, takže z to bude jedno.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...