špelda66 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září SKX009 na výborné gumě od pana Frýdla 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září špelda66: Mohu Tě poprosit o odkaz na onu gumu ? ...SKX 007/009 nemám, ale předpokládám, že rozteč nožek je 22 mm a pásek má dostatečně velký otvor na silnější seiko stěžejky. Děkuji, K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září před 5 minutami, Kamil.K napsal: špelda66: Mohu Tě poprosit o odkaz na onu gumu ? ...SKX 007/009 nemám, ale předpokládám, že rozteč nožek je 22 mm a pásek má dostatečně velký otvor na silnější seiko stěžejky. Děkuji, K https://hodinar-frydl.sluzby.cz/tipo-seiko-cerna-morellato-s-22-20-mm úplně diver stěžejku tam asi nenarveš, ale můžeš poprosit, ať ti s gumou dodá max. možnou tloušťku stěžejek, stěžejky dává zdarma ke každémi strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září A je to teda guma? Už jsem se tu jednou ptal, ale dotyčný byl evidentně nováček a nebyl schopen mi s jistotou říct, jestli je to guma nebo silikon. Dle jeho slov spíš silikon, ale u Morelata jasně uvádí guma nebo silikon a tady guma. Tak já ji za ty drobný asi zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Vše uvedeno v popisu - viz odkaz na produkt, já jsem moc spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Tak já ji jdu objednat. Dík za info. A vezmu k tomu stěžejky 2,0 s hroty 1,1. Pro jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu V 12. 9. 2024 v 10:41, špelda66 napsal: SKX009 na výborné gumě od pana Frýdla Pořád spokojenost? Neměl bys ještě nějakou fotku více z dálky? Jak to sedí po těch 2 měsících? V 10. 9. 2024 v 9:14, horskjan napsal: Dorazila Uncle Straps přiléhající guma, za mě více než dobrý. Jako alternativa k tahu, na který nedám dopustit a na občasné prohození, spokojenost I tady se zeptám. Jaké jsou zkušenosti? Pořád spokojenost? Přímo o ní uvažuju už nějakou dobu. Má tam dokonce dvě gumy. Jedna starší model (tužší) a pak měkčí novější model. Co jsi bral ty? Neodstává u pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 6. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu před 2 hodinami, Fade napsal: I tady se zeptám. Jaké jsou zkušenosti? Pořád spokojenost? Přímo o ní uvažuju už nějakou dobu. Má tam dokonce dvě gumy. Jedna starší model (tužší) a pak měkčí novější model. Co jsi bral ty? Neodstává u pouzdra? Já měl hodinky na té gumě jen asi dva dny, pak zpátky tah. Ale vůbec ne z důvodu, že by ta guma byla špatná, jsem prostě tahovej... Ale sem tam určitě prohodím, jsou to pak zase úplně jiné hodinky Každopádně, za mě je super, bral jsem tu novou měkčí. U pouzdra sedí pěkně, neodstává, je kvalitně udělaná a na ruce pohodlná. Mě se líbí, že s ní hodinky působí na ruce jak náramek. Pokud jsi z Prahy nebo bys měl cestu a chtěl vyzkoušet, rád předvedu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu V 6. 11. 2024 v 20:13, Fade napsal: Pořád spokojenost? Neměl bys ještě nějakou fotku více z dálky? Jak to sedí po těch 2 měsících? Dám to i sem (řešeno SZ), mohlo by někoho zajímat 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 4 hodinami, špelda66 napsal: Dám to i sem (řešeno SZ), mohlo by někoho zajímat Já ji ještě nekoupil, protože už jsem měl na cestě originál z Japonska, ale tohle vypadá snad ještě líp. Seiko totiž vymyslelo takovej nešvar, že má na straně u šestky o jednu vlnku miň a je tedy tužší, povaření do tvaru problém vyřešilo, ale Italové přemýšleli a udělali obě strany stejné a to bude velké plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Nové info od Rudy. Moje SKX už nejsou Frankenstein, nicméně jsou vydřené čepy minutového kola. Zaleštění nepomohlo, během testování klesla amplituda. Druhý strojek co jsem poslal na díly je ve stejném stavu. 25 let bez servisu udělalo svoje. A to na ruce chodily dobře. Při odložení těžce mínus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu No tak zásadní je neodkládat Já si pro strýčka příhodu syslím jeden dobový strojek 7s26 z málo nošených hodinek, ale obávám se, že až ho budu potřebovat, tak bude stejně suchej jak cesta, takže z to bude jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Nebude, tobě ho Ruda jenom namaže. U mě je potřeba díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se